+ 4 031 431 1115
  + 4 0723 179 259


Agnolotti Proaspeti cu Umplutura de Dovleac, Sezonieri: Septembrie - Octombrie, 500g - Pasta Sassella
Fotografiile nu creeaza obligatii contractuale

Agnolotti Proaspeti cu Umplutura de Dovleac, Sezonieri: Septembrie - Octombrie, 500g - Pasta Sassella

BOS 19808

 

Pret: 40,00 Lei

*Pretul include TVA

Cere info stoc

+

Ai nevoie de ajutor?

  + 4 031 431 1115
  + 4 0723 179 259

Agnolotti Proaspeti cu Umplutura de Dovleac, Sezonieri: Septembrie - Octombrie, 500g - Pasta Sassella

Paste proaspete de o calitate impresionanta. Se introduc in apa clocotita cu sare si se fierb cateva minute (6 - 7 minute), cand plutesc la suprafata sunt gata.

Agnolotti cu umplutura de dovleac se pot servi cu sos béchamel, sos de smantana cu branza, sau cu unt topit, parmezan si piper proaspat rasnit. Se pot adauga in supa-crema de dovleac. Miejii de nuca sau semintele de dovleac prajite le confera o textura placuta.

Ingrediente: aluat (semolina de grau dur, faina de grau, apa, 10% oua integrale), 55% umplutura (ricotta (41% branza din zer), regulator de aciditate: acid citric, 25% dovleac, pesmet, 4% branza Grana padano, fulgi de cartofi, Amarettini (zahar, faina de grau, mieji de caise, albus, agent de crestere: bicarbonat de sodiu, bicarbonat de amoniu, aroma), amidon (grau, porumb), pudra de zer, grasimi vegetale (palmier, floarea soarelui), sare, fibre vegetale, branza, lapte praf integral, maltodextrina de porumb, dextroza, aroma).  

Alergeni: contin lapte, gluten, oua.

Caracteristici D NW-409 EV: ambalati in atmosfera protectoare.

Preparare: se fierb in apa clocotita sarata si, cand plusesc la suprafata, se scurg si se condimenteaza cu un sos dupa gust sau cu unt.

Se obtin 4 - 5 portii.

Se pastreaza la frigider (+7o). Pachetul desfacut trebuie consumat in maximum 3 zile.

Se fierb numai inainte de consum.

Pachet: 500 g

 

Producator: Pasta Sassella Tartero, Germania

 

Valori Nutritionale (Per 100g/100ml produs)

Valoare Energetica: 1052 kJ/249kcal

Grasimi: 5 g

din care, acizi grasi saturati: 2,5 g

Carbohidrati: 41,1 g

din care, zahar: 4,2 g

Proteine: 9,8 g

Sare: 0,5 g

 

Nicio postare gasita

Clientii care au Vazut acest Produs au Vazut si:
Recomandari - Produse din aceeasi Categorie
Produse gourmet din toata lumea: delicatese, bucatarie moleculara, produse bio, ingrediente, cutite, accesorii bucatarie, vase de gatit, condimente, mirodenii, foie gras, trufe, caviar, stridii, homar, mezeluri, jamon de bellota, branzeturi, pahare cristal, vin, cognac, champagne, tacamuri, cafea, ceai, ciocolata, vanilie, sofran, otet balsamic, vesela, BBQ, carne, peste, accesorii bar, carti culinare esentiale.
Dr. Nicolae D. Staicovici nr. 24, Bucuresti, sector 5, 050559
Tel: 031 431 1115