Vrei sa faci o glazura de ciocolata de calitate? Iata cateva repere importante! Poate ca [...]
Sare de mare cu Denumire de Origine Protejata (Indication Géographique Protégée – IGP) – Fleur [...]
Harissa – Pasta de ardei iute, Usturoi, Ierburi Aromatice si Condimente Pasta de ardei iute [...]
Zaharul Turbinado – ce este si cum se obtine acest zahar Zaharul Turbinado este un [...]
Melasa – cum se face, tipuri Melasa, sau siropul negru de melasa, este un lichid [...]
Usturoi negru – usturoiul fermentat in coaja Usturoiul negru, cunoscut si sub numele de Allium sativum, [...]
1 Comentariu
Faina din Grau dur – un soi bogat in proteine Faina din grau dur este facuta [...]
Anghinarea – Aliment si Medicament Originile anghinarei Cum gatim anghinarea? Retete culinare cu anghinare Anghinarea [...]
Zaharul – Despre zahar si tipurile sale Zaharul a fost produs in subcontinentul indian inca [...]
Sushi – Bucataria Japoneza Sushi reprezinta un aliment japonez produs din orez fiert, combinat cu alte ingrediente [...]