Atenție Utilizam cookies pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna si pentru a analiza traficului website-ului (vezi Despre cookies si Confidentialitate). Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie. Accept

Dragi clienti,

Pentru a preintampina raspandirea coronavirus (COVID-19), va rugam sa acceptati livrarea numai prin curier si sa limitati la minimum vizitele la showroom-ul nostru. Astfel vom fi toti mai bine protejati. Tinem sa va anuntam ca purtarea mastii este obligatorie in incinta showroom-ului nostru. Va multumim pentru intelegere!

Antricot de Porc LiVar fara os, Congelat, cca. 350Kg

Pret aproximativ: 77 Lei
PRECOMANDĂ Ce înseamnă Precomandă?
OG6669

77 Lei (TVA inclus)

Antricot de Porc LiVar fara os, Congelat, cca. 350Kg ATENTIE! Pachetele au greutate variabila. Pretul final al unui pachet variaza in functie de greutatea acestuia. Pret brut: 220 Lei/Kg Entrecôte - ribeye.   Delicios Foarte fraged si suculent Gust intens si...
+

Antricot de Porc LiVar fara os, Congelat, cca. 350Kg

ATENTIE!

Pachetele au greutate variabila. Pretul final al unui pachet variaza in functie de greutatea acestuia.

Pret brut: 220 Lei/Kg

Entrecôte - ribeye. 

  • Delicios
  • Foarte fraged si suculent
  • Gust intens si natural 

Rasa de porc negru LiVar, aproape disparuta, provine din Olanda, fiind apreciata pentru carnea extrem de gustoasa si frageda, cu infiltratii de grasime. Porcul LiVar este un metis intre mai multe rase de porci: porcul domestic olandez, porcul german Schwäbisch Hällische, porcul englezesc Essex-Saddleback si porcul american Duroc. Este o rasa de porc cu carnea gustoasa si nu foarte multa grasime. Porcii sunt crescuti in libertate, la manastirea Lilbosch din Echt in Limburg, similar celor din Spania si Italia.   

  • Crescator: Frans de Rond - LiVar
  • Origine: Limburg, Olanda
  • Rasa: LiVar Klosterschwein
  • Alimentatie: cereale cultivate local, furaje pur vegetale
  • Transa: antricot
  • Maturare: 1 zi la aer
  • Structura: fara os
  • Recomandare: gratar, tigaie, temperatura joasa, sous-vide 
  • Pachet: cca. 350g

Pretul se bazeaza pe greutatea estimata de 0,35g. Inainte de expediere factura dumneavoastra va fi revizuita pentru a exprima pretul exact, in functie de greutate.   

Congelata ultra-rapid, prin soc termic. Ambalata in vid.

A se pastra la congelator (-18°C). Dupa decongelare, nu se recongeleaza si se consuma cat mai rapid. 

Ambalat de Otto Gourmet, Germania 

Porcul LiVar

Numele LiVar vine de la abrevierea pentru Limburgse Varken, care inseamna porc olandez de Limburg. Frans de Rond creste acesti porci, in regiunea Limburg, in libertate, la manastirea Lilbosch din Echt. Calugarii cistercieni cresc aici porci si vaci de peste 180 de ani. Aici, porcii se pot balaci in noroi, alearga pe terenurile manastirii si se intorc seara in cocinele pardosite cu paie, pentru somn.     

Porcii LiVar sunt hraniti numai cu cereale crescute in regiunea olandeza Limburg si cresc in conditii naturale. Carnea este marmorata si are gust placut si natural. Datorita marmorarii fine si grasimii intramusculare, carnea ramane suculenta si frageda la gatit. 

Carne de porc cu gust - inapoi la vechile rase

In cautarea unui mediu autentic in care sa creasca porcii LiVar, intr-un mod adecvat rasei, in care sa se poata misca si balaci in libertate, fermierul Frans de Rond a optat initial pentru Manastirea Lilbosch in regiunea olandeza Limburg, de unde si denumirea de porc de manastire. Porcii LiVar sunt nepretentiosi si rezistenti la boli, indiferent de vreme. Acum exista si alte familii regiunea Limburg din Olanda care cresc porci LiVar.

