Utilizam cookies pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna si pentru a analiza traficului website-ului (vezi Despre cookies si Confidentialitate). Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie. Accept

Aripi de Bibilica, Label Rouge, Le Prince de Dombes, Congelate, cca. 1Kg - Miéral, Franta

0.00
(0 Review-uri) Scrie un review
OG5117

Greutate aproximativa: 1Kg

Pret/kg: 160Lei

Info STOC: STOC FURNIZOR


16000 Lei
+
Adauga in cos
Ai nevoie de ajutor?
CONSULTANTA de specialitate la tel:
Produse ORIGINALE
  • Garantat 100%
  • Mai mult de 11.000 de Produse ORIGINALE
Plăți Securizate prin iPay BT
Livrare Curier RAPID
  • Livrare Produse Congelate
  • Livrare produse

Descriere produs

Aripi de Bibilica, Label Rouge, Le Prince de Dombes, Congelate, cca. 1Kg - Miéral, Franta 

ATENTIE!

Pachetele au greutate variabila. Pretul final al unui pachet variaza in functie de greutatea acestuia.

Ailes de pintade "Prince de Dombes Label Rouge".  

O aripa este formata din trei oase. Varful aripii este indepartat.  

Excelente pane, prajite sau la gratar. La frigere, pielea devine o crusta delicioasa si crocanta. 

  • Finger Food din carne nobila
  • Carne suculenta si ferma
  • Calitate imbatabila Miéral, Franta 

Bibilica de calitate din regiunea Dombes. Eticheta “Label Rouge” se acorda numai produselor care intrunesc cele mai inalte standarde de calitate si sunt sub controlul stric al Ministerului Francez al Agriculturii. 

Pachet ambalat in vid: cca. 1Kg (8 - 12 aripi) 

Pretul se bazeaza pe greutatea estimata de 1Kg. Inainte de expediere factura dumneavoastra va fi revizuita pentru a exprima pretul exact, in functie de greutate.  

Ambalat de Otto Gourmet, Germania 

A se pastra congelat (-18oC). Nu se recongeleaza dupa decongealre. 

  • Furnizor: Jean Claude Miéral
  • Rasa: Bibilica (Numida Meleagris)
  • Origine: Franta
  • Regiune: Dombes
  • Transa: Aripi
  • Clasa comerciala: A
  • Nota: se consuma gatite
  • Recomandari: gratar, tigaie, cuptor, smoker 

Bibilica

Sunt numai cativa crescatori care au rabdarea sa indure aceste pasari galagioase si zgomotoase, care honaresc de colo-colo.  Bibilicile au nevoie sa alerge liber si sa zboare. Sunt sacrificate numai cand ajung la deplina maturitate. Bibilicile sunt cunoscute inca din Grecia Antica, de unde au ajuns la Roma si apoi in Franta. Bibilicile sunt biologic inrudite cu gainile domestice, dar carnea lor este mai inchisa la culoare si mai ferma decat cea de pui. 

Bibilica are penaj gri cu negru, cu puncte albe. Capul si gatul sunt lipsite de fulgi si sunt colorate intens. Forma este asemanatoare gainilor, fiind caraterizate de corpul indesat, aripile scurte, picioarele puternice si apul mic. 

Spre deosebire de rudele sale, bibilica trebuie sa bea in mod regulat si are nevoie de acces constant la o sursa de apa. Este originara din savana Africana. Ca pasre de curte, se simte cel mai bine in spatiile deschise de la tara, dar poate fi gasita si in regiunile muntoase pana la o altitudine de 3000m desupra nivelului marii. 

Nu exista diferente vizibile intre masculul si femela de bibiica. Masculii sunt doar usor mai mari. 

Bibilicile isi datoreaza grecilor denumirea stiintifica, tragandu-se de la eroul legendar Meleager. Dupa moartea acestuia, surorile lui au fost transformate in bibilici de catre zei. Punctele de pe penaj ar fi lacrimile varsate de ele jelindu-l pe fratele decedat. 

Bibilicile au avantajul de a distinge prietenii si dusmanii, fiind considerate politia pasarilor. In special cand pasarile de prada, precum soimul, zboara pe deasupra curtii cu gaini, sau cand necunoscuti se apropie de cotet, fac un zgomot monstruos. 

