Gastronomie FT-Shop.ro. Sectiunea: Ingrediente asiatice

Cataif

Cataif Cataiful ( in araba: kunāfah; in turca: künefe) reprezinta un desert, bazat pe o branza mediteranena,...

Bucataria Japoneza Dashi No Moto

Dashi No Moto, Supa Miso Dashi reprezinta o clasa a supelor si stocurilor (fonduri) culinare...

Tofu

Tofu – branza din soia Branza Tofu, cunoscut deasemenea si sub numele de cas din...

2 Comentarii

Cuscus (Cous-cous) – ce este, cum se gateste

Cuscus (Cous-Cous) – mancare traditionala marocana Cuscus (Cous-cous) reprezinta un fel de mancare traditionala, din gris...

Sosul Sriracha

Sos Sriracha – un sos iute, asiatic Sriracha este un tip de sos iute ce...

Panko fulgi de pesmet in bucataria asiatica

Panko fulgi de pesmet Panko reprezinta un tip de fulgi de pesmet, ce sunt frecvent...

Sosul Teriyaki

Teriyaki Teriyaki este o tehnica de gatit folosita in bucataria japoneza in care produsele alimentare...

Nam Phrik – Sosuri tailandeze

Nam Phrik Sosuri Tailandeze Nam phrik este un termen generic care face referire la toate...

Tom Ka

Tom Ka Tom Ka sau supa thailandeza de cocos, este o supa picanta, acrisoara, cu...

Tom Yum – supa tailandeza

Tom Yum Tom Yum sau Tom Yam reprezinta o supa clara, acrisoara si picanta, specific...