Cataif Cataiful ( in araba: kunāfah; in turca: künefe) reprezinta un desert, bazat pe o branza mediteranena, [...]
Dashi No Moto, Supa Miso Dashi reprezinta o clasa a supelor si stocurilor (fonduri) culinare [...]
Tofu – branza din soia Branza Tofu, cunoscut deasemenea si sub numele de cas din [...]
2 Comentarii
Cuscus (Cous-Cous) – mancare traditionala marocana Cuscus (Cous-cous) reprezinta un fel de mancare traditionala, din gris [...]
Sos Sriracha – un sos iute, asiatic Sriracha este un tip de sos iute ce [...]
Panko fulgi de pesmet Panko reprezinta un tip de fulgi de pesmet, ce sunt frecvent [...]
Teriyaki Teriyaki este o tehnica de gatit folosita in bucataria japoneza in care produsele alimentare [...]
Nam Phrik Sosuri Tailandeze Nam phrik este un termen generic care face referire la toate [...]
Tom Ka Tom Ka sau supa thailandeza de cocos, este o supa picanta, acrisoara, cu [...]
Tom Yum Tom Yum sau Tom Yam reprezinta o supa clara, acrisoara si picanta, specific [...]