+ 4 031 431 1115
  + 4 0723 179 259


Agar TEXTURAS Albert y Ferran Adria
Fotografiile nu creeaza obligatii contractuale

Agar TEXTURAS Albert y Ferran Adria

190042

 

Pret: 350,00 Lei

*Pretul include TVA

Cere info stoc

+

Ai nevoie de ajutor?

  + 4 031 431 1115
  + 4 0723 179 259

Agar TEXTURAS Albert y Ferran Adria

Extras dint-o specie de alge rosii (Gelidium si Gracilaria), AGAR este un gelifiant care se utilizeaza in Japonia inca din secolul XV. In 1859 s-a introdus in Europa ca ingredient caracteristic bucatariei chinezesti, iar la inceputul secoluloui XX a inceput sa fie folosit si in industria alimentara.

Este o sursa de fibre si are capacitatea de a forma geluri prin adaugarea unor cantitati foarte reduce. Permite elaborarea de gelatine fierbinti.

Caracteristici:

Se prezinta intr-o pudra fina. Se amesteca la rece si apoi se da in clocot. Gelifica foarte rapid. Odata gelifiat, poate suporta temperatura de 80oC (gelatina fierbinte). Se lasa sa se odihneasca pentru o gelifiere adecvata. In medii acide, pierde capacitatea de gelifiere.

Se livreaza cu un retetar.

A se pastra la loc rece si uscat.

Cutie: 500 g Ingrediente: 100% agar pur (E-406)

Producator: Sole Graells, Spania

Valuori Nutritionale (Per 100 g produs)

Valoare energetica: 20 Kcal. / 84 kJ.

Carbohidrati: 5 g.

Proteine: 1 g.

Grasimi: 0,1 g.

Fibre: 86 g.

DozareHidratareTemperatura de GelificareRezistenta Termica
 

Gel moale: 2 - 4 g/l

Gel dur: 5 - 10 g.l
 De la 80oC 43oC* 70oC*

 

Rezistenta la CongelareTip de GelificareTextura Finala (Elasticitate / Efect Sineresis)TransparentaUtilizari
 NU Termo -  reversibila Ferma, Sfaramisioasa, clar in sectiune, tendinta catre sineresis. Gel translucid, dar nu complet transparent Gelatine reci si calde

*In functie de duritatea gelului.

Nicio postare gasita

Clientii care au Vazut acest Produs au Vazut si:
Clientii care au Cumparat acest Produs au mai Cumparat si:
Recomandari - Produse din aceeasi Categorie

  Pret: 210,00 Lei

  Pret: 55,00 Lei

  Pret: 85,00 Lei

  Pret: 169,00 Lei

Produse gourmet din toata lumea: delicatese, bucatarie moleculara, produse bio, ingrediente, cutite, accesorii bucatarie, vase de gatit, condimente, mirodenii, foie gras, trufe, caviar, stridii, homar, mezeluri, jamon de bellota, branzeturi, pahare cristal, vin, cognac, champagne, tacamuri, cafea, ceai, ciocolata, vanilie, sofran, otet balsamic, vesela, BBQ, carne, peste, accesorii bar, carti culinare esentiale.
Dr. Nicolae D. Staicovici nr. 24, Bucuresti, sector 5, 050559
Tel: 031 431 1115