Gastronomie FT-Shop.ro. Sectiunea: Diverse
Silitra în bucătărie: mit, știință și siguranță alimentară
Silitra în alimente: rol, riscuri și utilizare corectă Puține ingrediente din bucătărie stârnesc atâtea controverse,...
mai
Paște fără miel? Dezbateri moderne despre o tradiție străveche
Faptul că mielul se regăsește pe masa de Paște nu e deloc întâmplător, are legături...
apr.
Grătarul național: cum au devenit micii un simbol românesc
Micii. Doar carne pe grătar? Pe măsură ce bucătăria evoluează, tradițiile rămân surprinzător de vii....
mart.
Gust global, suflet local: Cum a devenit shaorma un fenomen românesc
Shaorma: Călătoria unui preparat care a cucerit Lumea Puține preparate de tip street food au...
mart.
Cataif
Cataif Cataiful ( in araba: kunāfah; in turca: künefe) reprezinta un desert, bazat pe o branza mediteranena,...
oct.
Importanta fibrelor in alimentatie
Importanta fibrelor in alimentatie Fibrele sunt carbohidrati ce se gasesc in alimente precum fructele, legumele...
oct.
Bucataria Japoneza Dashi No Moto
Dashi No Moto, Supa Miso Dashi reprezinta o clasa a supelor si stocurilor (fonduri) culinare...
oct.
Tofu
Tofu – branza din soia Branza Tofu, cunoscut deasemenea si sub numele de cas din...
2 Comentarii
oct.
Cuscus (Cous-cous) – ce este, cum se gateste
Cuscus (Cous-Cous) – mancare traditionala marocana Cuscus (Cous-cous) reprezinta un fel de mancare traditionala, din gris...
oct.