Atenție Utilizam cookies pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna si pentru a analiza traficului website-ului (vezi Despre cookies si Confidentialitate). Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie. Accept

Dragi clienti,

Pentru a preintampina raspandirea coronavirus (COVID-19), va rugam sa acceptati livrarea numai prin curier si sa limitati la minimum vizitele la showroom-ul nostru. Astfel vom fi toti mai bine protejati. Tinem sa va anuntam ca purtarea mastii este obligatorie in incinta showroom-ului nostru. Va multumim pentru intelegere!

Benu - Corey Lee

PRECOMANDĂ Ce înseamnă Precomandă?
MM9780714868868

300 Lei (TVA inclus)

Benu - Corey Lee In limba engleza. Prima carte despre restaurantul Benu din San Francisco, cu trei stele Michelin, si despre bucatarul sau Corey Lee considerat de David Chang unul dintre cei mai buni chefi de pe planeta si votat Best Chef of the Year de catre revista Eater....
+

Benu - Corey Lee

In limba engleza.

Prima carte despre restaurantul Benu din San Francisco, cu trei stele Michelin, si despre bucatarul sau Corey Lee considerat de David Chang unul dintre cei mai buni chefi de pe planeta si votat Best Chef of the Year de catre revista Eater.

De cand a plecat pe propria cale, de la renumitul restaurant French Laundry al lui Thomas Keller, in anul 2010, Corey Lee si-a faurit un mod de a gati unic, premiat de James Beard Foundation, care combina la perfectiune mostenirea sa sud coreeana cu educatia pe care a primit-o in SUA.

Benu este o carte ce ilustreaza in mod superb ordinea de servire a menu-ului de degustare, de 33 de servicii conceput de Lee, oferind acces la tot zbuciumul si ritmul bucatariei si salii de mese de la restaurantului Benu. Prefetele scrise de Thomas Keller si David Chang sunt acompaniate de fotografii si mici eseuri scrise de Lee, detaliind influentele culturale, inspiratia si motivatia din spatele abordarii sale “East-meets-West”. 

"Corey Lee is one of the best chefs on earth." - David Chang 

"I can't remember the last time I enjoyed a meal as much as Benu." - Ruth Reichl 

"Corey is always searching, pushing himself forward even as he embraces the past [...] I've noticed Corey. So will readers of this book." - Thomas Keller 

"Top 20 Cookbook in 2015" - Amazon 

"A lavishly illustrated celebration of the three-Michelin-starred San Francisco restaurant and its Korean-American chef." - The New York Times 

"This sumptuous new book from San Francisco superstar chef Corey Lee is filled with much more than just dinner ideas." - Sacramento Bee 

"This is the first book on San Francisco's three-Michelin starred restaurant Benu and Lee, its chef, who Momofuku's David Chang calls "one of the best chefs on Earth." Chang penned one of the forwards to the book; the other was written by Lee's mentor, Thomas Keller, who Lee worked for at The French Laundry for eight years." - Yahoo Food 

"The food itself, which like everything else at Benu (and inside Benu, his cookbook, out this month from Phaidon), is more or less a master class in stripped-down elegance." - Saveur 

"One of the most anticipated cookbooks of the year [...] The photography is stunning." - VanityFair.com 

"It is not often to experience pure emotional romance and beauty in a cookbook like Benu. The dedication to it's balanced creation is apparent across words, design and imagery." - Dine x Design 

"Benu is one of the country's most extraordinary - and enlightening - dining destinations." - Eater

"A thoughtful and fascinating read." - Tasting Table 

"The book takes readers on an exciting journey through 32 courses from the restaurant's menus with each dish acting as the anchor for a story involving Lee's life, inspirations and food memories... Packed with over 150 beautifully shot images, no detail has been spared, even the cover has been designed to highlight the Shanghai dumpling, xiao long bao." - Fine Dining Lovers 

"Gorgeous [...]. A book to keep on the coffee table and marvel at." - SF Weekly 

"Beautifully photographed, it is evocative, taking you along on Lee's personal and culinary journey." - Epoch Times 

Despre autor:

Corey Lee, nascut in anul 1977 in Coreea de Sud si crescut in Statele Unite ale Americii, este bucatarul sef de la Benu, unul dintre cele mai apreciate restaurante din SUA si unul dintre foarte putinele cu trei stele Michelin. Preparatele de la Benu sunt influentate de propria experienta a lui Lee, rezultand o bucatarie americana de inspiratie asiatica, eclectica si creativa, care exploreaza indentitatea, cultura si apartenenta. Avand experienta lucrului la cele mai renumite restaurante din Anglia, Franta si SUA, inclusiv la restaurantul French Laundry al lui Thomas Keller, propriul restaurant al lui Lee a fost proclamat ca urmatorul mare restaurant american atat de catre New York Times cat si de Wall Street Journal.  

Detalii:

  • Cartonata: 256 pagini
  • Format: 290 x 214 mm
  • Ilustratii: 150
  • Editura: Phaidon
  • Limba: Engleza
  • Anul publicarii: 2015

Prețul produselor, afișat în pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.

Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier sau TNT).

Timpul de livrare:

  • pentru produsele etichetate cu mesajul "ÎN STOC", timpul de livrare este de 24-48 ore (zile lucrătoare).
  • pentru produsele etichetate cu mesajul "PRECOMANDĂ", timpul de livrare poate să fie mai mare de 3 zile (lucrătoare), depinzând de stocul producătorului. Această informație este furnizată odată cu confirmarea telefonică a comenzii. 

Cost expediere Fan Courier:

  • în București - 20 lei
  • în restul localităților din țară - 25 lei

Pentru BUCUREȘTI și Ilfov există posibilitatea livrării în aceeași zi (pentru produsele aflate ÎN STOC), alegând serviciul Express Loco (Fan Courier).

Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteți obține la unul dintre următoarele numere de telefon:

- 0787 348 274 / 0723 179 259.

Cost expediere TNT:

  • în București - 35 lei
  • în restul localităților din țară - 45 lei

AVANTAJE

Profita de Reduceri