Gastronomie FT-Shop.ro. Sectiunea: Ingrediente asiatice
Cataif
Cataif Cataiful ( in araba: kunāfah; in turca: künefe) reprezinta un desert, bazat pe o branza mediteranena,...
oct.
Bucataria Japoneza Dashi No Moto
Dashi No Moto, Supa Miso Dashi reprezinta o clasa a supelor si stocurilor (fonduri) culinare...
oct.
Tofu
Tofu – branza din soia Branza Tofu, cunoscut deasemenea si sub numele de cas din...
2 Comentarii
oct.
Cuscus (Cous-cous) – ce este, cum se gateste
Cuscus (Cous-Cous) – mancare traditionala marocana Cuscus (Cous-cous) reprezinta un fel de mancare traditionala, din gris...
oct.
Panko fulgi de pesmet in bucataria asiatica
Panko fulgi de pesmet Panko reprezinta un tip de fulgi de pesmet, ce sunt frecvent...
oct.
Sosul Teriyaki
Teriyaki Teriyaki este o tehnica de gatit folosita in bucataria japoneza in care produsele alimentare...
oct.
Nam Phrik – Sosuri tailandeze
Nam Phrik Sosuri Tailandeze Nam phrik este un termen generic care face referire la toate...
oct.
Tom Yum – supa tailandeza
Tom Yum Tom Yum sau Tom Yam reprezinta o supa clara, acrisoara si picanta, specific...
sept.