Gastronomie FT-Shop.ro. Sectiunea: Delicatessa & Ingrediente

Cum sa faci prajituri cu o glazura de ciocolata ca la carte

Vrei sa faci o glazura de ciocolata de calitate? Iata cateva repere importante! Poate ca...

Fleur de Sel de Guerande – Sare de mare cu IGP

Sare de mare cu Denumire de Origine Protejata (Indication Géographique Protégée – IGP) – Fleur...

Harissa – Pasta de ardei iute

Harissa – Pasta de ardei iute, Usturoi, Ierburi Aromatice si Condimente Pasta de ardei iute...

Zaharul Turbinado

Zaharul Turbinado – ce este si cum se obtine acest zahar Zaharul Turbinado este un...

Melasa mod de fabricare

Melasa – cum se face, tipuri Melasa, sau siropul negru de melasa, este un lichid...

Usturoi negru

Usturoi negru – usturoiul fermentat in coaja Usturoiul negru, cunoscut si sub numele de Allium sativum,...

1 Comentariu

Faina din Grau dur

Faina din Grau dur – un soi bogat in proteine Faina din grau dur este facuta...

Anghinarea

Anghinarea – Aliment si Medicament Originile anghinarei Cum gatim anghinarea? Retete culinare cu anghinare Anghinarea...

Zaharul – Tipuri de zahar

Zaharul – Despre zahar si tipurile sale Zaharul a fost produs in subcontinentul indian inca...

Sushi

Sushi – Bucataria Japoneza Sushi reprezinta un aliment japonez produs din orez fiert, combinat cu alte ingrediente...