Gastronomie FT-Shop.ro. Sectiunea: Diverse
Cataif
Cataif Cataiful ( in araba: kunāfah; in turca: künefe) reprezinta un desert, bazat pe o branza mediteranena, [...]
oct.
Importanta fibrelor in alimentatie
Importanta fibrelor in alimentatie Fibrele sunt carbohidrati ce se gasesc in alimente precum fructele, legumele [...]
oct.
Bucataria Japoneza Dashi No Moto
Dashi No Moto, Supa Miso Dashi reprezinta o clasa a supelor si stocurilor (fonduri) culinare [...]
oct.
Tofu
Tofu – branza din soia Branza Tofu, cunoscut deasemenea si sub numele de cas din [...]
2 Comentarii
oct.
Cuscus (Cous-cous) – ce este, cum se gateste
Cuscus (Cous-Cous) – mancare traditionala marocana Cuscus (Cous-cous) reprezinta un fel de mancare traditionala, din gris [...]
oct.
Sosul Sriracha
Sos Sriracha – un sos iute, asiatic Sriracha este un tip de sos iute ce [...]
oct.
Panko fulgi de pesmet in bucataria asiatica
Panko fulgi de pesmet Panko reprezinta un tip de fulgi de pesmet, ce sunt frecvent [...]
oct.
Sosul Teriyaki
Teriyaki Teriyaki este o tehnica de gatit folosita in bucataria japoneza in care produsele alimentare [...]
oct.
Nam Phrik – Sosuri tailandeze
Nam Phrik Sosuri Tailandeze Nam phrik este un termen generic care face referire la toate [...]
oct.
Tom Ka
Tom Ka Tom Ka sau supa thailandeza de cocos, este o supa picanta, acrisoara, cu [...]
oct.