Antipasti, Conserve, Tapas

Filtre
  • Pret
  • Producatori (1)
  • 37.72Lei
  • 256Lei

Lei  –  Lei

Producatori: La Dispensa di Amerigo (14)
Alege din categorii Alege din categorii
Alege din categorii
B45429

Producator: La Dispensa di Amerigo

Info STOC: STOC FURNIZOR

Anghinare in Ulei de Floarea Soarelui, Carciofini sott´olio, 2,5Kg - Amerigo Dincolo de Bologna, in sudul Apeninilor Emiliani, exista o mica manufactura numita “La Dispensa di Amerigo 1934” - o firma de familie ce combina traditia si inovatia intr-un mod minunat. Produsele se bazeaza pe constiinta valorii ingredientelor locale din Emilia-Romagna, prelucrate fara conservanti. Renumitul chef Alberto Bettini prepara si vinde aceste produse in restaurantul sau Amerigo din Savigno, pentru oaspetii ce vor sa-I savureze creatiile si acasa. Aceste anghinare au o textura senzationala deoarece sunt gatite printr-o metoda speciala: sunt...
Info STOC: STOC FURNIZOR

25600 Lei
+
B41040

Producator: La Dispensa di Amerigo

Info STOC: STOC FURNIZOR

Anghinare in Ulei de Floarea Soarelui, Carciofi sott´olio, 210 g - Amerigo Dincolo de Bologna, in sudul Apeninilor Emiliani, exista o mica manufactura numita “La Dispensa di Amerigo 1934” - o firma de familie ce combina traditia si inovatia intr-un mod minunat. Produsele se bazeaza pe constiinta valorii ingredientelor locale din Emilia-Romagna, prelucrate fara conservanti. Renumitul chef Alberto Bettini prepara, si vinde aceste produse in restaurantul sau Amerigo din Savigno, pentru oaspetii ce vor sa-I savureze creatiile si acasa. Ingrediente: anghinare, ulei de floarea soarelui, sare, apa. Borcan : 210 g A se pastra in...
Origine: IT

Info STOC: STOC FURNIZOR

6031 Lei
+
B40317

Producator: La Dispensa di Amerigo

Info STOC: STOC FURNIZOR

Ragù Spalmabile, Bolognese Tartinabil, 90 g - Amerigo Dincolo de Bologna, in sudul Apeninilor Emiliani, exista o mica manufactura numita “La Dispensa di Amerigo 1934” - o firma de familie ce combina traditia si inovatia intr-un mod minunat. Produsele se bazeaza pe constiinta valorii ingredientelor locale din Emilia-Romagna, prelucrate fara conservanti. Renumitul chef Alberto Bettini prepara, si vinde aceste produse in restaurantul sau Amerigo din Savigno, pentru oaspetii ce vor sa-I savureze creatiile si acasa. Ragù/sos Bolognese tartinabil. A se pastra in loc racoros si ferit de razele soarelui. Ingrediente: piure de tomate,...
Info STOC: STOC FURNIZOR

4400 Lei
+
B39974

Producator: La Dispensa di Amerigo

Info STOC: STOC FURNIZOR

Sos cu Carnati si Ceapa, Sugo con Salsiccia e Cipolla Dorata di Medicina, 200 g - Amerigo Dincolo de Bologna, in sudul Apeninilor Emiliani, exista o mica manufactura numita “La Dispensa di Amerigo 1934” - o firma de familie ce combina traditia si inovatia intr-un mod minunat. Produsele se bazeaza pe constiinta valorii ingredientelor locale din Emilia-Romagna, prelucrate fara conservanti. Renumitul chef Alberto Bettini prepara, si vinde aceste produse in restaurantul sau Amerigo din Savigno, pentru oaspetii ce vor sa-I savureze creatiile si acasa. Sos cu carne de carnati si ceapa de Medicina caramelizata. A se pastra in loc...
Origine: IT

Info STOC: STOC FURNIZOR

4356 Lei
+
B38451

Producator: La Dispensa di Amerigo

Info STOC: STOC FURNIZOR

Sos cu Pancetta si Ceapa, Sugo con Pancetta e Cipolla Dorata di Medicina, 200 g - Amerigo Dincolo de Bologna, in sudul Apeninilor Emiliani, exista o mica manufactura numita “La Dispensa di Amerigo 1934” - o firma de familie ce combina traditia si inovatia intr-un mod minunat. Produsele se bazeaza pe constiinta valorii ingredientelor locale din Emilia-Romagna, prelucrate fara conservanti. Renumitul chef Alberto Bettini prepara, si vinde aceste produse in restaurantul sau Amerigo din Savigno, pentru oaspetii ce vor sa-I savureze creatiile si acasa. Sos cu pancetta si ceapa de Medicina caramelizata. A se pastra in loc racoros si...
Origine: IT

