- Garantat 100%
- Mai mult de 11.000 de Produse ORIGINALE
Plata cu card online - iPay BT
Sunt acceptate la plată toate cardurile Visa (emise sub siglele Visa și Visa Electron) și MasterCard (emise sub siglele MasterCard, Maestro și Cirrus) care au drept de utilizare pe Internet.
- Curier RAPID - în orice localitate din țară, fără costuri suplimentare.
-
Prețul produselor, afișat în pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.
Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier sau TNT).
Timpul de livrare:
- pentru produsele etichetate cu mesajul "ÎN STOC", timpul de livrare este de 24-48 ore (zile lucrătoare).
- pentru produsele etichetate cu mesajul "STOC FURNIZOR", timpul de livrare poate să fie mai mare de 3 zile (lucrătoare), depinzând de stocul producătorului. Această informație este furnizată odată cu confirmarea telefonică a comenzii.
Cost expediere Fan Courier:
- în București - 20 lei
- în București (Temperatură controlată) - 50 lei
- în restul localităților din țară - 25 lei
Pentru BUCUREȘTI și Ilfov există posibilitatea livrării în aceeași zi (pentru produsele aflate ÎN STOC), alegând serviciul Express Loco (Fan Courier).
Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteți obține la unul dintre următoarele numere de telefon:
- 0787 348 274 / 0723 179 259.
Cost expediere TNT:
- în București - 35 lei
- în restul localităților din țară - 45 lei
-
Livrare Produse Congelate
Livrarea produselor congelate
Livrarea produselor se realizeaza prin curier!
Ambalajul produselor congelate consta din cutii izolante din styrofoam sau din pungi termo-izolante in care se pun baterii cu gel de racire. Astfel se asigura protectia si calitatea produselor in timpul transportului.
Acesta metoda de ambalare respecta normele HACCP in ceea ce priveste pastrarea temperaturii de refrigerare (intre 0° C si + 7° C) in interiorul ambalajului protector, pentru maximum 24 de ore.
Conform normelor europene, temperatura de pastrare a alimentelor congelate trebuie sa fie de -18°C sau mai scazuta, cu exceptia perioadei de transport si livrare.
< ATENTIE >
FT-Shop.ro nu isi asuma raspunderea pentru coletele care nu se ridica in termenul maxim de 24 de ore de la expediere!
-
Livrare produse
Prețul produselor, afișat în pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.
Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier sau TNT).
Timpul de livrare:
- pentru produsele etichetate cu mesajul "ÎN STOC", timpul de livrare este de 24-48 ore (zile lucrătoare).
- pentru produsele etichetate cu mesajul "STOC FURNIZOR" timpul de livrare poate să fie mai mare de 3 zile (lucrătoare), depinzând de stocul furnizorului. Această informație este furnizată odată cu confirmarea telefonică a comenzii.
Cost expediere Fan Courier:
- în București - 20 lei
- în București (temperatura controlata) - 50 lei
- în restul localităților din țară - 25 lei
Pentru BUCUREȘTI și Ilfov există posibilitatea livrării în aceeași zi (pentru produsele aflate ÎN STOC), alegând serviciul Express Loco (Fan Courier).
Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteți obține la unul dintre următoarele numere de telefon:
- 0787 348 274 / 0723 179 259.
Cost expediere TNT:
- în București - 35 lei
- în restul localităților din țară - 45 lei
*Livrarea produselor congelate
Livrarea produselor se realizeaza prin curier!
Ambalajul produselor congelate consta din cutii izolante din styrofoam sau din pungi termo-izolante in care se pun baterii cu gel de racire. Astfel se asigura protectia si calitatea produselor in timpul transportului.
Acesta metoda de ambalare respecta normele HACCP in ceea ce priveste pastrarea temperaturii de refrigerare (intre 0° C si + 7° C) in interiorul ambalajului protector, pentru maximum 24 de ore.
Conform normelor europene, temperatura de pastrare a alimentelor congelate trebuie sa fie de -18°C sau mai scazuta, cu exceptia perioadei de transport si livrare.
Atentie!
