+ 4 031 431 1115
  + 4 0723 179 259


Caviaroli® - Caviar din Ulei de Masline cu Rozmarin, Verde, 50 g - Spania
Fotografiile nu creeaza obligatii contractuale

Caviaroli® - Caviar din Ulei de Masline cu Rozmarin, Verde, 50 g - Spania

BOS 37286

 

Pret: 110,00 Lei

*Pretul include TVA

Cere info stoc

+

Ai nevoie de ajutor?

  + 4 031 431 1115
  + 4 0723 179 259

Caviaroli® - Caviar din Ulei de Masline cu Rozmarin, Verde, 50 g - Spania

Geniul culianar al lui Ferran Adria este reprezentat prin acest produs: Caviaroli - caviar din ulei! A durat doi ani pentru a pune la punct tehnica de obtinere.

Caviaroli este un produs incredibil, innovator si atragator, obtinut printr-o noua tehnica ce permite invaluirea picaturilor de ulei cu un strat subtire de apa care contine alginat de sodiu - o guma extrasa din peretii celulari ai algelor brune. Perlele de ulei sunt apoi imersate intr-o baie de calciu, rezultand o capsula fina ce le inconjoara pentru a forma caviarul. Datorita acestei metode patentate, uleiul din interiorul perlelor ramane 100% pur. Membrana rezultata este fina si explodeaza cu usurinta in gura eliberand minunatele arome ale uleiului nemodificat cu niciun fel de aditivi.

Caviaroli are culoare stralucitoare, foarte frumoasa, si transparenta de cristal pentru a conferi o tenta magica oricarui preparat. Imbunatateste foarte mult prezentarea preparatelor, precum si experienta gustului.

Foarte important: nu este nevoie sa fie consumat imediat, ca in cazul caviarului fals realizat prin metoda sferificarii bazice, ceea ce il face usor si comod de folosit. Dupa deschidere, se poate pastra 4 saptamani in frigider.

Caviaroli este folosit in multe restaurante cu stele Michelin.

Gustul pur de ulei de masline, aromat cu rozmarin, merge foarte bine cu supele, sosurile si salatele carora le confera si un aspect elegant deosebit.

O portie de Caviaroli contine aproximativ 1 g (10 perle). Un borcan este suficient pentru 40 - 50 de portii.

Ingrediente: ulei de masline, rozmarin, apa, alginat de sodiu (E401), clorura de calciu (E509), conservanti: acid citric, sorbat de potasiu.

Poate fi folosit si in dieta vegetariana sau vegan.

A se pastra la loc uscat si racoros (+10°C - +26°C).

Borcan: 50 g

 

Producator: Caviaroli, Spania

Nicio postare gasita

Clientii care au Vazut acest Produs au Vazut si:
Recomandari - Produse din aceeasi Categorie
Produse gourmet din toata lumea: delicatese, bucatarie moleculara, produse bio, ingrediente, cutite, accesorii bucatarie, vase de gatit, condimente, mirodenii, foie gras, trufe, caviar, stridii, homar, mezeluri, jamon de bellota, branzeturi, pahare cristal, vin, cognac, champagne, tacamuri, cafea, ceai, ciocolata, vanilie, sofran, otet balsamic, vesela, BBQ, carne, peste, accesorii bar, carti culinare esentiale.
Dr. Nicolae D. Staicovici nr. 24, Bucuresti, sector 5, 050559
Tel: 031 431 1115