Atenție Utilizam cookies pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna si pentru a analiza traficului website-ului (vezi Despre cookies si Confidentialitate). Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie. Accept

Dragi clienti,

Pentru a preintampina raspandirea coronavirus (COVID-19), va rugam sa acceptati livrarea numai prin curier si sa limitati la minimum vizitele la showroom-ul nostru. Astfel vom fi toti mai bine protejati. Tinem sa va anuntam ca purtarea mastii este obligatorie in incinta showroom-ului nostru. Va multumim pentru intelegere!

Ciocolata Couverture Alba Ivoire, callets, 35% Unt de Cacao, 21% Lapte, 3 Kg - VALRHONA

PRECOMANDĂ Ce înseamnă Precomandă?
B10468
|  Producator: Valrhona

456 Lei (TVA inclus)

Ciocolata Couverture Alba Ivoire, callets, 35% Unt de Cacao, 21% Lapte, 3 Kg - VALRHONA Valrhona este furnizor de referinta, in materia de Grand Chocolat, pentru restaurantele cele mai prestigioase din lume.   Are gust dulceag foarte armonios si consistenta foarte fina, cu note de...
+

Ciocolata Couverture Alba Ivoire, callets, 35% Unt de Cacao, 21% Lapte, 3 Kg - VALRHONA

Valrhona este furnizor de referinta, in materia de Grand Chocolat, pentru restaurantele cele mai prestigioase din lume. 

Are gust dulceag foarte armonios si consistenta foarte fina, cu note de lapte.

Contine 35% unt de cacao si 21,5% lapte.

Callets sunt un fel de chips-uri de ciocolata usor sferici si turtiti, ideali pentru topit in cantitati mici deoarece sunt perfect portionati.

Recomandari de folosire: in patiserie/cofetarie, umpluturi de ciocolata, mulaje, acoperiri, glazuri, praline, inghetata, decoruri si mousse. 

  • Ingrediente: zahar, unt de cacao, lapte praf integral, emulgator: lecitina de soia, extract natural de vanilie. Continut de cacao: min. 35%.
  • Caracteristici: contine proteine din lapte de origine animala. Vegetarian.  
  • Alergeni: contine lapte, soia. Poate contine urme de gluten si fructe cu coaja lemnoasa. 

Mod de pregatire: Ciocolata se topeste timp de 12 ore astfel incat untul de cacao sa se topeasca perfect, aceasta etapa este crucial. Se incalzeste ciocolata la + 45°C / +48°C. Se pastreaza o parte la aceasta temperatura. Restul se lasa sa se racoreasca pana la + 26°C / +27°C, amestecand in mod regulat. Apoi se creste din nou temperatura la +28°C / +29°C, adaugand ciocolata pastrata la + 45°C / +48°C - amestecul se incalzeste la bain-marie sau la microunde (max. 400/500W pentru a preveni arderea). Ciocolata trebuie sa ajunga temperatura de lucru de +28°C / +29°C, amestecand in mod regulat pentru ca temperature (si implicit cristalizarea) sa ramana constanta.   

A se pastra la loc uscat si racoros, intre 16 si 18oC.  

Producator: VALRHONA, Franta 

Valori Nutritionale (Per 100g/100ml produs)

  • Valoare Energetica: 2456 kJ/590kcal
  • Grasimi: 40 g
  • din care, acizi grasi saturati: 25 g
  • Carbohidrati: 53 g
  • din care, zahar: 47 g
  • Proteine: 5,2 g
  • Sare: 0,18 g
Producator:
Valrhona

Prețul produselor, afișat în pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.

Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier sau TNT).

Timpul de livrare:

  • pentru produsele etichetate cu mesajul "ÎN STOC", timpul de livrare este de 24-48 ore (zile lucrătoare).
  • pentru produsele etichetate cu mesajul "PRECOMANDĂ", timpul de livrare poate să fie mai mare de 3 zile (lucrătoare), depinzând de stocul producătorului. Această informație este furnizată odată cu confirmarea telefonică a comenzii. 

Cost expediere Fan Courier:

  • în București - 20 lei
  • în restul localităților din țară - 25 lei

Pentru BUCUREȘTI și Ilfov există posibilitatea livrării în aceeași zi (pentru produsele aflate ÎN STOC), alegând serviciul Express Loco (Fan Courier).

Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteți obține la unul dintre următoarele numere de telefon:

- 0787 348 274 / 0723 179 259.

Cost expediere TNT:

  • în București - 35 lei
  • în restul localităților din țară - 45 lei

AVANTAJE

Profita de Reduceri