Info STOC: STOC FURNIZOR

3772 Lei
+
B41253

Producator: La Dispensa di Amerigo

Info STOC: STOC FURNIZOR

Crema de Parmigiano Reggiano, 90g - Amerigo Dincolo de Bologna, in sudul Apeninilor Emiliani, exista o mica manufactura numita “La Dispensa di Amerigo 1934” - o firma de familie ce combina traditia si inovatia intr-un mod minunat. Produsele se bazeaza pe constiinta valorii ingredientelor locale din Emilia-Romagna, prelucrate fara conservanti. Renumitul chef Alberto Bettini prepara si vinde aceste produse in restaurantul sau Amerigo din Savigno, pentru oaspetii ce vor sa-I savureze creatiile si acasa.  Aceasta crema de branza, obtinuta din parmigiano regiano, merge foarte bine cu paste, legume sau lipii cum ar fi “tigella”. Se poate...
Origine: IT

Info STOC: STOC FURNIZOR

5934 Lei
+
B38693

Producator: La Dispensa di Amerigo

Info STOC: STOC FURNIZOR

Ragù alla Bolognese “Storico”, 200 g - Amerigo Dincolo de Bologna, in sudul Apeninilor Emiliani, exista o mica manufactura numita “La Dispensa di Amerigo 1934” - o firma de familie ce combina traditia si inovatia intr-un mod minunat. Produsele se bazeaza pe constiinta valorii ingredientelor locale din Emilia-Romagna, prelucrate fara conservanti. Renumitul chef Alberto Bettini prepara si vinde aceste produse in restaurantul sau Amerigo din Savigno, pentru oaspetii ce vor sa-I savureze creatiile si acasa. Sufixul “storico” se refera la rasa de vite albe pentru munca “Razza Modenese”, care aproape disparuse din regiune, dar...
Origine: IT

Info STOC: STOC FURNIZOR

5248 Lei
+
B38444

Producator: La Dispensa di Amerigo

Info STOC: STOC FURNIZOR

Sos cu Prosciutto si Ceapa, Sugo al Prosciutto e Cipolla Dorata di Medicina, 180 g - Amerigo Dincolo de Bologna, in sudul Apeninilor Emiliani, exista o mica manufactura numita “La Dispensa di Amerigo 1934” - o firma de familie ce combina traditia si inovatia intr-un mod minunat. Produsele se bazeaza pe constiinta valorii ingredientelor locale din Emilia-Romagna, prelucrate fara conservanti. Renumitul chef Alberto Bettini prepara si vinde aceste produse in restaurantul sau Amerigo din Savigno, pentru oaspetii ce vor sa-I savureze creatiile si acasa. Sos cu prosciutto si ceapa de Medicina caramelizata. A se pastra in loc racoros...
Info STOC: STOC FURNIZOR

5700 Lei
+
B45067

Producator: La Dispensa di Amerigo

Info STOC: STOC FURNIZOR

Sos cu Sunca si Ceapa, Sugo con Prosciutto e Cipolla Dorata di Medicina, 200 g - Amerigo Dincolo de Bologna, in sudul Apeninilor Emiliani, exista o mica manufactura numita “La Dispensa di Amerigo 1934” - o firma de familie ce combina traditia si inovatia intr-un mod minunat. Produsele se bazeaza pe constiinta valorii ingredientelor locale din Emilia-Romagna, prelucrate fara conservanti. Renumitul chef Alberto Bettini prepara, si vinde aceste produse in restaurantul sau Amerigo din Savigno, pentru oaspetii ce vor sa-I savureze creatiile si acasa.  Sos cu prosciutto si ceapa de Medicina caramelizata.  Ingrediente: passata...
Origine: IT

