Gastronomie FT-Shop.ro. Sectiunea: Tehnici de Gatit

Fonduri de Peste – Preparare, ingrediente

Fonduri de Peste Fondul de peste constituie baza multor feluri de mancare. In Occident se [...]

Fondurile albe

Fondurile Albe – categorie de baza a fondurilor culinare Fondurile albe reprezinta o categorie de [...]

Semipreparate culinare FONDURI

Fonduri culinare Semipreparatele culinare sunt alimente care nu sunt consumate in starea lor proprie, ci [...]

1 Comentariu

Paella Valenciana – mancare traditionala din Spania

Paella Valenciana – mancare traditionala din Spania Paella Valenciana reprezinta un fel de mancare ce [...]

Fonduri Brune Tehnici de gatit

Tehnici de gatit – Fonduri Brune Fondul brun (in limba franceza gasit sub denumirea de [...]

Cum se face Demi-glace – Reteta preparare

Ce este si cum se face Demi-glace Demi-glace (in limba engleza: „jumatate de glazura”) reprezinta [...]

1 Comentariu

Brezarea Tehnici de gatit

Tehnica de gatit – Brezarea Brezarea este o tehnica de gatit in care ingredientul principal [...]

1 Comentariu

Fond de Legume

Fond de Legume Fondul de legume face parte din categoria fondurilor de baza ale bucatariei. [...]

Ragu

Ragu In bucataria italiana, Ragu este un sos pe baza de carne, care este de [...]