Delicatessa & Ingrediente | Gastronomie FT-Shop

Vita Wagyu – cea mai scumpa carne de vita din lume

Carne de vita Wagyu

Vita Wagyu Vita Wagyu este o rasa de vaci originara din Japonia, aceasta rasa fiind una foarte predispusa genetic in a produce o mare cantitate de grasimi nesaturate. Carnea provenita de la aceste bovine este foarte cunoscuta pentru aspectul marmorat, calitatea si gustul necontestabil al acesteia. Carnea de vita Wagyu este intens marmorata cu grasime, […]

Uleiuri de masline extravirgine LA Organic, Spania

Uleiuri de masline extravirgine LA Organic , Spania

Uleiurile de masline extravirgine LA Organic, Spania In urma cu mai mult de 200 de ani, aproape de Ronda, unul dintre orasele  emblematice ale Spaniei, o comunitate de maici a inceput sa produca ulei de masline, folosindu-se de fructul arborilor de maslin seculari. Uleiul produs in aceste plantatii a fost intotdeauna renumit pentru calitatea lui unica si […]

Jus de Pui, pasta – Oscar

Sosuri Oscar

Jus de Pui, pasta concentrata – Oscar Fara conservanti, fara potentiatori de gust sau coloranti artificiali. Simplu de folosit. Gust echilibrat, usor condimentat – realizat pe baza celor mai bune ingrediente. Se foloseste ca baza de gatit pentru preparatele culinare. Excelent cu preparatele din carne la cuptor.  Dozaj: 25 g/litru = 2 linguri/litru Cutie: 900 […]

Ulei Virgin de Argan BIO, SOSA Modern Gastronomy

Ulei de Argan BIO, 250 ml SOSA

Ulei Virgin de Argan BIO, SOSA Modern Gastronomy [stextbox id=”cumpara”] Cumpara acum Uleiul de Argan – cel mai rar ulei comestibil din lume![/stextbox] Uleiul Virgin de Argan este un ulei BIO presat la rece. Doza: 250 ml Producator: SOSA Modern Gastronomy, Spania Sunt necesare aproximativ 100 Kg de fructe proaspete de argan si 12 ore de munca pentru a produce 1 […]

Jiu – produs 100% natural, ARIAKE PRO

Bulionuri si Jiuri Ariake, Japonia

Jiu 100% natural, ARIAKE PRO      . Se foloseste direct ca sos sau ca baza pentru sosuri brune, pentru friptura la cuptor si pentru a conferi savoare, aroma si profunzime preparatelor pe baza de carne, peste, fructe de mare si chiar legume.     Jiul ( Jus ) este o “piatra de temelie” din bucataria clasica franceza! Jiul produs de Ariake, Japonia este […]

Bulionuri Ariake PRO

Bulion Ariake

Bulionuri Ariake PRO, Japonia «Bulionul de calitate este inima tuturor preparatelor culinare, atat a celor simple cat si a celor complexe.» Joël Robuchon Ariaké revolutioneaza pregatirea supelor, furnizand un bulion cu foarte putina sare, cu un gust pur si o culoare perfecte in doar cateva minute. Pana acum disponibil numai bucatarilor din Japonia, aceasta infuzie […]

Ulei de Masline Extravirgin, Spania O-MED Black Label Arbequina

Ulei de Masline Extravirgin, Spania, O-MED Black Label Arbequina

Ulei de Masline Extravirgin, Spania O-MED Black Label Arbequina  Unul dintre cele mai bune uleiuri de masline extravirgine din lume. O-MED Arbequina (produs din soiul de masline Arbequina) este un ulei de masline extravirgin plin de arome verzi de iarba proaspat cosita, datorita culesului timpuriu. Este dulceag si fructat. Culoarea este de un verde profund. […]

Ulei de Masline ExtraVirgin Ultra-Premium, Moria Elea – Grecia

Ulei de Masline ExtraVirgin Ultra-Premium, 500 ml – Moria Elea, Grecia „Gran Prestige Gold Award” la TerraOlivo 2012. Moria Elea este singurul ulei de masline extravirgin din Grecia care a ajuns intre primele cele mai bune uleiuri din lume! Conform mitologiei grecesti, Moria Elea a fost primul maslin pe care zeita Atena, protectoarea orasului Atena, l-a […]

Ulei de Masline ExtraVirgin PDO, BIO – Biolea, Grecia

Ulei de masline organic Biolea, Grecia

Ulei de Masline ExtraVirgin PDO, BIO – Biolea Cultivare Uleiul de masline extravirgin de la BIOLEA este obtinut din masline cultivate ecologic prin agricultura arida (fara fertilizatori, pesticide si fara irigatii). BIOLEA este un mic producator “artizanal” din zona Kolymbari, Chania, din vestul insulei Creta, care a ajuns la a cincea generatie de cultivatori. Este […]

Rosso del Ticino – Malai Integral pentru mamaliga, Paolo Bassetti, Elvetia

Malai Integral pentru mamaliga – Rosso del Ticino Malai integral din porumb rosu cultivat in Ticino, soiul Rosso del Ticino. Selectionat de Pro Specie Rara (Fundatia Elvetiana pentru Conservare Diversitatii Genetice). Porumbul Rosso Ticino este un vechi soi local din regiunea Ticino, aproape disparut, foarte slab productiv dar savuros. Acest soi de porumb este acum conservat de […]