Info STOC: STOC FURNIZOR

4231 Lei
+
B45196

Producator: La Dispensa di Amerigo

Info STOC: STOC FURNIZOR

Sos Carbonara, 200 g - Amerigo Dincolo de Bologna, in sudul Apeninilor Emiliani, exista o mica manufactura numita “La Dispensa di Amerigo 1934” - o firma de familie ce combina traditia si inovatia intr-un mod minunat. Produsele se bazeaza pe constiinta valorii ingredientelor locale din Emilia-Romagna, prelucrate fara conservanti. Renumitul chef Alberto Bettini prepara, si vinde aceste produse in restaurantul sau Amerigo din Savigno, pentru oaspetii ce vor sa-I savureze creatiile si acasa.  Sos cu guanciale, branza pecorino, galbenus de ou si piper negru. Perfect pentru spaghetti.  Ingrediente: guanciale (gusa de porc, sare,...
Origine: IT

Info STOC: STOC FURNIZOR

9852 Lei
+
B43834

Producator: La Dispensa di Amerigo

Info STOC: STOC FURNIZOR

Ragù din Carne de Mistret, 200 g - Amerigo Dincolo de Bologna, in sudul Apeninilor Emiliani, exista o mica manufactura numita "La Dispensa di Amerigo 1934” - o firma de familie ce combina traditia si inovatia intr-un mod minunat. Produsele se bazeaza pe constiinta valorii ingredientelor locale din Emilia-Romagna, prelucrate fara conservanti. Renumitul chef Alberto Bettini prepara, si vinde aceste produse in restaurantul sau Amerigo din Savigno, pentru oaspetii ce vor sa-I savureze creatiile si acasa. Ragout din carne de mistret. Ingrediente: 57% carne de mistret, piure de tomate, sunca din piept de porc, vin, ceapa...
Info STOC: STOC FURNIZOR

6100 Lei
+
B43835

Producator: La Dispensa di Amerigo

Info STOC: STOC FURNIZOR

Ragù din Carne de Caprioara, 200 g - Amerigo Dincolo de Bologna, in sudul Apeninilor Emiliani, exista o mica manufactura numita "La Dispensa di Amerigo 1934” - o firma de familie ce combina traditia si inovatia intr-un mod minunat. Produsele se bazeaza pe constiinta valorii ingredientelor locale din Emilia-Romagna, prelucrate fara conservanti. Renumitul chef Alberto Bettini prepara, si vinde aceste produse in restaurantul sau Amerigo din Savigno, pentru oaspetii ce vor sa-I savureze creatiile si acasa. Ragout din carne de caprioara. Ingrediente: 52,6% carne de caprioara, piure de tomate, sunca din piept de porc, vin...
Origine: IT

Info STOC: STOC FURNIZOR

7006 Lei
+
B43837

Producator: La Dispensa di Amerigo

Info STOC: STOC FURNIZOR

Ragù din Carne de Cerb, 200 g - Amerigo Dincolo de Bologna, in sudul Apeninilor Emiliani, exista o mica manufactura numita La Dispensa di Amerigo 1934 - o firma de familie ce combina traditia si inovatia intr-un mod minunat. Produsele se bazeaza pe constiinta valorii ingredientelor locale din Emilia-Romagna, prelucrate fara conservanti. Renumitul chef Alberto Bettini prepara, si vinde aceste produse in restaurantul sau Amerigo din Savigno, pentru oaspetii ce vor sa-I savureze creatiile si acasa. Ragout din carne de cerb. Ingrediente: 54% carne de cerb, piure de tomate, sunca din piept de porc, vin rosu, telina, ulei de masline...
Origine: IT

Info STOC: STOC FURNIZOR

9421 Lei
+
B39983

Producator: La Dispensa di Amerigo

Info STOC: STOC FURNIZOR

Anghinare cu Aceto Balsamico di Modena IGP, 210 g - Amerigo Dincolo de Bologna, in sudul Apeninilor Emiliani, exista o mica manufactura numita “La Dispensa di Amerigo 1934” - o firma de familie ce combina traditia si inovatia intr-un mod minunat. Produsele se bazeaza pe constiinta valorii ingredientelor locale din Emilia-Romagna, prelucrate fara conservanti. Renumitul chef Alberto Bettini prepara, si vinde aceste produse in restaurantul sau Amerigo din Savigno, pentru oaspetii ce vor sa-I savureze creatiile si acasa. Anghinare in ulei de floarea soarelui cu Aceto Balsamico di Modena IGP. Ingrediente: 63,9% anghinare, ulei de...
Info STOC: STOC FURNIZOR

5940 Lei
+