+ 4 031 431 1115
  + 4 0723 179 259


Barbecue (BBQ) Grill (Smoker) 24" Chuckwagon - BOS FOOD, Germania
Fotografiile nu creeaza obligatii contractuale

Barbecue (BBQ) Grill (Smoker) 24" Chuckwagon - BOS FOOD, Germania

BOS 26559

 

Pret: 51.200,00 Lei

*Pretul include TVA

Cere info stoc

+

Ai nevoie de ajutor?

  + 4 031 431 1115
  + 4 0723 179 259

Barbecue (BBQ) Grill (Smoker) 24" Chuckwagon - BOS FOOD, Germania

Joe’s BBQ Smoker - Grill it slow and low!

Produs manual in Germania.

24" ChuckWagon® este excelent pentru uz comercial si mari petreceri in gradina. Datorita camerei de gatit si a celei de afumare, se poate gati o multitudine de preparate la temperaturi diferite (de ex: carne, peste, legume si garnituri in acelasi timp - plus deserturi cu fructe!), sau se pot pastra la cald.

Este rezultatul experientei acumulate de-a lungul multor ani si a colaborarii cu profesionistii din domeniu (echipe de barbecue, pasionati de BBQ si experti in catering). Produsul este caracterizat de functionalitatea remarcabila. Grosimea (10 mm) deosebita a tuburilor din otel garanteaza o perioada de functionare si durabilitate extrem de lungi.

Datorita stabilitatii termice foarte ridicate, consumul de lemne este scazut, indiferent daca se gateste pentru 2, 20 sau mai multe persoane.

Sistemul cu doua camere, foarte bine pus la punct, asigura gatirea la temperaturi scazute. La temperaturi intre 90 to 130°C, alimentele se gatesc la caldura indirecta, in timp, fara ca grasimea sa cada pe carbuni si sa se arda. Se poate folosi pentru frigere directa (grill), pentru frigere indirecta (barbecue), pentru afumare, dar si pentru gatit (fiert). Orice este posibil! Placerea de a gati sanatos, la gratar, pentru familie si prieteni.


Tuburile din otel sunt sablate si apoi vopsite cu o vopsea speciala care rezista pana la 850°C.

Capacul camerei de ardere si al camerei de gatire sunt prevazute cu contragreutati pentru o manipulare usoara.

Gratarele sunt din inox, cu grosimea barelor de 5 mm.

2 gratare in camera de gatire, 1 gratar in camera de ardere

3 termometre analogice pentru stabilirea temperaturii de gatire

Clapete pentru reglarea tirajului in partea de sus a camerei de afumare si in partea dreapta a camerei de ardere

3 zone pentru gratare: in camera de afumare, in camera de gatire si in camera de ardere

Afumatoarea: ø 60cm, H 180cm

Drenaj pentru lichide la partea de jos

Greutate: 950 Kg

Dimensiunile gratarelor din camera de gatire: 145 x 45 cm

Dimensiunile gratarului din camera de ardere: 58 x 45 cm

Plita de deasupra camerei de ardere: 50 x 33 cm

Afumatoare: 3 gratare rotunde ø 55 cm, 31 cm distanta intre gratare
Dimensiuni (L x l x h): L320 x A95 x H240 cm

Se poate folosi atat cu mangal cat si cu lemn.

Livrare: aproximativ 5 saptamani.

Producator: BOS FOOD, Germania

 

Barbecue (BBQ) Grill (Smoker) 24" Chuckwagon - Tipuri de utilizari:

Barbecue 90° - 160°C

Pentru barbecue, se aprinde focul in camera de ardere, deschisa. Alimentele se gatesc la incet la temperatura scazuta, in camera de gatire. Cele mai bune rezultate se obtin cand se foloseste lemn de pomi fructiferi. Datorita metodei de gatire la barbecue, alimentele raman fragede si suculente, patrunse uniform pe toate partile, si nu vor exista flacari din cauza grasimii cazute pe jar.

Frigerea indirecta 160° - 300°C

Si prin aceasta metoda, caldura provine tot din camera de ardere, dar se obtin temperaturi mai mari, aceasta fiind acum inchisa. Alimentele fripte sunt crocante la exterior si zemoase in interior. Nici aici nu apar flacari din cauza grasimii cazute pe jar. Excelenta pentru bucati mari de carne.

Frigere directa 160° - 300°C

Jarul din camera de ardere se afla direct sub alimente.

Gatire/Fierbere

Plita de pe capacul camerei de ardere, in cazul modelelor dotate cu aceasta, se poate folosi foarte usor pentru a fierbe anumite preparate (supe, gulas, tocana etc) . Deasemenea, vasele de gatit se pot aseza si direct pe gratarul din camera de ardere sau din camera de gatire. Bratul rotativ (accesoriu) ajuta la suspendarea vaselor de gatit deasupra camerei de ardere.

Cu ajutorul unei placi de ceramica sau din caramida refractara, se poate coace paine sau pizza.

Afumare 60° - 90°C

Caldura si fumul sunt generate in camera de ardere. Daca se inchid clapetele pentru tiraj, se va degaja foarte mult fum fierbinte. Intensitatea si aroma fumului sunt influentate de tipul de lemn folosit.

Joe’s BBQ Smoker® este o adevarata bucatarie de exterior.

Nicio postare gasita

Clientii care au Vazut acest Produs au Vazut si:
Recomandari - Produse din aceeasi Categorie
Produse gourmet din toata lumea: delicatese, bucatarie moleculara, produse bio, ingrediente, cutite, accesorii bucatarie, vase de gatit, condimente, mirodenii, foie gras, trufe, caviar, stridii, homar, mezeluri, jamon de bellota, branzeturi, pahare cristal, vin, cognac, champagne, tacamuri, cafea, ceai, ciocolata, vanilie, sofran, otet balsamic, vesela, BBQ, carne, peste, accesorii bar, carti culinare esentiale.
Dr. Nicolae D. Staicovici nr. 24, Bucuresti, sector 5, 050559
Tel: 031 431 1115