Atenție Utilizam cookies pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna si pentru a analiza traficului website-ului (vezi Despre cookies si Confidentialitate). Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie. Accept

Dragi clienti,

Pentru a preintampina raspandirea coronavirus (COVID-19), va rugam sa acceptati livrarea numai prin curier si sa limitati la minimum vizitele la showroom-ul nostru. Astfel vom fi toti mai bine protejati. Tinem sa va anuntam ca purtarea mastii este obligatorie in incinta showroom-ului nostru. Va multumim pentru intelegere!

Carnati de Porc LiVar, Congelati, 10 x 100g, 1Kg - Otto Gourmet

PRECOMANDĂ Ce înseamnă Precomandă?
OG289
|  Producator: Otto Gourmet, Germania

115 Lei (TVA inclus)

Carnati de Porc LiVar, Congelati, 10 x 100g, 1Kg - Otto Gourmet   Din carne de porc LiVar.   Carne de porc gustoasa Suculenti si crocanti Condimentati echilibrat  Rasa de porc negru LiVar, aproape disparuta, provine din Olanda, fiind apreciata pentru carnea extrem de...
+

Carnati de Porc LiVar, Congelati, 10 x 100g, 1Kg - Otto Gourmet

 

Din carne de porc LiVar. 

  • Carne de porc gustoasa
  • Suculenti si crocanti
  • Condimentati echilibrat 

Rasa de porc negru LiVar, aproape disparuta, provine din Olanda, fiind apreciata pentru carnea extrem de gustoasa si frageda, cu infiltratii de grasime. Porcul LiVar este un metis intre mai multe rase de porci: porcul domestic olandez, porcul german Schwäbisch Hällische, porcul englezesc Essex-Saddleback si porcul american Duroc. Este o rasa de porc cu carnea gustoasa si grasime intramusculara. Porcii sunt crescuti in libertate, la manastirea Lilbosch din Echt in Limburg, similar celor din Spania si Italia, de unde si gustul intens si natural al carnii.    

  • Ingrediente: 94% carne de porc LiVar, sare, mirodenii.   
  • Crescator: Frans de Rond - LiVar
  • Origine: Limburg, Olanda
  • Rasa: LiVar Klosterschwein
  • Alimentatie: cereale cultivate local, furaje pur vegetale
  • Transa: piese de carne din tot animalul, fara maruntaie, cap si picioare
  • Structura: tocat
  • Recomandare: gratar, tigaie 
  • Pachet (ambalat in vid): 10 x 100g 1Kg 

A se pastra congelat (min. -18OC). Nu se recongeleaza dupa decongelare. 

Producator: Otto Gourmet, Germania 

Valori Nutritionale (Per 100g/100ml produs)

  • Valoare Energetica: 672 kJ/161kcal
  • Grasimi: 9,2 g
  • din care, acizi grasi saturati: 3,5 g
  • Carbohidrati: 0,3 g
  • din care, zahar: 0,1 g
  • Proteine: 19 g
  • Sare: 1,3 g 

Porcul LiVar

Numele LiVar vine de la abrevierea pentru Limburgse Varken, care inseamna porc olandez de Limburg. Frans de Rond creste acesti porci, in regiunea Limburg, in libertate, la manastirea Lilbosch din Echt. Calugarii cistercieni cresc aici porci si vaci de peste 180 de ani. Aici, porcii se pot balaci in noroi, alearga pe terenurile manastirii si se intorc seara in cocinele pardosite cu paie, pentru somn.     

Porcii LiVar sunt hraniti numai cu cereale crescute in regiunea olandeza Limburg si cresc in conditii naturale. Carnea este marmorata si are gust placut si natural. Datorita marmorarii fine si grasimii intramusculare, carnea ramane suculenta si frageda la gatit. 

Carne de porc cu gust - inapoi la vechile rase

In cautarea unui mediu autentic in care sa creasca porcii LiVar, intr-un mod adecvat rasei, in care sa se poata misca si balaci in libertate, fermierul Frans de Rond a optat initial pentru Manastirea Lilbosch in regiunea olandeza Limburg, de unde si denumirea de porc de manastire. Porcii LiVar sunt nepretentiosi si rezistenti la boli, indiferent de vreme. Acum exista si alte familii regiunea Limburg din Olanda care cresc porci LiVar.

Porcii sunt sacrificati la varsta de 10 – 11 luni si greutatea de aproximativ 120Kg. Din caracteristica porcilor LiVar de a stoca grasime la nivel intramuscular, in combinatie cu hranirea lor cu cereale, rezulta o carne unica. Ramane frageda si suculenta dupa gatire, este marmorata si are gust intens, natural si foarte placut.   

Carnati

Pentru toate tipurile de carnati se foloseste carne si grasime din toate partile anatomice ale animalului, tocate mare sau fin. Pasta rezultata se condimenteaza cu mirodenii si sare, fiind apoi introdusa in membrane naturale. In functie de metoda de productie, se face distinctia intre carnatii cruzi, fierti (afumati la cald) si carnati preparati din ingrediente deja fierte (ex: sangerete). Carnatii cruzi au gustul cel mai proaspat.

Producator:
Otto Gourmet, Germania

Prețul produselor, afișat în pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.

Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier sau TNT).

Timpul de livrare:

  • pentru produsele etichetate cu mesajul "ÎN STOC", timpul de livrare este de 24-48 ore (zile lucrătoare).
  • pentru produsele etichetate cu mesajul "PRECOMANDĂ", timpul de livrare poate să fie mai mare de 3 zile (lucrătoare), depinzând de stocul producătorului. Această informație este furnizată odată cu confirmarea telefonică a comenzii. 

Cost expediere Fan Courier:

  • în București - 20 lei
  • în restul localităților din țară - 25 lei

Pentru BUCUREȘTI și Ilfov există posibilitatea livrării în aceeași zi (pentru produsele aflate ÎN STOC), alegând serviciul Express Loco (Fan Courier).

Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteți obține la unul dintre următoarele numere de telefon:

- 0787 348 274 / 0723 179 259.

Cost expediere TNT:

  • în București - 35 lei
  • în restul localităților din țară - 45 lei

AVANTAJE

Profita de Reduceri