Ulei de Masline ExtraVirgin Ultra-Premium, Moria Elea – Grecia

Ulei de Masline ExtraVirgin Ultra-Premium, 500 ml – Moria Elea, Grecia

„Gran Prestige Gold Award” la TerraOlivo 2012. Moria Elea este singurul ulei de masline extravirgin din Grecia care a ajuns intre primele cele mai bune uleiuri din lume!ulei-de-masline-extravirgin-moria-elea

Conform mitologiei grecesti, Moria Elea a fost primul maslin pe care zeita Atena, protectoarea orasului Atena, l-a plantat pe Acropole, langa Parthenon.

MORIA ELEA este un ulei de masline extravirgin de cea mai buna calitate, conceput pentru a darui o experienta gustativa unica. Are o aroma foarte complexa si un caracter picant de intensitate medie, cu o tenta usor amaruie. Este foarte echilibrat si armonios, cu un gust pregnant de masline.

Poate reprezenta un cadou unic pentru o ocazie speciala, in scop personal sau de afaceri. Editie Limitata la 13.000 de sticle Ultra-Premium numerotate, in fiecare an.

Cu uleiul de masline extravirgin Moria Elea experimentati cea mai plenara experienta gustativa, punand pe masa unul dintre cele mai pretioase daruri al naturii!

Cultivare maslinelor

Conform analizei solului, a apei si frunzelor, realizata sub supravegherea unei echipe de experti de la Universitatea de Agricultura din Atena (AUA), pentru obtinerea acestui ulei de masline extravirgin s-au implementat cele mai adecvate si sigure metode cultivare a maslinilor.

Regiune: Ermioni-Kranidi/Argolida/Grecia

Recoltarea maslinelor

Recoltareamaslinelor are loc in perioada perfecta (sfarsitul lunii Octombrie – mijlocul lunii Decembrie) pentru obtinerea celei mai bune calitati a maslinelor. Se realizeaza exclusiv manual, iar fructele sunt asezate in recipiente speciale din plastic care permit circularea aerului pentru a pastra maslinele proaspete si la o temperatura cat mai scazuta.

Presarea maslinelor

Pentru a preveni oxidarea, la maxim patru (4) ore dupa recoltare, maslinele sunt aduse la presa, iar uleiul de masline se obtine prin extragere la rece (<27oC). Se recolteaza mostre ce se trimit la analiza si evaluare organoleptica pentru aprobarea produsului final inainte de stocare.

Stocarea uleiului

Uleiul Moria Elea se stocheaza in containere din inox ultramoderne cu sistem de racire-incalzire, la loc rece si intunecat, pentru a asigura temperatura (15oC) constanta a uleiului pe tot parcursul anului. In plus, spatiul gol dintre capacul containerului si ulei este umplut cu azot (gaz inert) pentru a exclude contactul cu oxigenul si a pastra uleiul de masline in cel mai adecvat mod posibil.

Asamblaj si Siguranta Alimentara

Cupajarea acestui ulei de masline extravirgin, produs in Editie Limitata, este realizata de personal specializat, intr-un spatiu dotat cu echipament ultra-modern. Este filtrat. Imbutelierea se face manual, in conditii stricte de igiena. Siguranta alimenatra este garantata prin respecarea standardelor ISO 22000:2005 (GR/067/ 2011-2).

Ambalare
Uei de masline extravirgin Moria Elea Grecia cutie
„Cel mai uluitor si luxos ambalaj creat vreodata pentru uleiul de masline”.

Ambalajul inovator a fost obtinut folosind materiale de calitate superioara. Agentia de creatie Sereal a conceput aceasta opera de arta prin punerea in evidenta a conceptului de „descendent din primul maslin” inspirat din mitologia greaca.

Ambalajul uleiului Moria Elea este realizat manual si nu afecteaza mediul. Sticla, produsa in Franta, este de cea mai buna calitate, dopul din pluta naturala este acoperit cu o calota din lemn, eticheta din bumbac este tesuta manual, iar cutia cadou din lemn este conceputa special pentru Moria Elea si este produsa manual.

Uleiul de masline extavirgin Moria Elea este oferit in sticle de 500 ml si este disponibil si intr-o cutie cadou din lemn. Sticla cu design unic acompaniaza perfect mesele zilnice si decoreaza foarte placut masa la ocazii speciale. In plus, cutia cadou din lemn este ideala pentru un cadou in scop personal sau de afaceri.

ulei-de-masline-extravirgin-ultra-premium-moria-elea

Gust si Aroma

Moria Elea are gust excelent si arome unice.

Moria Elea este un blend de ulei de masline extravirgin (din soiurile grecesti cele mai renumite: Manaki si Koroneiki) cu o aroma foarte complexa, caracter picant de intensitate medie si o tenta de citrice usor amaruie. Este foarte echilibrat si armonios, cu gust pregnant de masline.

Proprietati organoleptice: mediu-fructat, condimentat, gust de migdale amare, aromat, cu note dulcege.

Culoare verde-aurie stralucitoare cu note distincte de frunze verzi de maslin, fructuozitate dulceaga si aroma ierboasa cu o tenta picanta de coaja de mar verde. Bogat si intens, lasa o senzatie globala extrem de placuta.

Aciditate: < 0,2%

Productie anuala totala: 13.000 de sticle.

ProducatorOlive Vision, Grecia

Un comentariu la “Ulei de Masline ExtraVirgin Ultra-Premium, Moria Elea – Grecia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.