Carne de pasare de top

Carnea de pasare de la Miéral este un numai o delicatesa, ci a devenit deja legendara. Nicio alta pasare de curte nu este atat de apreciata de gurmanzi si profesionisti pentru calitatile sale si pentru gustul delicios ca cele de la Miéral din Bresse, Franta. Pe langa consumatorii particulari, experti din restaurante renumite apreciaza, de multi ani, carnea de pasare de la Miéral. 

Traditia intalneste pasiunea

Familia Miéral creste pasari de carne, de cea mai buna calitate, inca din anul 1919.

JEAN CLAUDE MIÉRAL

Puiul de Bresse este de departe cel mai renumit si cel mai gustos din lume. Puiul de Bresse este un “Rolls Royce” al pasarilor.

Cei mai apreciati fiind puiul de Bresse (Poulet de Bresse) si claponul (Chapon) de Bresse de la Jean Claude Miéral, din Montrevel en Bresse. Miéral a reusit sa obtina, de la statul francez, protectia AOP (Appellation d’Origine Protégée) pentru puiul de Bresse, dobandita pana atunci numai de vin si branzeturi. Impreuna cu remumitii bucatari Paul Bocuse si Alain Chapel, Miéral a reusit renasterea puiului de Bresse in gastronomia franceza. In cercurile expertilor, Miéral este considerat gardianul puiului de Bresse deoarece perspectiva sa in ceea ce priveste puiul ideal este intruchiparea perfectiunii. 

Prin ce se caracterizeaza puiul de Bresse?

Puiul de Bresse are creasta rosie, penajul alb ca zapada si picioarele albastre, culorile drapelului national al Frantei. Este singura pasare cu AOP (Appellation d'Origine Protégée), la fel ca marile vinuri. Cresterea puiului de Bresse este departe de ingrasarea ieftina obisnuita. Fiecare pui are la dispozitie o suprafata de minimum 10m2 de pajiste, pentru a alerga liber sa manance iarba, rame si gandacei, in ferme traditionale timp de cel putin 16 saptamani. Nu este tratat cu antibiotice. Alimentatia pe baza de porumb si lapte confera carnii o savoare fina si distincta, fermitate dar si fragezime si suculenta. Denumit de marele gastronom francez al secolului al XIX-lea, Jean-Anthelme Brillat-Savarin, drept “regele pasarilor de curte si pasarea regilor”, este apreciat de marii bucatri ai lumii si este prezent pe mesele celor mai renumite restaurante.

Dintre cei aproximativ 400 de crescatori din Bresse, regiunea Rhône-Alpes, sub o zecime indelinesc conditiile impuse de Miéral. Numai pasari 100% perfecte sunt vandute ca pui de Bresse Miéral.

Pe langa puii de Bresse de cea mai buna calitate, Miéral comercializeaza si alte pasari exclusiviste: rate si claponi Label Rouge "Prince de Dombes", din sudul zonei Bresse. 

Deasemenea, Miéral comercializeaza si rate, porumbei si bibilici in gama premium “Excellence”. 

Detalii speciale

Info STOC:
STOC FURNIZOR
Greutate aproximativa:
1Kg
Pret/kg:
160Lei

Informatii Utile

FT-Shop.ro face eforturi permanente pentru a pastra acurateatea informatiilor de pe site.

Imaginile produselor au caracter informativ si sunt afisate cu titlu de prezentare.

Ambalajele si unele specificatii sau elemente din descriere pot fi modificate de catre producator fara o instiintare prealabila sau pot contine erori de operare, astfel ca nu putem fi raspunzatori de eventuale diferente (in ceea ce priveste culoarea, forma, aspectul) intre imaginea afisata si cea a produsului livrat.

De aceea va rugam sa consultati intotdeauna ambalajul produsului.

Promotiile prezente pe site sunt valabile in limita stocului disponibil.

Reviews

Review-uri:
0.00 (0 Review-uri total)
  • 5 stele
    0
  • 4 stele
    0
  • 3 stele
    0
  • 2 stele
    0
  • 1 stea
    0
Ai folosit acest produs?
Spune ceva despre el pentru a-i ajuta si pe altii sa ia decizia corecta
Arata review-uri cu:
5 stele (0 Review-uri)
4 stele (0 Review-uri)
3 stele (0 Review-uri)
2 stele (0 Review-uri)
1 stea (0 Review-uri)

Inca nu au fost scrise Review-uri pentru acest produs