+ 4 031 431 1115
  + 4 0723 179 259


Caviaroli® - Caviar din Ulei de Masline, Perle din Ulei de Masline Extravirgin, 50 g - Spania
Fotografiile nu creeaza obligatii contractuale

Caviaroli® - Caviar din Ulei de Masline, Perle din Ulei de Masline Extravirgin, 50 g - Spania

BOS 36623

 

Pret: 110,00 Lei

*Pretul include TVA

Cere info stoc

+

Ai nevoie de ajutor?

  + 4 031 431 1115
  + 4 0723 179 259

Caviaroli® - Caviar din Ulei de Masline, Perle din Ulei de Masline Extravirgin, 50 g - Spania

Geniul culianar al lui Ferran Adria este reprezentat prin acest produs: Caviaroli - caviar din ulei de masline extravirgin! A durat doi ani pentru a pune la punct tehnica de obtinere.

Caviaroli este un produs incredibil, innovator si atragator, obtinut printr-o noua tehnica ce permite invaluirea picaturilor de ulei de masline extravirgin cu un strat subtire de apa care contine alginat de sodiu - o guma extrasa din peretii celulari ai algelor brune. Perlele de ulei sunt apoi imersate intr-o baie de calciu, rezultand o capsula fina ce le inconjoara pentru a forma caviarul. Datorita acestei metode patentate, uleiul de masline din interiorul perlelor ramane 100% pur. Membrana rezultata este fina si explodeaza cu usurinta in gura eliberand minunatele arome ale excelentului ulei de masline extravirgin spaniol extras din soiul de masline Picual, care nu a fost modificat cu niciun fel de aditivi.

Caviaroli are o culoare galben-stralucitoare, foarte frumoasa, si transparenta de cristal pentru a conferi o tenta magica oricarui preparat. Imbunatateste foarte mult prezentarea preparatelor, precum si experienta gustului.

Foarte important: nu este nevoie sa fie consumat imediat, ca in cazul caviarului fals realizat prin metoda sferificarii bazice, ceea ce il face usor si comod de folosit. Se poate pastra cateva luni in frigider.

Caviaroli este folosit in multe restaurante cu stele Michelin.

Exista nenumarate utilizari pentru Caviaroli, deoarece uleiul de masline extravirgin se asociaza perfect cu o mare varietate de alimente!

Ingrediente: ulei de masline extravirgin spaniol, alginat de sodiu, clorura de calciu.

Poate fi folosit si in dieta vegetariana sau vegan.

Aspecte organoleptice: gust condimentat, cu note usor sarate si de anghinare. Perlele se sparg in gura eliberand arome de masline verzi, fructe si ierburi. Un contrast subtil intre corpolenta si tenta amara, intre aciditate si fructuozitate.

A se pastra la loc uscat si racoros.

Borcan: 50 g

 

Producator: Caviaroli, Spania

 

Valori Nutritionale (Per 100g/100ml produs)

Valoare Energetica: 3646 kJ/887kcal

Grasimi: 98,3 g

din care, acizi grasi saturati: 12,7 g

Carbohidrati: 0,1 g

din care, zahar: 0,1 g

Proteine: 0,5 g

Sare: 0,21 g

 

Nicio postare gasita

Clientii care au Vazut acest Produs au Vazut si:
Recomandari - Produse din aceeasi Categorie
Produse gourmet din toata lumea: delicatese, bucatarie moleculara, produse bio, ingrediente, cutite, accesorii bucatarie, vase de gatit, condimente, mirodenii, foie gras, trufe, caviar, stridii, homar, mezeluri, jamon de bellota, branzeturi, pahare cristal, vin, cognac, champagne, tacamuri, cafea, ceai, ciocolata, vanilie, sofran, otet balsamic, vesela, BBQ, carne, peste, accesorii bar, carti culinare esentiale.
Dr. Nicolae D. Staicovici nr. 24, Bucuresti, sector 5, 050559
Tel: 031 431 1115