Porcii sunt sacrificati la varsta de 10 – 11 luni si greutatea de aproximativ 120Kg. Din caracteristica porcilor LiVar de a stoca grasime la nivel intramuscular, in combinatie cu hranirea lor cu cereale, rezulta o carne unica. Ramane frageda si suculenta dupa gatire, este marmorata si are gust intens, natural si foarte placut.   

Cum arata un ribeye?

In multe descrieri ale ribeye-ului, sfera centrala de grasime este considerata o caracteristica si echivalata cu un “ochi” (eye). Dar, de fapt, “ochiul” este un muschi cu aspect de oval care, la o privire mai atenta, seamana cu un ochi. Caracteristica acestui steak este faptul ca se compune, in mare, din trei tipuri de muschi care formeaza intreaga piesa: longissimus dorsi, spinalis dorsi si complexus.

In mijloc - acoperit de calota bogata in tesut conjuctiv (spinalis dorsi - cunoscatorii il considera cea mai buna transa posibila pentru steak; fr. calotte, eng. ribeye cap/”butcher butter”: “the richest, butteriest, tenderest, meatiest steak”) - se afla cel mai mare muschi, miezul ribeye-ului (longissimus dorsi).

Se stie ca ribeye este unul dintre cele mai savuroase steak-uri disponibile, iar muschiul file (tenderloin) este cel mai fraged. Ei bine, calota de ribeye (ribeye cap) are tot ce-i mai bun din ambele: toata savoarea si suculenta ribeye-ului, cu fragezimea muschiului file!

Cel mai mic muschi (complexus) are forma conica, se afla in partea dinspre coasta, contine mai putina grasime si mai mult tesut conjunctiv.  

Ce gust are un ribeye steak?

Muschii folositi intens au o marmorare intramusculara intensa. Ribeye provine dintr-o zona cu cele mai folosite grupe de muschi ale animalului. In consecinta, vinisoare fine de grasime travereseaza carnea si fac ca friptura sa fie suculenta. Ribeye are textura oarecum robusta si este preferat, in general, de barabati.  

Care este diferenta intre Entrecôte si Ribeye?

Chiar daca este o diferenta mica, antricotul (Entrecôte) si ribeye nu sunt identice. Prima diferenta este originea. Entrecôte, dupa cum sugereaza si numele, provine din Franta. Este taiat din zona centrala a coastelor, intre garf si vrabioara. Ribeye este o transa cu originea in SUA si este taiat din zona mai dinspre vrabioara a coastelor. Totusi, in Europa, in ultimii ani, ambele transe au inceput sa convearga din ce in ce mai mult astfel incat cu greu se mai face diferenta dintre entrecôte si ribeye. 

Pret aproximativ:
77 Lei

Prețul produselor, afișat în pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.

Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier sau TNT).

Timpul de livrare:

  • pentru produsele etichetate cu mesajul "ÎN STOC", timpul de livrare este de 24-48 ore (zile lucrătoare).
  • pentru produsele etichetate cu mesajul "PRECOMANDĂ", timpul de livrare poate să fie mai mare de 3 zile (lucrătoare), depinzând de stocul producătorului. Această informație este furnizată odată cu confirmarea telefonică a comenzii. 

Cost expediere Fan Courier:

  • în București - 20 lei
  • în restul localităților din țară - 25 lei

Pentru BUCUREȘTI și Ilfov există posibilitatea livrării în aceeași zi (pentru produsele aflate ÎN STOC), alegând serviciul Express Loco (Fan Courier).

Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteți obține la unul dintre următoarele numere de telefon:

- 0787 348 274 / 0723 179 259.

Cost expediere TNT:

  • în București - 35 lei
  • în restul localităților din țară - 45 lei

AVANTAJE

Profita de Reduceri