Atenție Utilizam cookies pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna si pentru a analiza traficului website-ului (vezi Despre cookies si Confidentialitate). Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie. Accept

Chips-uri din Lemn pentru Pipa/Pistol de Afumare Polyscience, Set de 4 Esente

LA COMANDĂ Ce înseamnă La Comandă?
SVT-CHIPSPACK4
|  Producator: Sous Vide Tools

129 Lei (TVA inclus)

Chips-uri din Lemn pentru Pipa/Pistol de Afumare Polyscience, Set de 4 Esente: Cires, Stejar, Hickory, Mesquite Chips-uri speciale din lemn de cires, hickory, stejar si mesquite, pentru afumare . Concepute pentru pipa de afumare Polyscience, dar sunt compatibile cu toate pipele de...
+

Chips-uri din Lemn pentru Pipa/Pistol de Afumare Polyscience, Set de 4 Esente: Cires, Stejar, Hickory, Mesquite

Chips-uri speciale din lemn de cires, hickory, stejar si mesquite, pentru afumare. Concepute pentru pipa de afumare Polyscience, dar sunt compatibile cu toate pipele de afumare.

Confera preparatelor o nota fina de fum, chiar inainte de servire.

Se pun chips-urile in Pipa/Pistolul de Afumare, se aprind si se capteaza fumul aromat sub un clos de sticla, pahar mai mare etc, apoi se plaseaza prepratul dedesubt. In scurt timp veti obtine rezultate perfecte!

Se pot folosi si pentru afumat direct la masa.

  • Cires:Excelente arome bogate, fine, fructate si usor dulcege. Se asociaza foarte bine cu vanatul cu pene, pieptul de rata, legume, untul si cocktailurile. Se poate amesteca cu stejar pentru a afuma curcan.
  • Stejar: este cel mai folosit lemn pentru afumare in Marea Britanie, aroma intensa de fum, excelenta pentru carne rosie, vanat cu par si porc. Foarte bun si pentru carnati sau amestecat cu cires pentru a afuma curcan.  
  • Hickory: este robust cu aroma similara cu bacon-ul, in SUA este cel mai popular lemn pentru afumat. Perfect pentru coaste, carne de porc, piept de vita si orice cu sos barbeque.
  • Mesquite:arome intense de fum, cu un final aproape amarui; confera note uimitoare carnii de porc, miel sau vita.

Aplicatii

  • Afumare la rece
  • Confera aroma placuta oricarui tip de prepat care, in mod obisnuit, nu s-ar afuma (chiar si salata verde!)
  • Pentru o ardere mai lenta, se pot umezi chips-urile cu putina apa cu 10 minute inainte de utilizare
  • Se pot folosi si pentru gratar, presarandu-le pe carbuni spre finalul timpului de gatire

 Avantaje

  • Afumarea confera preparatelor culinare o aroma complet diferita, mai bogata
  • Confera aroma fara a usca produsele

 Caracteristici

  • Chips-urile sunt obtinute conform unor retete speciale
  • Sunt maruntite la consistenta perfecta pentru a arde mocnit cand sunt aprinse, astfel incat o cantitate mica sa dureze mai mult timp
  • Se folosesc impreuna cu Pipa/Pistolul de Afumare

Continut:

  • Cires: 250 ml;
  • Stejar: 250 ml;
  • Hickory: 250 ml;
  • Mesquite: 250 ml.

Producator: Sous Vide Tools, UK

Producator:
Sous Vide Tools

Prețul produselor, afișat în pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.

Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier).

Timpul de livrare:

  • pentru produsele etichetate cu mesajul "ÎN STOC", timpul de livrare este de 24-48 ore (zile lucrătoare).
  • pentru produsele etichetate cu mesajul "LA COMANDĂ", timpul de livrare poate să fie mai mare de 3 zile (lucrătoare), depinzând de stocul furnizorului. Această informație este furnizată odată cu confirmarea telefonică a comenzii. 

Cost expediere Fan Courier:

  • în București - 20 lei
  • în restul localităților din țară - 25 lei

Pentru BUCUREȘTI și Ilfov există posibilitatea livrării în aceeași zi (pentru produsele aflate ÎN STOC), alegând serviciul Express Loco (Fan Courier).

Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteți obține la unul dintre următoarele numere de telefon:

- 0787 348 274 / 0723 179 259.

AVANTAJE

Profita de Reduceri

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: