Gastronomie FT-Shop.ro. Sectiunea: Fonduri si sosuri

Fonduri de Peste – Preparare, ingrediente

Fonduri de Peste Fondul de peste constituie baza multor feluri de mancare. In Occident se...

Fondurile albe

Fondurile Albe – categorie de baza a fondurilor culinare Fondurile albe reprezinta o categorie de...

Semipreparate culinare FONDURI

Fonduri culinare Semipreparatele culinare sunt alimente care nu sunt consumate in starea lor proprie, ci...

1 Comentariu

Fonduri Brune Tehnici de gatit

Tehnici de gatit – Fonduri Brune Fondul brun (in limba franceza gasit sub denumirea de...

Cum se face Demi-glace – Reteta preparare

Ce este si cum se face Demi-glace Demi-glace (in limba engleza: „jumatate de glazura”) reprezinta...

2 Comentarii

Fond de Legume

Fond de Legume Fondul de legume face parte din categoria fondurilor de baza ale bucatariei....

Ragu

Ragu In bucataria italiana, Ragu este un sos pe baza de carne, care este de...