Cuscus (Cous-cous) – ce este, cum se gateste

Cuscus (Cous-Cous) – mancare traditionala marocana Cuscus (Cous-cous) reprezinta un fel de mancare traditionala, din gris...

Sosul Sriracha

Sos Sriracha – un sos iute, asiatic Sriracha este un tip de sos iute ce...

Panko fulgi de pesmet in bucataria asiatica

Panko fulgi de pesmet Panko reprezinta un tip de fulgi de pesmet, ce sunt frecvent...

Fond de Legume

Fond de Legume Fondul de legume face parte din categoria fondurilor de baza ale bucatariei....

Sosul Teriyaki

Teriyaki Teriyaki este o tehnica de gatit folosita in bucataria japoneza in care produsele alimentare...

Nam Phrik – Sosuri tailandeze

Nam Phrik Sosuri Tailandeze Nam phrik este un termen generic care face referire la toate...

Tom Ka

Tom Ka Tom Ka sau supa thailandeza de cocos, este o supa picanta, acrisoara, cu...

Zaharul Demerara zahar natural NERAFINAT

Zaharul Demerara zahar NERAFINAT Ce este Zaharul Demerara? Zaharul Demerara este un tip de zahar...

Arome Nez du Vin

Arome Nez du Vin Lucrarea de referinta a lui Jean Lenoir pentru formarea simtului olfactiv....

Zaharul Muscovado

Ce este Zaharul Muscovado Zaharul Muscovado reprezinta un tip de zahar brun, nerafinat, cu o...