Dragi clienti,
Pentru a preintampina raspandirea coronavirus (COVID-19), va rugam sa acceptati livrarea numai prin curier si sa limitati la minimum vizitele la showroom-ul nostru. Astfel vom fi toti mai bine protejati. Tinem sa va anuntam ca purtarea mastii este obligatorie in incinta showroom-ului nostru. Va multumim pentru intelegere!
Nicio postare gasita
In limba germana
Descriere:
Aceasta carte ar trebui sa reprezinte un standard pentru pasionatii de gastronomie interesati de bucataria Secolului XXI.
Sunt prezentate noi tehnici, produse moderne dar si ingrediente obisnuite pregatite in forme total diferite si cu texturi neasteptate. Este una din putinele carti in limba germana care sa explice atat de complet metodele si ustensilele de lucru ale bucatariei moleculare.
Se prezinta informatii cu privire la originile bucatariei de avangarda, ustensile si metode de folosire, tehnici de gatire (caviar, geluri and Co.), precum si aplicatii noi cum ar fi cocktail-uri moderne si dulciuri.
Cartea contine si fotografii excelente realizate de renumitul fotograf Thomas Ruhl (Port Culinaire).
Pagini: 176
Anul publicarii: 2008
Prețul produselor, afișat în pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.
Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier sau TNT).
Timpul de livrare:
Cost expediere Fan Courier:
Pentru BUCUREȘTI și Ilfov există posibilitatea livrării în aceeași zi (pentru produsele aflate ÎN STOC), alegând serviciul Express Loco (Fan Courier).
Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteți obține la unul dintre următoarele numere de telefon:
- 0787 348 274 / 0723 179 259.
Cost expediere TNT: