Atenție Utilizam cookies pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna si pentru a analiza traficului website-ului (vezi Despre cookies si Confidentialitate). Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie. Accept

Dragi clienti,

Pentru a preintampina raspandirea coronavirus (COVID-19), va rugam sa acceptati livrarea numai prin curier si sa limitati la minimum vizitele la showroom-ul nostru. Astfel vom fi toti mai bine protejati. Tinem sa va anuntam ca purtarea mastii este obligatorie in incinta showroom-ului nostru. Va multumim pentru intelegere!

Ardei Ancho Negro, Uscat, 100g - Le Comptoir des Poivres

PRECOMANDĂ Ce înseamnă Precomandă?
PALMI CDPSA175S
|  Producator: Palmifrance, Franta

69 Lei (TVA inclus)

Ardei Ancho Negro, Uscat, 100g |  Delicatessa, Produse din Mexic si America de Sud Este foarte aromat si fructat, cu note de prune, tomate uscate, cacao, stafide, tabac si fan. Este foarte putin picant. Ardeiul Anco Negro este cunoscut sub diferite denumiri in functie de regiunea din...
+

Ardei Ancho Negro, Uscat, 100g | Delicatessa, Produse din Mexic si America de Sud

Este foarte aromat si fructat, cu note de prune, tomate uscate, cacao, stafide, tabac si fan. Este foarte putin picant.

Ardeiul Anco Negro este cunoscut sub diferite denumiri in functie de regiunea din Mexic din care provine: Chile Color, Chile Colorado, Chile Ancho Chino… Este un ingredient cheie in marinade, sosuri si pentru renumitul Mole mexican: mole poblano sau mole negro de Oaxaca.

Mexicul este tara cu cele mai multe soiuri de ardei din lume. Este, deasemenea, tara in care cultura a fost puternic influentata de acestia, chiar si caracterul si personalitatea colectiva au de-a face cu ardeiul, un soi din familia Solanacee. Astazi exista 64 de soiuri de ardei in Mexic, dintre care 25 semisalbatice si salbatice. Majoritatea soiurilor sunt cultivate in partea central-sudica a tarii, cea mai mare parte in Guerrero, Oaxaca, Chiapas si Puebla. Totusi, soiurile de cea mai mare importanta, cum ar fi jalapeno, serrano, guajillo si ancho sunt cultivate in principal in centrul si nordul tarii. Mexicanii denumesc ardeiul “Chile” (tzilli in limba nahuatl) si il declara “Regele bucatariei mexicane”. Spaniolii sunt cei care, la sosirea lor in Mexic, l-au denumit ardei iute sau piper de America.

Consumat de peste 7000 de ani, ardeiul poseda multiple virtuti: este diuretic, este bogat in vitamina C si A, in antioxidanti si in potasiu, favorizeaza scaderea colesterolului si previne diabetul.

Recomandari: tocat sau macinat sub forma de pudra, in tocanite, sosuri pentru paste, marinade pentru carne rosie, prajit si macinat apoi presarat pe cartofi prajiti si omleta, sau incorporat in ciocolata! Transformat in pasta, se poate asocia cu chimion, oregano, coriandru si tomate.

  • Ingrediente: 100 % ardei ancho negro (Capsicum annum).
  • Origine: San Luis Potosi, Mexic
  • Lungime: cca. 10cm
  • Cutie: 100g

A se pastra in loc uscat, racoros si lipsit de lumina.

Producator: Palmifrance, Franta

Producator:
Palmifrance, Franta

Prețul produselor, afișat în pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.

Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier).

Timpul de livrare:

  • pentru produsele etichetate cu mesajul "ÎN STOC", timpul de livrare este de 24-48 ore (zile lucrătoare).
  • pentru produsele etichetate cu mesajul "PRECOMANDĂ", timpul de livrare poate să fie mai mare de 3 zile (lucrătoare), depinzând de stocul furnizorului. Această informație este furnizată odată cu confirmarea telefonică a comenzii. 

Cost expediere Fan Courier:

  • în București - 20 lei
  • în restul localităților din țară - 25 lei

Pentru BUCUREȘTI și Ilfov există posibilitatea livrării în aceeași zi (pentru produsele aflate ÎN STOC), alegând serviciul Express Loco (Fan Courier).

Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteți obține la unul dintre următoarele numere de telefon:

- 0787 348 274 / 0723 179 259.

AVANTAJE

Profita de Reduceri