+ 4 031 431 1115
  + 4 0723 179 259


Fotografiile nu creeaza obligatii contractuale

"Avantgarde: Molekularküche und andere progressive Kochtechniken" - Ralf Bos si Thomas Ruhl

BOS 25184

 

Pret: 160,00 Lei

*Pretul include TVA

Cere info stoc

+

Ai nevoie de ajutor?

  + 4 031 431 1115
  + 4 0723 179 259

"Avantgarde: Molekularküche und andere progressive Kochtechniken" - Ralf Bos si Thomas Ruhl

In limba germana

Descriere:

Aceasta carte ar trebui sa reprezinte un standard pentru pasionatii de gastronomie interesati de bucataria Secolului XXI.

Sunt prezentate noi tehnici, produse moderne dar si ingrediente obisnuite pregatite in forme total diferite si cu texturi neasteptate. Este una din putinele carti in limba germana care sa explice atat de complet metodele si ustensilele de lucru ale bucatariei moleculare.

Se prezinta informatii cu privire la originile bucatariei de avangarda, ustensile si metode de folosire, tehnici de gatire (caviar, geluri and Co.), precum si aplicatii noi cum ar fi cocktail-uri moderne si dulciuri.

Cartea contine si fotografii excelente realizate de renumitul fotograf Thomas Ruhl (Port Culinaire).

Pagini: 176

Anul publicarii: 2008

Nicio postare gasita

Clientii care au Vazut acest Produs au Vazut si:
Recomandari - Produse din aceeasi Categorie
Produse gourmet din toata lumea: delicatese, bucatarie moleculara, produse bio, ingrediente, cutite, accesorii bucatarie, vase de gatit, condimente, mirodenii, foie gras, trufe, caviar, stridii, homar, mezeluri, jamon de bellota, branzeturi, pahare cristal, vin, cognac, champagne, tacamuri, cafea, ceai, ciocolata, vanilie, sofran, otet balsamic, vesela, BBQ, carne, peste, accesorii bar, carti culinare esentiale.
Dr. Nicolae D. Staicovici nr. 24, Bucuresti, sector 5, 050559
Tel: 031 431 1115