Atenție Utilizam cookies pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna si pentru a analiza traficului website-ului (vezi Despre cookies si Confidentialitate). Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie. Accept

Dragi clienti,

Pentru a preintampina raspandirea coronavirus (COVID-19), va rugam sa acceptati livrarea numai prin curier si sa limitati la minimum vizitele la showroom-ul nostru. Astfel vom fi toti mai bine protejati. Va multumim pentru intelegere!

Ajowan de Nepal, 65g - Le Comptoir des Poivres

LA COMANDĂ Ce înseamnă La Comandă?
PALMI CDPRDEN1S
|  Producator: Palmifrance, Franta

59 Lei (TVA inclus)

Ajowan de Nepal, 65g | Asia & Ethno Food Semintele de ajowan , de culoare gri-bruna, au o suprafata striata si seamana cu semintele de telina, dar au o savoare mai intensa si mai acrisoara. Au aroma de cimbru, chimion, oregano, anason, chimen, marar, lamaie, cu note usor piperate....
+

Ajowan de Nepal, 65g | Asia & Ethno Food

Semintele de ajowan, de culoare gri-bruna, au o suprafata striata si seamana cu semintele de telina, dar au o savoare mai intensa si mai acrisoara. Au aroma de cimbru, chimion, oregano, anason, chimen, marar, lamaie, cu note usor piperate.

Planta este originara din sudul Indiei.

Ajowan este preferat in Asia pentru preparatele vegetariene, paine, biscuiti, produse de patiserie, foitaje, legume fierte, orez.

  • Dozajul este foarte important. Este nevoie de o cantitate mica pentru a parfuma un preparat.
  • Se comercializeaza sub forma de seminte deoarece isi pastreza mult mai bine calitatile. Se poate zdrobi, dupa cum este necesar, in momentul utilizarii.
  • Se foloseste si pentru calitatile medicinale, antibacteriene, fungicide. 
  • Se recomanda concasarea semintelor deoarece intregi sunt foarte dure, amare si picante, dar cu un postgust agreabil.

In Nepal, semintele de ajowan sunt usor prajite pentru a-si elibera aromele si sunt incorporate in preparat de la inceput.

Pentru amestecurile de mirodenii, ajowan-ul se asociaza perfect cu chimionul, coriandrul, ardeiul, ceapa, usturoiul, schinduful, ghimbirul, cuisoarele, boabele de mustar negru, cardamom.

Se foloseste foarte mult in curry-urile indiene.

Ajowan-ul este preferat in mancarurile pe baza de legume (pentru gustul sau specific) si pentru castraveciori acri (datorita capacitatii de conservare). Confera aroma de anason preparatelor de patiserie si painii.

Prajit usor in unt clarifiat, confera savoare pulpei de miel, carnii de pasare, fripturii la cuptor, marinadelor pentru peste si carnii albe.

Merge foarte bine si cu peste la gratar, linte, naut, linte sparta, fasole boabe, paste, orez, in asociere cu ulei de masline. 

  • Ingrediente: 100% ajowan (trachyspermum ammi).
  • Origine: Nepal 
  • Cutie: 65g 

A se pastra in loc uscat, racoros si lipsit de lumina. 

Producator: Palmifrance, Franta

Producator:
Palmifrance, Franta

Prețul produselor, afișat în pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.

Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier).

Timpul de livrare:

  • pentru produsele etichetate cu mesajul "ÎN STOC", timpul de livrare este de 24-48 ore (zile lucrătoare).
  • pentru produsele etichetate cu mesajul "LA COMANDĂ", timpul de livrare poate să fie mai mare de 3 zile (lucrătoare), depinzând de stocul furnizorului. Această informație este furnizată odată cu confirmarea telefonică a comenzii. 

Cost expediere Fan Courier:

  • în București - 20 lei
  • în restul localităților din țară - 25 lei

Pentru BUCUREȘTI și Ilfov există posibilitatea livrării în aceeași zi (pentru produsele aflate ÎN STOC), alegând serviciul Express Loco (Fan Courier).

Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteți obține la unul dintre următoarele numere de telefon:

- 0787 348 274 / 0723 179 259.

AVANTAJE

Profita de Reduceri