Arome Nez du Vin Lucrarea de referinta a lui Jean Lenoir pentru formarea simtului olfactiv. [...]
Sabrarea Sabrarea reprezinta o tehnica de a deschide sticla de sampanie cu o sabie, utilizata [...]
Tom Yum Tom Yum sau Tom Yam reprezinta o supa clara, acrisoara si picanta, specific [...]
Ferran Adrià si restaurantul „elBulli” Ferran Adrià i Acosta este un bucatar spaniol nascut pe [...]
Éric Kayser Brutarul artizan Éric Kayser este un brutar si deasemenea un scriitor de origine franceza, [...]
Sarea de Himalaya – un mod de viata Sarea de Himalaya, cunoscuta in Himalaya ca [...]
Gatitul in cosuri din bambus Cosul din bambus pentru gatitul la abur al alimentelor este [...]
Vita Wagyu Vita Wagyu este o rasa de vaci originara din Japonia, aceasta rasa fiind [...]
Yuzu, citric asiatic – un rasfat culinar cu beneficii pentru sanatate Yuzu este denumirea fructului, [...]
Hummusul – origini, preparare In ceea ce priveste originile hummusului, mai multe surse legate de [...]