FT-Shop.ro nu isi asuma raspunderea pentru coletele care nu se ridica in termenul maxim de 24 de ore de la expediere!
Recomandari produse similare (din aceeasi categorie)
Descriere produs
Australian Beef T-Bone, Dry-Aged 60 de zile, Congelata, cca. 800g
ATENTIE!
Pachetele au greutate variabila. Pretul final al unui pachet variaza in functie de greutatea acestuia.
Filé < 1,2cm
T-Bone maturat timp de 2 luni.
- Dry-Aged 60 de zile
- Fraged
- Delicios
- Pachet: cca. 800g
- Pretul se bazeaza pe greutatea estimata de 0,80Kg. Inainte de expediere factura dumneavoastra va fi revizuita pentru a exprima pretul exact, in functie de greutate.
- Congelat ultra-rapid, prin soc termic. Ambalat in vid.
- A se pastra la congelator (-18°C). Dupa decongelare, nu se recongeleaza si se consuma cat mai rapid.
- Crescator: Ferme de familie din Australia
- Origine: Australia
- Regiune: New South Wells
- Rasa: Black Angus
- Alimentatie: cca. 100 - 150 de zile sunt hranite cu cereale
- Maturare: 60 de zile
- Transa: Lombara
- Structura: cu os
- Mod de preparare: tigaie, gratar.
- Ambalat de Otto Gourmet, Germania
Dry-Aging
La dry-aging carnea nu se dezoseaza, ci se matureaza in carcasa. Dupa sacrificare, cele doua jumatati ale carcasei de vita sunt racite de la 37oC la 7oC (cu 1 grad pe ora). Apoi sunt taiate in sferturi, iar spatele este transat separat. Astazi numai piesele de cea mai buna calitate din zona spatelui sunt folosite in procesul complex de maturare uscata. Ribeye (antricot), Strip Loin (vrabioara), T-Bone si Porterhouse sunt atarnate in camerele de maturare in conditii controlate de umiditate (85%) si temperatura (2oC) timp de minimum 14 de zile astfel incat enzimele din carne sa aiba timpul necesar pentru a marunti proteinele din muschi. Rezulta o carne suculenta si savuroasa care se gaseste numai in cele mai bune steakhouse-uri din SUA si UK.
Stratul uscat de la exteriorul carnii, rezultat in urma procesului de dry-aging, nu este indeparat la portionare, ci numai inainte de gatire.
Nu exista limite in cee ace priveste durata maturarii uscate (dry-aging). Cu cat carnea este maturate maim ult cu atat structura sa devine mai ferma si capata o consistenta de jambon. Din experienta noastra apreciem ca perioada optima de maturare este intre 14 si 60 de zile, in functie de piesa respectiva. Orice depaseste aceasta perioada de timp este o chestiune de gust personal.
Fermele de familie sunt asezate in regiunea New South Wells din Australia. Furnizorul nostru controleaza tot lantul de productie, de la ferma la abator si pana la punctul de vanzare. Deci trasabilitatea carnii este transparenta, iar calitatea este de prima clasa. Vitele sunt sacrifícate la varsta de circa 30 de luni, iar in perioada de dinainte de sacrificare sunt hranite cu un amestec special de cereale timp de 100 - 150 de zile. Vitele sunt in special Black Angus, au o buna marmorare cu grasime, carnea fiind foarte gustoasa, suculenta si frageda.
(%) REDUCERI
Detalii speciale
Informatii Utile
FT-Shop.ro face eforturi permanente pentru a pastra acurateatea informatiilor de pe site.
Imaginile produselor au caracter informativ si sunt afisate cu titlu de prezentare.
Ambalajele si unele specificatii sau elemente din descriere pot fi modificate de catre producator fara o instiintare prealabila sau pot contine erori de operare, astfel ca nu putem fi raspunzatori de eventuale diferente (in ceea ce priveste culoarea, forma, aspectul) intre imaginea afisata si cea a produsului livrat.
De aceea va rugam sa consultati intotdeauna ambalajul produsului.
Promotiile prezente pe site sunt valabile in limita stocului disponibil.
Reviews
Inca nu au fost scrise Review-uri pentru acest produs