+ 4 031 431 1115
  + 4 0723 179 259


Agnolotti Proaspeti, Negri, cu Umplutura de Somon, 500g - Pasta Sassella
Fotografiile nu creeaza obligatii contractuale

Agnolotti Proaspeti, Negri, cu Umplutura de Somon, 500g - Pasta Sassella

BOS 15979

 

Pret: 49,00 Lei

*Pretul include TVA

Cere info stoc

+

Ai nevoie de ajutor?

  + 4 031 431 1115
  + 4 0723 179 259

Agnolotti Proaspeti, Negri, cu Umplutura de Somon, 500g - Pasta Sassella

Paste proaspete de o calitate impresionanta. Se introduc in apa clocotita cu sare si se fierb cateva minute (6 - 7 minute), cand plutesc la suprafata sunt gata.

Agnolotti se pot servi cu sos béchamel, sos de smantana cu branza, sau cu unt topit, parmezan si piper proaspat rasnit. Culoarea neagra se evidentiaza fata de sosul alb.

Ingrediente: aluat (semolina de grau dur, faina de grau, apa, oua integrale, cerneala de sepie), 55% umplutura (48% ricotta (sare, acid citric), 19% somon afumat (somon, sare, zahar, fum), pesmet (faina de grau, apa, sare, drojdie), cepsoara, fulgi de cartofi, branza, grasimi vegetale, proteine din lapte, unt, amidon de grau, pudra de zer, amidon de porumb, sare, fibre vegetale, lapte praf integral, condimente, aroma.  

Alergeni: contin lapte, gluten, oua, peste, moluste.

Caracteristici D NW-409 EV: ambalati in atmosfera protectoare.

Preparare: se fierb in apa clocotita sarata si, cand plusesc la suprafata, se scurg si se condimenteaza cu un sos dupa gust sau cu unt.

Se obtin 4 - 5 portii.

Se pastreaza la frigider (+7o). Pachetul desfacut trebuie consumat in maximum 3 zile.

Se fierb numai inainte de consum.

Pachet: 500 g

 

Producator: Pasta Sassella Tartero, Germania

 

Valori Nutritionale (Per 100g/100ml produs)

Valoare Energetica: 1042 kJ/247kcal

Grasimi: 7,3 g

din care, acizi grasi saturati: 3,6 g

Carbohidrati: 34,1 g

din care, zahar: 3,9 g

Proteine: 11,2 g

Sare: 1,1 g

 

Nicio postare gasita

Clientii care au Vazut acest Produs au Vazut si:
Recomandari - Produse din aceeasi Categorie
Produse gourmet din toata lumea: delicatese, bucatarie moleculara, produse bio, ingrediente, cutite, accesorii bucatarie, vase de gatit, condimente, mirodenii, foie gras, trufe, caviar, stridii, homar, mezeluri, jamon de bellota, branzeturi, pahare cristal, vin, cognac, champagne, tacamuri, cafea, ceai, ciocolata, vanilie, sofran, otet balsamic, vesela, BBQ, carne, peste, accesorii bar, carti culinare esentiale.
Dr. Nicolae D. Staicovici nr. 24, Bucuresti, sector 5, 050559
Tel: 031 431 1115