- Garantat 100%
- Mai mult de 11.000 de Produse ORIGINALE
Plata cu card online - iPay BT
Sunt acceptate la plată toate cardurile Visa (emise sub siglele Visa și Visa Electron) și MasterCard (emise sub siglele MasterCard, Maestro și Cirrus) care au drept de utilizare pe Internet.
- Curier RAPID - în orice localitate din țară, fără costuri suplimentare.
-
Prețul produselor, afișat în pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.
Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier sau TNT).
Timpul de livrare:
- pentru produsele etichetate cu mesajul "ÎN STOC", timpul de livrare este de 24-48 ore (zile lucrătoare).
- pentru produsele etichetate cu mesajul "STOC FURNIZOR", timpul de livrare poate să fie mai mare de 3 zile (lucrătoare), depinzând de stocul producătorului. Această informație este furnizată odată cu confirmarea telefonică a comenzii.
Cost expediere Fan Courier:
- în București - 20 lei
- în București (Temperatură controlată) - 50 lei
- în restul localităților din țară - 25 lei
Pentru BUCUREȘTI și Ilfov există posibilitatea livrării în aceeași zi (pentru produsele aflate ÎN STOC), alegând serviciul Express Loco (Fan Courier).
Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteți obține la unul dintre următoarele numere de telefon:
- 0787 348 274 / 0723 179 259.
Cost expediere TNT:
- în București - 35 lei
- în restul localităților din țară - 45 lei
-
Livrare produse
Prețul produselor, afișat în pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.
Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier sau TNT).
Timpul de livrare:
- pentru produsele etichetate cu mesajul "ÎN STOC", timpul de livrare este de 24-48 ore (zile lucrătoare).
- pentru produsele etichetate cu mesajul "STOC FURNIZOR" timpul de livrare poate să fie mai mare de 3 zile (lucrătoare), depinzând de stocul furnizorului. Această informație este furnizată odată cu confirmarea telefonică a comenzii.
Cost expediere Fan Courier:
- în București - 20 lei
- în București (temperatura controlata) - 50 lei
- în restul localităților din țară - 25 lei
Pentru BUCUREȘTI și Ilfov există posibilitatea livrării în aceeași zi (pentru produsele aflate ÎN STOC), alegând serviciul Express Loco (Fan Courier).
Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteți obține la unul dintre următoarele numere de telefon:
- 0787 348 274 / 0723 179 259.
Cost expediere TNT:
- în București - 35 lei
- în restul localităților din țară - 45 lei
*Livrarea produselor congelate
Livrarea produselor se realizeaza prin curier!
Ambalajul produselor congelate consta din cutii izolante din styrofoam sau din pungi termo-izolante in care se pun baterii cu gel de racire. Astfel se asigura protectia si calitatea produselor in timpul transportului.
Acesta metoda de ambalare respecta normele HACCP in ceea ce priveste pastrarea temperaturii de refrigerare (intre 0° C si + 7° C) in interiorul ambalajului protector, pentru maximum 24 de ore.
Conform normelor europene, temperatura de pastrare a alimentelor congelate trebuie sa fie de -18°C sau mai scazuta, cu exceptia perioadei de transport si livrare.
Atentie!
FT-Shop.ro nu isi asuma raspunderea pentru coletele care nu se ridica in termenul maxim de 24 de ore de la expediere!
Recomandari produse similare (din aceeasi categorie)
Descriere produs
Agar-Agar, 500g - SOSA
Agar-agar este obtinut din diferite soiuri de alge rosii din genul Gelidium. De fapt, acest tip de alge uscate este utilizat de mult timp in Estul Indepartat.
Metoda de utilizare a acestei alge este intotdeauna aceeasi: se amesteca la temperatura camerei si se incinge la o temperatura minima de 90oC pentru a gelifica.
La concentratii ridicate, intre 10 si 15 g per litru, se obtine o gelatina foarte ferma si rigida care este reversibila in momentul reancalzirii, dar cu o singura particularitate - histerezisul termic.
