Atenție Utilizam cookies pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna si pentru a analiza traficului website-ului (vezi Despre cookies si Confidentialitate). Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie. Accept

Dragi clienti,

Pentru a preintampina raspandirea coronavirus (COVID-19), va rugam sa acceptati livrarea numai prin curier si sa limitati la minimum vizitele la showroom-ul nostru. Astfel vom fi toti mai bine protejati. Va multumim pentru intelegere!

Chocolat - l’École Ferrandi

ÎN STOC
Matfer 819159

170 Lei (TVA inclus)

Chocolat - l’École Ferrandi In limba franceza. Tot savoir-faire-ul tehnic si gurmand al unei scoli de exceptie! Temperare, ganache, foitaj, bomboane, figurine si fulgi de ciocolata … Descoperiti toate bazele esentiale pentru a lucra ciocolata la perfectie. Peste 40 de tehnici...
+

Chocolat - l’École Ferrandi

In limba franceza.

Tot savoir-faire-ul tehnic si gurmand al unei scoli de exceptie! Temperare, ganache, foitaj, bomboane, figurine si fulgi de ciocolata… Descoperiti toate bazele esentiale pentru a lucra ciocolata la perfectie. Peste 40 de tehnici explicate in mai mult de 200 de gesturi pas cu pas. Tablete de ciocolata, ciocolata Liégeois, budinca, nougat, religieuse, mille-feuille, inghetata stracciatella, inghetata pe bat cu glazura de ciocolata… Mai mult de 70 de retete simple, sofisticate si esentiale pentru a impresiona si savura.  

Fondata in anul 1920, de catre Camera de Comert din Paris, scoala FERRANDI Paris formeaza 2500 de elevi, incepand de la finalizarea gimnaziului si pana la masterat, precum si 2000 de adulti in formare continua si reconversie profesionala. Mari nume ale gastronomiei franceze predau bucatarie, patiserie, brutarie, servire in sala si management hotelier la aceasta scoala. Atreprenoriat, excelenta, asociere si deschidere internationala sunt cuvintele cheie ale acestei scoli prestigioase.

“Scoala de excelenta dezvaluie secretele ciocolatei.” - Rustica Pratique  

“Ferrandi Paris propune o opera gurmanda ilustrata despre ciocolata. Cartea se bazeaza pe principii pedagogice concepute de scoala.” - Thuries Gastronomie Magazine

Detalii:

  • Cartonata: 304 pagini
  • Format: 22,2 x 3 x 29,2 cm
  • Editura : Flammarion, Franta
  • Limba: Franceza
  • Anul publicrii: 2019

Prețul produselor, afișat în pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.

Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier).

Timpul de livrare:

  • pentru produsele etichetate cu mesajul "ÎN STOC", timpul de livrare este de 24-48 ore (zile lucrătoare).
  • pentru produsele etichetate cu mesajul "LA COMANDĂ", timpul de livrare poate să fie mai mare de 3 zile (lucrătoare), depinzând de stocul furnizorului. Această informație este furnizată odată cu confirmarea telefonică a comenzii. 

Cost expediere Fan Courier:

  • în București - 20 lei
  • în restul localităților din țară - 25 lei

Pentru BUCUREȘTI și Ilfov există posibilitatea livrării în aceeași zi (pentru produsele aflate ÎN STOC), alegând serviciul Express Loco (Fan Courier).

Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteți obține la unul dintre următoarele numere de telefon:

- 0787 348 274 / 0723 179 259.

AVANTAJE

Profita de Reduceri