Nicio postare gasita
Este un acidifiant caruia i se mai spune “Cream of Tartar” sau “Cremor Tartar” si este de fapt bitartrat de potasiu (o sare acida), sub forma de pudra alba, ce rezulta ca precipitat in procesul de fermentare/maturare si invechire a vinului, dupa care este supus rafinarii. In combinatie cu apa da acid tartric.
Are trei avantaje esentiale:
Se foloseste in retete pentru patiserie si cofetarie, pentru cresterea volumului, pentru afanare si pentru scaderea pH-ului. Se foloseste si pentru stabilizarea albusului batut spuma sau pentru zahar suflat in diferite forme. Intensifica gustul de fructe. Inhiba dezvoltarea bacteriilor.
A se pastra la loc uscat si racoros.
Ingrediente: tartrat de monopotasiu (E336i).
Dozaj recomandat: 1-3g/KgCutie: 1 Kg
Producator: SOSA Ingredients, Spania
Pretul produselor, afisat in pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.
Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier).
Timpul de livrare:
Cost expediere Fan Courier:
Pentru BUCURESTI si Ilfov exista posibilitatea livrarii in aceeasi zi, alegand serviciul Express Loco (Fan Courier).
Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteti obtine la unul dintre urmatoarele numere de telefon:
- 0787 348 274 / 0723 179 259.