+ 4 031 431 1115
  + 4 0723 179 259


Analyse des phénomènes et transformations culinaires : Technologie appliqué - Bruno Cardinale, René van Sevenant
Fotografiile nu creeaza obligatii contractuale

Analyse des phénomènes et transformations culinaires : Technologie appliqué - Bruno Cardinale, René van Sevenant

Matfer 819024

 

Pret: 150,00 Lei

*Pretul include TVA

In stoc
+

Ai nevoie de ajutor?

  + 4 031 431 1115
  + 4 0723 179 259

Analyse des phénomènes et transformations culinaires : Technologie appliqué - Bruno Cardinale, René van Sevenant

Cartea Analyse des phénomènes et transformations culinaires este in limba franceza.

O lucrare destinata celor care studiaza fenomenele culinare cat si profesionistilor. Este un instrument care ajuta la intelegerea si la analizarea fenomenelor stiintifice, vechi sau noi, utilizate in bucatarie, deschizand bucatarilor noi perspective pentru creativitate.

Sun tratate, in special, subiecte ca sferificarea, emulsiile, folosirea sifonului, coagularea proteinelor, reactiile Maillard…

Analyse des phénomènes et transformations culinaires - Detalii:

  • Brosata: 160 pagini
  • Format: 29,4 x 20,6 x 0,8 cm
  • Editura : Jacques Lanore, Franta
  • Limba: Franceza
  • Anul publicarii: 2010

Nicio postare gasita

Clientii care au Vazut acest Produs au Vazut si:
Recomandari - Produse din aceeasi Categorie
Produse gourmet din toata lumea: delicatese, bucatarie moleculara, produse bio, ingrediente, cutite, accesorii bucatarie, vase de gatit, condimente, mirodenii, foie gras, trufe, caviar, stridii, homar, mezeluri, jamon de bellota, branzeturi, pahare cristal, vin, cognac, champagne, tacamuri, cafea, ceai, ciocolata, vanilie, sofran, otet balsamic, vesela, BBQ, carne, peste, accesorii bar, carti culinare esentiale.
Dr. Nicolae D. Staicovici nr. 24, Bucuresti, sector 5, 050559
Tel: 031 431 1115