+ 4 031 431 1115
  + 4 0723 179 259


Cacao Pudra, Grasa, cu 10% Unt de Cacao, 3 Kg - Valrhona, Franta
Fotografiile nu creeaza obligatii contractuale

Cacao Pudra, Grasa, cu 10% Unt de Cacao, 3 Kg - Valrhona, Franta

BOS 11203

 

Pret: 360 Lei

*Pretul include TVA

Disponibil la comanda

+

 

Ai nevoie de ajutor? Suna la:

  + 4 031 431 1115
  + 4 0723 179 259

Cacao Pudra, Grasa, cu 10% Unt de Cacao, 3 Kg - Valrhona, Franta

Valrhona este furnizor de referinta, in materie de Grand Chocolat, pentru restaurantele cele mai prestigioase din lume 

Valrhona a gasit, dealungul anilor, cele mai bune plantatii unde cresc cele mai aromate boabe de cacao - cu postgust lung, aroma intensa si gust puternic. Datorita cantitatii ridicate de unt de cacao pe care o contine, este considerata o cacao grasa. Este ideala pentru inghetata, prajituri, creme, cappuccino si tot felul de deserturi.

Pudra de cacao pura, neandulcita.

Gust foarte intens de cacao si culoare foarte calda de mahon.

Trufe

Pentru aproximativ 30 de piese

Ingrediente

  • 150 g smantana dulce cu 35% grasime
  • 190 g Ciocolata neagra Valhrona leNoir 68% (fa-i link pe site, o avem in stoc)
  • 30 g unt, la temperatura camerei 
  • 30 g miere 

Cacao Valhrona pentru tapetat

Preparare

Ganache din ciocolata neagra

  • Se dau in clocot smantana si mierea. Se toarna 1/3 din acest amestec peste ciocolata rupta in bucati.  
  • Se amesteca rapid cu o spatula pentru a obtine o textura fina si stralucitoare. Se adauga treptat smantana ramasa, cu grija pentru a pastra emulsia fina si stralucitoare.  
  • Se amesteca pana cand ciocolata este complet incorporate.  
  • Se incorporeaza untul moale si se amesteca bine. Se lasa sa se raceasca pana cand se intareste.

Formare  

  • Se pune crema intr-un pos.  
  • Se preseaza mici bile pe hartie pergament rece. Se ruleaza bilele cu mana pentr a obtine o forma rotunda.  
  • Se ruleaza in pudra de cacao.

Sfat:
Daca trufele nu sunt pentru copii, puteti adauga 30 ml din alcoolul preferat, dupa adaugarea untului.

Producator: VALRHONA, Franta

Nicio postare gasita

Livrarea se face prin curier rapid. 

Pentru produsele aflate in stoc timpul de livrare este de 24-48 ore.

Cost expediere Fan Courier:

- in Bucuresti - 20 lei

- in tara (in toate localitatile din tara) - 25 lei

Cost expediere TNT:

- in Bucuresti - 30 lei

- in tara (in toate localitatile din tara) - 40 lei

Clientii care au Vazut acest Produs au Vazut si:

  Pret: 90 Lei

  Pret: 1.210 Lei

  Pret: 382 Lei

  

Clientii care au Cumparat acest Produs au mai Cumparat si:

  

Recomandari - Produse din aceeasi Categorie

  Pret: 630 Lei

  Pret: 70 Lei

  Pret: 280 Lei

Produse gourmet din toata lumea: delicatese, bucatarie moleculara, produse bio, ingrediente, cutite, accesorii bucatarie, vase de gatit, condimente, mirodenii, foie gras, trufe, caviar, stridii, homar, mezeluri, jamon de bellota, branzeturi, pahare cristal, vin, cognac, champagne, tacamuri, cafea, ceai, ciocolata, vanilie, sofran, otet balsamic, vesela, BBQ, carne, peste, accesorii bar, carti culinare esentiale. 150
FT-Shop.ro, Magazin Delicatese Rare si Accesorii de Bucatarie
Dr. Nicolae D. Staicovici nr. 24, Bucuresti, sector 5, 050559
Tel: 031 431 1115