Atenție Utilizam cookies pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna si pentru a analiza traficului website-ului (vezi Despre cookies si Confidentialitate). Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie. Accept

Dragi clienti,

Pentru a preintampina raspandirea coronavirus (COVID-19), va rugam sa acceptati livrarea numai prin curier si sa limitati la minimum vizitele la showroom-ul nostru. Astfel vom fi toti mai bine protejati. Tinem sa va anuntam ca purtarea mastii este obligatorie in incinta showroom-ului nostru. Va multumim pentru intelegere!

Carne de Vita Gulas, US Beef, Congelata, cca. 500g - SUA

Pret aproximativ: 80 Lei
PRECOMANDĂ Ce înseamnă Precomandă?
OG1792

80 Lei (TVA inclus)

Carne de Vita Gulas, US Beef, Congelata, cca. 500g - SUA ATENTIE! Pachetele au greutate variabila. Pretul final al unui pachet variaza in functie de greutatea acestuia. Pret brut: 160 Lei/Kg Carne din pulpa de vita americana, pentru gulas. Se caracterizeaza printr-o marmorare...
+

Carne de Vita Gulas, US Beef, Congelata, cca. 500g - SUA

ATENTIE!

Pachetele au greutate variabila. Pretul final al unui pachet variaza in functie de greutatea acestuia.

Pret brut: 160 Lei/Kg

Carne din pulpa de vita americana, pentru gulas. Se caracterizeaza printr-o marmorare uniforma si prin gustul delicios.  

  • Perfecta pentru un gulas delicios
  • Gustoasa si slaba
  • Gata portionata
  • Calitate Premium de la Morgan Ranch

Pachet: cca. 500g

Pretul se bazeaza pe greutatea estimata de 0,5Kg. Inainte de expediere factura dumneavoastra va fi revizuita pentru a exprima pretul exact, in functie de greutate.  

Congelat ultra-rapid, prin soc termic. Ambalat in vid.

A se pastra la congelator (-18°C). Dupa decongelare, nu se recongeleaza si se consuma cat mai rapid.

  • Crescator: ferme de familie din SUA
  • Origine: SUA
  • Regiune: Midwest
  • Maturare: wet-aged
  • Transa: pulpa
  • Structura: fara os
  • Mod de preparare: supa, tocana 

Ambalat de Otto Gourmet, Germania 

Morgan Ranch - first class meat

Familia Morgan din Burwell, Nebraska, se ocupa cu cresterea vitelor inca din anul 1934. Au inceput cu rasa Hereford si, din anul 1990, cresc si vita Wagyu in stil Kobe (Certified American Wagyu) precum si Black Angus. Ambele rase pasc in libertate, timp de 12 luni, pe pasunile de 50Km2, de la ferma din Sandhills, Nebraska.

Desi aceste preerii naturale sunt compuse aproape in intregime din dune de nisip in loc de pasuni bogate, sunt totusi stabilizate datorita vegetatiei joase. Vitele familiei Morgan gasesc aici iarba de pasune, ierburi de preerie si minerale valoroase. Apa de baut provine din mici lacuri si balti. Totusi, precipitatiile fiind rare in zona, apa este captata si din rezervorul natural al acviferului Ogallala - un acvifer gigantic care inglobeaza cea mai mare rezerva subterana de apa din lume.

In perioada de ingrasare, vitele primesc furaje suplimentare sub forma de porumb, cereale, fan, terci si alfalfa timp de cel putin 210 zile. Alfalfa este un tip de trifoi, fiind o hrana obisnuita pentru animale in SUA.  

Familia Morgan controleaza direct toate stagiile de productie: crestere, fatare, selectie si clasificare, ingrasare, transport, monitorizarea sacrificarii si productiei de carne, ambalare si livrare. Carnea produsa de ei fiind astfel de cea mai buna calitate.

Inainte de a fi exportata, carnea de vita este maturata 30 de zile si numai apoi congelata ultra-rapid pentru a-i pastra calitatile.  

Ce este US Sirloin?

Sirloin (butt), in acceptiunea americana, este partea de pulpa de vita de la coada - denumita si floare sau trandafir (datorita fragezimii) - fiind excelenta pentru friptura la cuptor sau pentru brezare.

Ramstecul este partea din pulpa de vita aflata langa coloana vertebrala. La partea din fata se invecineaza cu roast beef-ul, la partea de jos cu nuca si in spate cu capacul („Cap of Rump“ sau “Top Sirloin Cap“ [USA], “Picanha” sau „Tapa di Quadril“ [America de Sud], „Tafelspitz“ [Germania], „Schwanzstück“ [Austria]).

Sirloin Steak - Fragezime maxima!

