Utilizam cookies pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna si pentru a analiza traficului website-ului (vezi Despre cookies si Confidentialitate). Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie. Accept

Cacao Pudra, Alcalinizata, 250g - Valrhona, Franta

PRECOMANDĂ Ce înseamnă Precomandă?
0.00
(0 Review-uri) Scrie un review
B17355
Producator: Valrhona
5400 Lei
+
Adauga in cos
Ai nevoie de ajutor?
CONSULTANTA de specialitate la tel:
Produse ORIGINALE
  • Garantat 100%
  • Mai mult de 11.000 de Produse ORIGINALE
Transport Curier RAPID
Magazin de Incredere

Marca de incredere

Magazinul nostru respectă standardele TRUSTED.ro și deține Marca de Încredere

Cacao Pudra, Alcalinizata, 250g - Valrhona, Franta

Valrhona este furnizor de referinta, in materie de Grand Chocolat, pentru restaurantele cele mai prestigioase din lume. 

Pudra de cacao pura, neindulcita. 

Gust foarte intens si aromat de cacao, culoare calda de mahon.

Imbogatita cu 10% unt de cacao sub forma de pudra, este considerata o cacao degresata.

Ideala pentru inghetata, prajituri, crème, cappuccino si alte deserturi. 

  • Ingrediente: pudra de cacao. 
  • Cutie: 250g

A se pastra in loc uscat si racoros (16 - 18oC).

Producator: Valrhona, Franta 

Valori Nutritionale (Per 100g/100ml produs)

  • Valoare Energetica: 1678 kJ/405kcal
  • Grasimi: 23 g
  • din care, acizi grasi saturati: 14 g
  • Carbohidrati: 12 g
  • din care, zahar: 1,3 g
  • Proteine: 23 g
  • Sare: 0,07 g

Trufe

Pentru aproximativ 30 de piese

Ingrediente

  • 150 g smantana dulce cu 35% grasime
  • 190 g ciocolata neagra Valhrona leNoir 68%
  • 30 g unt, la temperatura camerei
  • 30 g miere
  • Cacao Valhrona pentru tapetat

Preparare

Ganache din ciocolata neagra

  • Se dau in clocot smantana si mierea. Se toarna 1/3 din acest amestec peste ciocolata rupta in bucati.  
  • Se amesteca rapid cu o spatula pentru a obtine o textura fina si stralucitoare. Se adauga treptat smantana ramasa, cu grija pentru a pastra emulsia fina si stralucitoare.  
  • Se amesteca pana cand ciocolata este complet incorporata.  
  • Se incorporeaza untul moale si se amesteca bine. Se lasa sa se raceasca pana cand se intareste.

Formare  

  • Se pune crema intr-un pos.  
  • Se preseaza mici bile pe hartie pergament rece. Se ruleaza bilele cu mana pentr a obtine o forma rotunda.  
  • Se ruleaza in pudra de cacao.

Sfat:
Daca trufele nu sunt pentru copii, puteti adauga 30 ml din alcoolul preferat, dupa adaugarea untului.

 

Producator:
Valrhona

BIO sortiment

Produs BIO:

Prețul produselor, afișat în pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.

Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier sau TNT).

Timpul de livrare:

  • pentru produsele etichetate cu mesajul "ÎN STOC", timpul de livrare este de 24-48 ore (zile lucrătoare).
  • pentru produsele etichetate cu mesajul "PRECOMANDĂ", timpul de livrare poate să fie mai mare de 3 zile (lucrătoare), depinzând de stocul producătorului. Această informație este furnizată odată cu confirmarea telefonică a comenzii. 

Cost expediere Fan Courier:

  • în București - 20 lei
  • în restul localităților din țară - 25 lei

Pentru BUCUREȘTI și Ilfov există posibilitatea livrării în aceeași zi (pentru produsele aflate ÎN STOC), alegând serviciul Express Loco (Fan Courier).

Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteți obține la unul dintre următoarele numere de telefon:

- 0787 348 274 / 0723 179 259.

Cost expediere TNT:

  • în București - 35 lei
  • în restul localităților din țară - 45 lei
Average Star Rating:
0.00 (0 Review-uri total)
  • 5 stars
    0
  • 4 stars
    0
  • 3 stars
    0
  • 2 stars
    0
  • 1 star
    0
Have you used the product?
Tell us something about it and help others make the right decision
Show reviews with:
5 stars (0 Review-uri)
4 stars (0 Review-uri)
3 stars (0 Review-uri)
2 stars (0 Review-uri)
1 star (0 Review-uri)

No reviews found