Atenție Utilizam cookies pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna si pentru a analiza traficului website-ului (vezi Despre cookies si Confidentialitate). Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie. Accept

Dragi clienti,

Pentru a preintampina raspandirea coronavirus (COVID-19), va rugam sa acceptati livrarea numai prin curier si sa limitati la minimum vizitele la showroom-ul nostru. Astfel vom fi toti mai bine protejati. Tinem sa va anuntam ca purtarea mastii este obligatorie in incinta showroom-ului nostru. Va multumim pentru intelegere!

Ceara de Albine, Wax Concept, 500g - SOSA  

PRECOMANDĂ Ce înseamnă Precomandă?
SOSA 59000068
|  Producator: SOSA Ingredients

314 Lei (TVA inclus)

Ceara de Albine, Wax Concept, 500g - SOSA   Ceara de albine naturala. Aditiv utilizat ca agent de glazurare, emulgator, stabilizator si ingrosator. Pluteste in apa: densitate de 0,96 Kg/l Se topeste la 64 o C Arde la 120 o C Se dizolva in terebentina si in ulei de...
+

Ceara de Albine, Wax Concept, 500g - SOSA  

Ceara de albine naturala.

Aditiv utilizat ca agent de glazurare, emulgator, stabilizator si ingrosator.

  • Pluteste in apa: densitate de 0,96 Kg/l
  • Se topeste la 64oC
  • Arde la 120oC
  • Se dizolva in terebentina si in ulei de portocale (obtinut din coaja).
  • pH usor acid.

Propietati: Ingrosator si agent de glazurare.
Mod de folosire: Se dizolva in grasimi la 65ºC.
Observatii: Sfere de culoare crem.

Preparate: Cofetarie, bomboane.

EMULGATORI: O emulsie este unirea mai mult sau mai putin stabila a moleculelor grase si a celor apoase. Emulsiile sunt, in principiu, instabile si, cu timpul, picaturile fazei disperse tind sa se regrupeze, separandu-se de cealalta faza. Este ceea ce se intampla, de exemplu, cand se lasa in repaus un amestec de apa si ulei, agitat in prealabil. Pentru ca fenomenul de dispersie sa nu se produca, se folosesc emulgatorii care se situeaza intre stratul limita dintre picaturi si faza omogena. Bucataria si in special, patiseria/cofetaria au o lunga istorie de amor intre aceste doua tipuri de molecule, in aparenta ireconciliabila, care se unesc intr-un preparat culinar. De fapt, este si greu de gasit un preparat de patiserie sau bucatarie fara emulsie. Practic, toate sosurile traditionale incearca sa rezolve o problema de emulsie, iar o trecere in revista a emulsiilor din bucatarie si patiserie/cofetarie ne indica importanta deosebita a acestei teme: sosuri, maioneze, creme, inghetata, spume aerate, sufeuri, pandispan, ganache, mousse etc.

Cutie: 500g

A se pastra in loc uscat, racoros si lispit de lumina.

Producator: SOSA Ingredients, Spania

Producator:
SOSA Ingredients

Prețul produselor, afișat în pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.

Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier).

Timpul de livrare:

  • pentru produsele etichetate cu mesajul "ÎN STOC", timpul de livrare este de 24-48 ore (zile lucrătoare).
  • pentru produsele etichetate cu mesajul "PRECOMANDĂ", timpul de livrare poate să fie mai mare de 3 zile (lucrătoare), depinzând de stocul furnizorului. Această informație este furnizată odată cu confirmarea telefonică a comenzii. 

Cost expediere Fan Courier:

  • în București - 20 lei
  • în restul localităților din țară - 25 lei

Pentru BUCUREȘTI și Ilfov există posibilitatea livrării în aceeași zi (pentru produsele aflate ÎN STOC), alegând serviciul Express Loco (Fan Courier).

Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteți obține la unul dintre următoarele numere de telefon:

- 0787 348 274 / 0723 179 259.

AVANTAJE

Profita de Reduceri