Jiu – produs 100% natural, ARIAKE PRO

Jiu 100% natural, ARIAKE PRO

Bulionuri si Jiuri Ariake, Japonia

     . Se foloseste direct ca sos sau ca baza pentru sosuri brune, pentru friptura la cuptor si pentru a conferi savoare, aroma si profunzime preparatelor pe baza de carne, peste, fructe de mare si chiar legume.

    Jiul ( Jus ) este o “piatra de temelie” din bucataria clasica franceza!

Jius de pasare montat pe farfurieJiul produs de Ariake, Japonia este gata de folosire.

Pos ce contine 40 portii.

Utilizare:

Acest jiu redus si corpolent, gata de folosire, serveste pentru toate tipurile de preparate gastronomice.

Aplicare:

Este suficient sa se incalzeasca saculetul la bain-marie.

Se poate folosi jiul si la finalul prepararii pentru deglasare si realizarea unui sos superb.

Sau se poate ingrosa jiul cu unt, cu faina sau cu amidon. In functie de preparat, sosul se finiseaza cu crème fraiche, un alcool (de ex. porto, cognac sau Noilly Prat), cu ierburi aromatice sau cu diferite condimente.

Jiul este excelent si pentru gatirea in sos, cu ciuperci sotate si legume, sau pentru sosurile consistente pe baza de carne tocata.

Informatii:

Pos de 400 ml de jus gata de folosit.

Jiul este compus din ingrediente naturale, fara niciun aditiv!

Recomandari de utilizare :

  • La bain-marie, se incalzeste 5-10 min. A se agita inainte de deschidere. Este gata de servit.
  • La micro-unde (800W): se deshide saculetul si se incalzeste 40 de secunde.

Ingrediente: 80% pasare (bucati de pasare, grasime de pasare), apa, ceapa.

Ce reprezinta jiul in bucatarie?

Se caramelizeaza oasele in cuptor, apoi se fierb la foc mic si pentru o perioada lunga de timp pentru a obtine un jiu redus, iar la final se filtreaza.
In general, preparatele de vitel si de pui sunt acompaniate de ceapa caramelizata, si concentrat de tomate pentru langustine.

Jiu de pasare montura 2 Ariake, JaponiaUtilizarea jiului este simpla: sublimarea unei portii de carne sau de peste prin aportul unui extract (sos…) ce acompaniaza preparatul.

Jiul este montat la final pe farfurie, o cantitate mica este suficienta pentru a pune in valoare preparatul.

Bulionuri si jiuri realizate dupa toate regulile artei

Procesul de fabricatie al produselor Ariaké se bazeaza pe fierbere lenta si de lunga durata ce garanteaza prezervarea perfecta a proprietatilor organoleptice continute in ingredientele naturale.

Ariaké ajuta bucatarii sa castige timp, realizand pentru ei baze de gatit pe care si profesionistii le-ar pregati in aceeasi maniera dar cu un consum mare de timp si energie. Ariaké ofera bulionuri realizate prin tehnica gatirii lente si de lunga durata, care nu se mai invata astazi in scolile de bucatari!

Fondurile de gatit Ariaké sunt mai putin grase si confera o culoare foarte placuta sosurilor.

Conservare: A se pastra la loc rece si uscat, in ambalajul original.

Dupa deschidere, se pastreaza maximum 24 de ore in frigider.

Locatii fabrici Ariake, Japonia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.