Gastronomie FT-Shop.ro. Sectiunea: Ingrediente asiatice

Cataif

Cataif Cataiful ( in araba: kunāfah; in turca: künefe) reprezinta un desert, bazat pe o branza mediteranena, [...]

Bucataria Japoneza Dashi No Moto

Dashi No Moto, Supa Miso Dashi reprezinta o clasa a supelor si stocurilor (fonduri) culinare [...]

Tofu

Tofu – branza din soia Branza Tofu, cunoscut deasemenea si sub numele de cas din [...]

2 Comentarii

Cuscus (Cous-cous) – ce este, cum se gateste

Cuscus (Cous-Cous) – mancare traditionala marocana Cuscus (Cous-cous) reprezinta un fel de mancare traditionala, din gris [...]

Sosul Sriracha

Sos Sriracha – un sos iute, asiatic Sriracha este un tip de sos iute ce [...]

Panko fulgi de pesmet in bucataria asiatica

Panko fulgi de pesmet Panko reprezinta un tip de fulgi de pesmet, ce sunt frecvent [...]

Sosul Teriyaki

Teriyaki Teriyaki este o tehnica de gatit folosita in bucataria japoneza in care produsele alimentare [...]

Nam Phrik – Sosuri tailandeze

Nam Phrik Sosuri Tailandeze Nam phrik este un termen generic care face referire la toate [...]

Tom Ka

Tom Ka Tom Ka sau supa thailandeza de cocos, este o supa picanta, acrisoara, cu [...]

Tom Yum – supa tailandeza

Tom Yum Tom Yum sau Tom Yam reprezinta o supa clara, acrisoara si picanta, specific [...]