Utilizam cookies pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna si pentru a analiza traficului website-ului (vezi Despre cookies si Confidentialitate). Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie. Accept

Cacao Pudra, Alcalinizata, 250g - Valrhona, Franta

În STOC
0.00
(0 Review-uri) Scrie un review
B17355
Producator: VALRHONA, Franta
5940 Lei
+
Adauga in cos
Ai nevoie de ajutor?
CONSULTANTA de specialitate la tel:
Produse ORIGINALE
  • Garantat 100%
  • Mai mult de 11.000 de Produse ORIGINALE
Plăți Securizate prin iPay BT
Livrare Curier RAPID
  • Livrare produse

Descriere produs

Cacao Pudra, Alcalinizata, 250g - Valrhona, Franta

Valrhona este furnizor de referinta, in materie de Grand Chocolat, pentru restaurantele cele mai prestigioase din lume. 

Pudra de cacao pura, neindulcita. 

Gust foarte intens si aromat de cacao, culoare calda de mahon.

Imbogatita cu 10% unt de cacao sub forma de pudra, este considerata o cacao degresata.

Ideala pentru inghetata, prajituri, crème, cappuccino si alte deserturi. 

  • Ingrediente: pudra de cacao. 
  • Cutie: 250g

A se pastra in loc uscat si racoros (16 - 18oC).

Producator: Valrhona, Franta 

Valori Nutritionale (Per 100g/100ml produs)

  • Valoare Energetica: 1678 kJ/405kcal
  • Grasimi: 23 g
  • din care, acizi grasi saturati: 14 g
  • Carbohidrati: 12 g
  • din care, zahar: 1,3 g
  • Proteine: 23 g
  • Sare: 0,07 g

Trufe

Pentru aproximativ 30 de piese

Ingrediente

  • 150 g smantana dulce cu 35% grasime
  • 190 g ciocolata neagra Valhrona leNoir 68%
  • 30 g unt, la temperatura camerei
  • 30 g miere
  • Cacao Valhrona pentru tapetat

Preparare

Ganache din ciocolata neagra

  • Se dau in clocot smantana si mierea. Se toarna 1/3 din acest amestec peste ciocolata rupta in bucati.  
  • Se amesteca rapid cu o spatula pentru a obtine o textura fina si stralucitoare. Se adauga treptat smantana ramasa, cu grija pentru a pastra emulsia fina si stralucitoare.  
  • Se amesteca pana cand ciocolata este complet incorporata.  
  • Se incorporeaza untul moale si se amesteca bine. Se lasa sa se raceasca pana cand se intareste.

Formare  

  • Se pune crema intr-un pos.  
  • Se preseaza mici bile pe hartie pergament rece. Se ruleaza bilele cu mana pentr a obtine o forma rotunda.  
  • Se ruleaza in pudra de cacao.

Sfat:
Daca trufele nu sunt pentru copii, puteti adauga 30 ml din alcoolul preferat, dupa adaugarea untului.

 

Detalii speciale

Producator:
VALRHONA, Franta

BIO sortiment

Produs BIO:

Informatii Utile

FT-Shop.ro face eforturi permanente pentru a pastra acurateatea informatiilor de pe site.

Imaginile produselor au caracter informativ si sunt afisate cu titlu de prezentare.

Ambalajele si unele specificatii sau elemente din descriere pot fi modificate de catre producator fara o instiintare prealabila sau pot contine erori de operare, astfel ca nu putem fi raspunzatori de eventuale diferente (in ceea ce priveste culoarea, forma, aspectul) intre imaginea afisata si cea a produsului livrat.

De aceea va rugam sa consultati intotdeauna ambalajul produsului.

Promotiile prezente pe site sunt valabile in limita stocului disponibil.

Reviews

Review-uri:
0.00 (0 Review-uri total)
  • 5 stele
    0
  • 4 stele
    0
  • 3 stele
    0
  • 2 stele
    0
  • 1 stea
    0
Ai folosit acest produs?
Spune ceva despre el pentru a-i ajuta si pe altii sa ia decizia corecta
Arata review-uri cu:
5 stele (0 Review-uri)
4 stele (0 Review-uri)
3 stele (0 Review-uri)
2 stele (0 Review-uri)
1 stea (0 Review-uri)

Inca nu au fost scrise Review-uri pentru acest produs