Atenție Utilizam cookies pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna si pentru a analiza traficului website-ului (vezi Despre cookies si Confidentialitate). Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie. Accept

Dragi clienti,

Pentru a preintampina raspandirea coronavirus (COVID-19), va rugam sa acceptati livrarea numai prin curier si sa limitati la minimum vizitele la showroom-ul nostru. Astfel vom fi toti mai bine protejati. Va multumim pentru intelegere!

Black Axe Mangal - Lee Tiernan

PRECOMANDĂ Ce înseamnă Precomandă?
GBS9780714879314

160 Lei (TVA inclus)

Black Axe Mangal - Lee Tiernan  In limba engleza. Mult-asteptata carte a unuia dintre cele mai apreciate restaurante cult din Londra.   Cartea chef-ului Lee Tiernan este o revolta senzuala, combinand gatitul la foc deschis si ingrediente insuficient folosite cu estetica...
+

Black Axe Mangal - Lee Tiernan 

In limba engleza.

Mult-asteptata carte a unuia dintre cele mai apreciate restaurante cult din Londra. 

Cartea chef-ului Lee Tiernan este o revolta senzuala, combinand gatitul la foc deschis si ingrediente insuficient folosite cu estetica indrazneata, fiind influentat de dragostea lui pentru muzica si cultura skate. In aceasta carte sunt prezentate preparatele reprezentative ale lui Tiernan – incluzand retete ca Falcute de Purcel si Galuste cu Prune, Lipii cu Cerneala de Sepie si Icre de Cod Afumate sau Cozi de Purcel Impanate cu Creveti – dar si instructiuni pas cu pas in ceea ce priveste cele trei elemente esentiale ale restaurantului Black Axe Mangal: painea, afumarea si frigerea.    

Lee Tiernan a lucrat timp de 10 ani la renumitul restaurant londonez St. JOHN, plecand ca bucatar sef de la St. JOHN Bread and Wine, in anul 2013 pentru a-si urma propria viziune. A inceput cu Black Axe Mangal ca restaurant pop-up in Copenhaga (laudat de bucatari din intreaga lume) inainte de a-si stabili restaurantul in North London, primind critici elogioase si adunand fani din lumea intreaga. Ultimele colaborari includ Momofuku Toronto, Joe Beef, restaurantul wastED al lui Dan Barber, Action Bronson, Quo Vadis, St. John and Mission Chinese Food.

Fergus Henderson este chef si autor de carti gastronomice, care a deschis la Londra restaurantul St. JOHN in anul 1994. Este recunoscut pentru modul de gatit simplu si aplicat si pentru filosofia sa 'nose-to-tail eating'. 

“Lee este un savant nebun – creeaza gusturi si preparate delicioase si originale, care te pun pe ganduri. Ne provoaca pe toti sa privim mai departe si sa avansam in ceea ce priveste gatitul. Un adevarat inovator!” - Billy Durney, Hometown BBQ

“Imi place Black Axe Mangal: mancare delicioasa, captivanta si fantastica, cu atat mai bine cu cat Lee este un chef foarte modest. Lee este unul dintre cei mai buni – un bucatar excelent care cunoaste ingredientele si stie cum sa le foloseasca.” - Angela Hartnett

Detalii:

  • Cartonata: 216 pagini
  • Format: 270 x 205 mm
  • Ilustratii: 120
  • Editura: Phaidon
  • Limba: Engleza
  • Anul publicarii: 2019 

Prețul produselor, afișat în pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.

Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier).

Timpul de livrare:

  • pentru produsele etichetate cu mesajul "ÎN STOC", timpul de livrare este de 24-48 ore (zile lucrătoare).
  • pentru produsele etichetate cu mesajul "PRECOMANDĂ", timpul de livrare poate să fie mai mare de 3 zile (lucrătoare), depinzând de stocul furnizorului. Această informație este furnizată odată cu confirmarea telefonică a comenzii. 

Cost expediere Fan Courier:

  • în București - 20 lei
  • în restul localităților din țară - 25 lei

Pentru BUCUREȘTI și Ilfov există posibilitatea livrării în aceeași zi (pentru produsele aflate ÎN STOC), alegând serviciul Express Loco (Fan Courier).

Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteți obține la unul dintre următoarele numere de telefon:

- 0787 348 274 / 0723 179 259.

AVANTAJE

Profita de Reduceri