Acest termen se refera la diferente dintre punctul de fuziune al gelului (peste 90oC) si starea lui anterioara (sub 40oC).
Aceasta caracteristica este importanta deoarece inseamna ca nu este necesar sa incingem tot lichidul pe care dorim sa-l gelificam, mentinandu-si deci proprietatile naturale.
In concentratii scazute, in jur de 2 sau 3 g per litru, se poate obtine un jeleu moale, in jur de 5 g per litru produce o gelatina placuta la mestecat.
Este important de mentionat ca gelifica la temperatura camerei, deci nu este nevoie de frig pentru a gelifica.
Agar-ul reactioneaza diferit in functie de lichidul ce se doreste a fi gelificat. De exemplu, in medii acide se hidrateaza mai incet decat in medii bazice (ce contin calciu).
Gelatinele realizate cu agar nu sunt elastice, din contra, sunt destul de rigide si friabile. Au nevoie de cel putin 80% apa pentru hidratare.
Agar-ul se foloseste la realizarea prajiturilor, producerea conservelor din legume, in derivatele din carne, inghetate etc.
Dozaj |
Utilizare |
Proprietati |
2-15 g/l |
Se incinge la minimum 90oC si se foloseste. Poate fi reancalzit daca este necesar. Temperatura de gelifiere: 60oC.
|
Textura moale. Nu este foarte elastic. |
- Proprietati: Gelifiant.
- Ingrediente: agar-agar (E406), dextroza.
- Dozare: 2-15g/kg in functie de gradul de duritate dorit
- Cutie: 500 g
Mod de folosire: Se amesteca intr.-un lichid, se aduce la fierbere si se lasa sa se raceasca
Aplicatii: orice preparat lichid
Observatii: Rezista la temperatura ridicata (90o C), nu si la congelare. Termo-reversibil. In medii acide, gelifica mai putin. Gelul este putin elastic.
Preparate: caviar solid, espumas fierbinti, espumas reci, gelatina fierbinte <90oC, gelatina fierbinte > 90oC, gelatina rece, piureuri reci, aspicuri
A se pastra la loc uscat si racoros.
Producator: SOSA Ingredients, Spania
Aspic fierbinte din mazare
- 500 ml suc de mazare
- 3 g Agar-Agar
- Sare (dupa gust)
- 220 ml apa
Se amesteca toate ingredientele si se aduc la fierbere.
Se toarna amestecul in forme si se lasa sa gelifice.
Se incalzeste inainte de servire.
Coulis de fructe
- 400 ml piure de fructe
- 100 ml sirop (50% zahar + 50% apa)
- 5 g Agar-Agar
Se amesteca toate ingredientele si se aduc la fierbere.
Se pastreaza in frigider pana a gelificat complet.
Se amesteca cu un blender de mana pana devine cremos.
Caviar Fals din Fructe
- 200 g piure de fructe
- 50 ml sirop (50% zahar + 50% apa)
- 2 g Agar-Agar
- Ulei vegetal (foarte rece)
Se amesteca toate ingredientele si se aduc la fierbere.Se umple o seringa cu acest amestec si se picura in baia de ulei rece.
Bilutele se tin 5 minute in baia de ulei.
Se scot din baia de ulei, se scurg si se servesc.
Cumparate frecvent impreuna
(%) REDUCERI
Detalii speciale
Informatii Utile
FT-Shop.ro face eforturi permanente pentru a pastra acurateatea informatiilor de pe site.
Imaginile produselor au caracter informativ si sunt afisate cu titlu de prezentare.
Ambalajele si unele specificatii sau elemente din descriere pot fi modificate de catre producator fara o instiintare prealabila sau pot contine erori de operare, astfel ca nu putem fi raspunzatori de eventuale diferente (in ceea ce priveste culoarea, forma, aspectul) intre imaginea afisata si cea a produsului livrat.
De aceea va rugam sa consultati intotdeauna ambalajul produsului.
Promotiile prezente pe site sunt valabile in limita stocului disponibil.
Reviews
Inca nu au fost scrise Review-uri pentru acest produs