Nicio postare gasita
Breizh Café inseamna mai mult decat clatite bretone! "Travailler la matière première" este motto-ul lui Bertrand Larcher, pentru care respectul fata de ingrediente este plasat in centrul bucatariei sale, apeland la producatori bio regionali in vederea obtinerii unor ingrediente de cea mai buna calitate pentru restaurantele sale: faina de hrisca, peste si fructe de mare, unt semi-sarat si cidru.
In aceasta lucrare, Bertrand Larcher isi prezinta viziunea personala in 60 de retete de clatite dulci si sarate, precum si alte preparate simple din Bretagne, cu gusturi diverse, dar autentice si delicioase: clatita sarata cu homar si fructe de mare cu sos bisque; clatita sarata cu somon afumat, icre, smantana si marar; clatita sarata siciliana cu tomate, mozzarella si busuioc; clatita tatin flambata cu calvados si zahar brun…
60 de retete traditionale sau moderne ridicate la nivelul unor preparate de exceptie.
Bertrand Larcher, la numai doi ani dupa terminarea scolii hoteliere, s-a lansat in aventura afacerilor cu restaurante. In anul 1995 s-a instalat la Tokyo, in Japonia, pentru a deschide prima crêperie, Le Bretagne, in cartierul Kagurazaka. In 2002 a deschis prima crêperie la Cancale, Trivabro, iar in Martie 2005 prima Breizh Café in Cancale. Din 2005 pana in 2008 a mai deschis sase Breizh Café in Japonia (Yokohama in 2005, Kawazaki in 2006, Tokyo-Shinjuku in 2007, Tokyo, Akasaka si Hibiya in 2008). In 2007 a deschis Breizh Café in Paris.
Detalii:
Pretul produselor, afisat in pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.
Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier).
Timpul de livrare:
Cost expediere Fan Courier:
Pentru BUCURESTI si Ilfov exista posibilitatea livrarii in aceeasi zi, alegand serviciul Express Loco (Fan Courier).
Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteti obtine la unul dintre urmatoarele numere de telefon:
- 0787 348 274 / 0723 179 259.