-19%

Cartea Bucatarului Profesionist, Editia a II-a - Gabriela Berechet

5.00
(1 Review) Scrie un review
9786069421918

Info STOC: IN STOC


8100 Lei
10000 Lei
economisiti: 1900 Lei
+
Adauga in cos
Ai nevoie de ajutor?
CONSULTANTA de specialitate la tel:
Produse ORIGINALE
  • Garantat 100%
  • Mai mult de 11.000 de Produse ORIGINALE
Plăți Securizate prin iPay BT
Livrare Curier RAPID
  • Livrare produse
  • ATENTIE! Conditii de Plata Speciale

DESCRIERE produs Cartea Bucatarului Profesionist, Editia a II-a - Gabriela Berechet | Librarie

Cartea Bucatarului Profesionist, Editia a II-a - Gabriela Berechet

Editia a II-a, revizuita.

Cartea bucatarului profesionist este un instrument versatil, desi numele pare sa-i aloce o adresabilitate concreta: bucatarul profesionist.

Trecand in revista elementele de personalitate si comportament profesional, lucratorul va ințelege ce asteptari are de la profesie, de la locul de munca, dar si ce asteptari are un angajator. Va intelege cu ce tip de temperament se potriveste in echipa dar si ce asteptari are echipa de la el daca este leader!

Elementele de nutritie si alimentatie sanatoasa sunt aspecte indisolubile ale profesiei de bucatar. Nu este doar un trend contemporan ca bucatarul sa gateasca mancaruri sanatoase si savuroase, aceste preocupari exista inca din antichitate.

Aspectele functionale ale bucatariei profesionale, dotarea cu echipamente, ustensile, materiale de lucru, organizarea fluxurilor si abordarea tuturor sistemelor de fabricatie vor usura drumul in proiectarea unei bucatarii, pentru ca intr-o echipa de proiectare profesionala bucatarul este un ajutor de nadejde.

Stiinta alimentelor ocupa un spatiu amplu in ”Cartea bucatarului profesionist” pentru ca  a cunoaste alimentele din punct de vedere structural optimizeaza utilizarea rationala a acestora si mai ales reducerea pierderilor tehnologice.

Tehnologiile neconventionale precum si gastronomia moleculara sunt abordate pentru a reduce fobiile create in randul bucatarilor legate de microunde, de exemplu, sau lecitina, agar-agar, xantan și isomalt.

Gastrotehnica – ca stiinta a prelucrarii alimentelor si efectul acestora asupra sanatatii – este prezentata pentru toate grupele de preparate culinare, care, pentru a reduce impactul erorilor dintr-o lista de preparate sau meniu, au fost regrupate.

Modul in care preparatele trebuie aranjate intr-un meniu, modul in care se pozitioneaza ca interesante anumite preparate intr-o lista, este de asemenea prezentat.

Fiecare grupa de preparate culinare este exemplificata cu retete, fara a se dori a fi un retetar. Unele retete au atasate fotografii, lasand insa bucatarilor libertatea sa-si utilizeze imaginatia.

Fiind vorba de o afacere (restaurantul), Cartea bucatarului profesionist aduce in atentie elemente precum: calcule tehnologice, randamente de fabricatie, consumuri specifice, pret de cost, pret de vanzare, prag de rentabilitate, inventar si alte aspecte care vor contribui la intelegerea fenomenului economic al afacerii.

Aspectele igienice ale prelucrarii alimentelor, gestionarea deseurilor si elemente ale unui management performant al bucatariei sunt prezente si ele in Cartea Bucatarului profesionist.

Fiind o stiinta dar si o arta, in Cartea bucatarului profesionist sunt prezentate si aspectele estetice ale arhitecturii unei farfurii, ale montării unui bufet, ale cromaticii preparatelor culinare. 

Detalii:

  • Legata: 585 pagini
  • Format: 235 x 165 x 30 mm
  • Editura : Imprima
  • Limba: Romana
  • Anul publicarii: 2017

Detalii speciale

Info STOC:
IN STOC

Declinarea Responsabilitatii

FT-Shop.ro face eforturi permanente pentru a pastra acurateatea informatiilor de pe site.

Imaginile produselor au caracter informativ si sunt afisate cu titlu de prezentare, produsele livrate putand diferi in ceea ce priveste culoarea, aspectul si textura. Nu suntem raspunzatori pentru posibilele diferente de culoare intre cea vizualizata pe un anumit tip de monitor folosit de client si cea a produsului în sine.

Ambalajele si unele specificatii sau elemente din descriere pot fi modificate de catre producator fara o instiintare prealabila sau pot contine erori de operare, astfel ca nu putem fi raspunzatori de eventuale diferente (in ceea ce priveste culoarea, forma, aspectul) intre imaginea afisata si cea a produsului livrat. Informatiile din descrierea produselor noastre sunt furnizate cu scop informativ, nu reprezinta si nu inlocuiesc fisa tehnica sau orice alt document oficial al producatorului privind specificatiile tehnice, de depozitare si de utilizare.

De aceea va rugam sa consultati intotdeauna ambalajul, etichetele si instructiunile produsului, inainte de a-l utiliza sau consuma, precum si orice alte informatii pe care producatorul le pune la dispozitie online, scris sau pe canalele sociale oficiale.

FT-Shop.ro nu isi asuma raspunderea pentru folosirea necorespunzatoare si/sau in necunostinta de cauza, ori abuziva, a produselor comercializate de noi, indiferent de situatia in care aceasta s-a produs.

Promotiile prezente pe site sunt valabile in limita stocului disponibil.

Reviews

Review-uri:
5.00 (1 Review total)
  • 5 stele
    1
  • 4 stele
    0
  • 3 stele
    0
  • 2 stele
    0
  • 1 stea
    0
Ai folosit acest produs?
Spune ceva despre el pentru a-i ajuta si pe altii sa ia decizia corecta
Arata review-uri cu:
4 stele (0 Review-uri)
3 stele (0 Review-uri)
2 stele (0 Review-uri)
1 stea (0 Review-uri)
Comentariu
Informativa cartea, recomand si pentru cei amatori !