Desi ramstecul nu este o transa premium, nu este deloc inferioara fata de roast beef si muschiul de vita in ceea ce priveste gustul si fragezimea! Ramstecul portionat este la fel de bun ca si Sirloin Steak pentru rumenirea rapida la tigaie. 

Fileul de ramstec sau Sirloin Filet este - ca si fratele sau mai mare: mushiul file (tenderloin) - unul dintre cei mai putin folositi muschi ai animalului, fiind foarte fraged. Medalionale din fileul de ramstec, portionate, se pot savura fara prea multa preparare.

Ramstecul sau sirloin steak are o carne realtiv slaba comparativ cu alte transe si are o foarte usoara marmorare. Similar carnii de bizon, gustul intens provine direct din carne si nu de la grasime.    

Recomandare de preparare pentru US Sirloin Steak

Se rumeneste rapid, pe ambele parti, intr-o tigaie de fonta, la foc mare sau pe gratar. se recomanda circa 2 minute pe fiecare parte (in functie de grosimea piesei). Apoi se da la cuptor  la 120oC sau pe gratarul cu capac, la caldura indirecta, timp de aproximativ 8 minute (in functie de gradul de gatire dorit). Se recomanda o temperatura de circa 54oC in centrul termic. 

Apropo…

US Sirloin (ramstec in limba romana) nu trebuie confundat cu UK Sirloin care este partea din spate a roast beef-ului. 

US Beef

Statele Unite sunt patria steak-ului si a BBQ-ului! Nu este de mirare ca americanii sunt profesionisti veritabili cand vine vorba de cresterea vitelor. Dan Morgan din Nebraska este un expert absolut in acest domeniu. Pe langa carnea de vita Wagyu in Kobe Style, el livreaza si US Beef de cea mai buna calitate

Prin ce se remarca US Beef?

Familia Morgan, cu pasiune si experienta indelungata, se bizuie si pe rasele Black Angus si Hereford cu cea mai buna genetica. In combinatie cu un mod crestere specific fiecarei rase in parte si cu cea mai buna alimentatie se obtine o carne perfecta pentru cunoscatori. 

Unde si cum traiesc vitele crescute pentru US Beef?

Vitele Black Angus si Hereford, uneori si metisate, pentru US Beef traiesc pe o pasune de 50Km2 (mai mult decat 7000 de terenuri de fotbal!) la Morgan Ranch.

Aici, animalele nu numai ca se pot misca tot timpul anului in libertate in jurul fermei din regiunea Sandhills dar tot aici isi gasesc si hrana sub forma de iarba de pasune, ierburi de preerie si minerale valoroase.

Apa de baut provine din mici lacuri si balti. Totusi, precipitatiile fiind rare in zona, apa este captata si din rezervorul natural al acviferului Ogallala - un acvifer gigantic care inglobeaza cea mai mare rezerva subterana de apa din lume.

In perioada de ingrasare, vitele primesc furaje suplimentare sub forma de porumb, cereale, fan, terci si alfalfa timp de cel putin 210 zile. Alfalfa este un tip de trifoi, fiind o hrana obisnuita pentru animale in SUA.

Morgan Ranch a fost onorata cu premiul “Environmental Stewardship Award 2013” ​​pentru o zootehnie sustenabila. 

Ce gust are US Beef?

Oricine a incercat US Beef de la Morgan Ranch stie: This is how an American steak must taste! 

Culoarea rosie placuta si distribuirea uniforma a grasimii fac din aceasta carne o adevarata atractie pentru ochi.

  • Gustul robust, intens, cu note de alune de padure, convinge orice cunoscator.
  • Grasimea care se topeste perfect si textura placuta a carnii sunt un plus semnificativ la savurarea US Beef.
Pret aproximativ:
80 Lei

Prețul produselor, afișat în pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.

Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier sau TNT).

Timpul de livrare:

  • pentru produsele etichetate cu mesajul "ÎN STOC", timpul de livrare este de 24-48 ore (zile lucrătoare).
  • pentru produsele etichetate cu mesajul "PRECOMANDĂ", timpul de livrare poate să fie mai mare de 3 zile (lucrătoare), depinzând de stocul producătorului. Această informație este furnizată odată cu confirmarea telefonică a comenzii. 

Cost expediere Fan Courier:

  • în București - 20 lei
  • în restul localităților din țară - 25 lei

Pentru BUCUREȘTI și Ilfov există posibilitatea livrării în aceeași zi (pentru produsele aflate ÎN STOC), alegând serviciul Express Loco (Fan Courier).

Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteți obține la unul dintre următoarele numere de telefon:

- 0787 348 274 / 0723 179 259.

Cost expediere TNT:

  • în București - 35 lei
  • în restul localităților din țară - 45 lei

AVANTAJE

Profita de Reduceri