Utilizam cookies pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna si pentru a analiza traficului website-ului (vezi Despre cookies si Confidentialitate). Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie. Accept

Ciocolata Couverture Alba Ivoire, callets, 35% Unt de Cacao, 21% Lapte, 3 Kg - VALRHONA

PRECOMANDĂ Ce înseamnă Precomandă?
0.00
(0 Review-uri) Scrie un review
B10468
Producator: Valrhona
49688 Lei
+
Adauga in cos
Ai nevoie de ajutor?
CONSULTANTA de specialitate la tel:
Produse ORIGINALE
  • Garantat 100%
  • Mai mult de 11.000 de Produse ORIGINALE
Transport Curier RAPID
Magazin de Incredere

Marca de incredere

Magazinul nostru respectă standardele TRUSTED.ro și deține Marca de Încredere

Ciocolata Couverture Alba Ivoire, callets, 35% Unt de Cacao, 21% Lapte, 3 Kg - VALRHONA

Valrhona este furnizor de referinta, in materia de Grand Chocolat, pentru restaurantele cele mai prestigioase din lume. 

Are gust dulceag foarte armonios si consistenta foarte fina, cu note de lapte.

Contine 35% unt de cacao si 21,5% lapte.

Callets sunt un fel de chips-uri de ciocolata usor sferici si turtiti, ideali pentru topit in cantitati mici deoarece sunt perfect portionati.

Recomandari de folosire: in patiserie/cofetarie, umpluturi de ciocolata, mulaje, acoperiri, glazuri, praline, inghetata, decoruri si mousse. 

  • Ingrediente: zahar, unt de cacao, lapte praf integral, emulgator: lecitina de soia, extract natural de vanilie. Continut de cacao: min. 35%.
  • Caracteristici: contine proteine din lapte de origine animala. Vegetarian.  
  • Alergeni: contine lapte, soia. Poate contine urme de gluten si fructe cu coaja lemnoasa. 

Mod de pregatire: Ciocolata se topeste timp de 12 ore astfel incat untul de cacao sa se topeasca perfect, aceasta etapa este crucial. Se incalzeste ciocolata la + 45°C / +48°C. Se pastreaza o parte la aceasta temperatura. Restul se lasa sa se racoreasca pana la + 26°C / +27°C, amestecand in mod regulat. Apoi se creste din nou temperatura la +28°C / +29°C, adaugand ciocolata pastrata la + 45°C / +48°C - amestecul se incalzeste la bain-marie sau la microunde (max. 400/500W pentru a preveni arderea).

Ciocolata trebuie sa ajunga temperatura de lucru de +28°C / +29°C, amestecand in mod regulat pentru ca temperature (si implicit cristalizarea) sa ramana constanta.   

A se pastra la loc uscat si racoros, intre 16 si 18oC.  

Producator: VALRHONA, Franta 

Valori Nutritionale (Per 100g/100ml produs)

  • Valoare Energetica: 2456 kJ/590kcal
  • Grasimi: 40 g
  • din care, acizi grasi saturati: 25 g
  • Carbohidrati: 53 g
  • din care, zahar: 47 g
  • Proteine: 5,2 g
  • Sare: 0,18 g
Producator:
Valrhona

BIO sortiment

Produs BIO:

Prețul produselor, afișat în pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.

Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier sau TNT).

Timpul de livrare:

  • pentru produsele etichetate cu mesajul "ÎN STOC", timpul de livrare este de 24-48 ore (zile lucrătoare).
  • pentru produsele etichetate cu mesajul "PRECOMANDĂ" timpul de livrare poate să fie mai mare de 3 zile (lucrătoare), depinzând de stocul producătorului. Această informație este furnizată odată cu confirmarea telefonică a comenzii. 

Cost expediere Fan Courier:

  • în București - 20 lei
  • în restul localităților din țară - 25 lei

Pentru BUCUREȘTI și Ilfov există posibilitatea livrării în aceeași zi (pentru produsele aflate ÎN STOC), alegând serviciul Express Loco (Fan Courier).

Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteți obține la unul dintre următoarele numere de telefon:

- 0787 348 274 / 0723 179 259.

Cost expediere TNT:

  • în București - 35 lei
  • în restul localităților din țară - 45 lei

*Livrarea produselor congelate

Livrarea produselor se realizeaza prin curier!

Ambalajul produselor congelate consta din cutii izolante din styrofoam sau din pungi termo-izolante in care se pun baterii cu gel de racire. Astfel se asigura protectia si calitatea produselor in timpul transportului.

Acesta metoda de ambalare respecta normele HACCP in ceea ce priveste pastrarea temperaturii de refrigerare (intre 0° C si + 7° C) in interiorul ambalajului protector, pentru maximum 24 de ore.

Conform normelor europene, temperatura de pastrare a alimentelor congelate trebuie sa fie de -18°C sau mai scazuta, cu exceptia perioadei de transport si livrare.

Atentie!

FT-Shop.ro nu isi asuma raspunderea pentru coletele care nu se ridica in termenul maxim de 24 de ore de la expediere!

Average Star Rating:
0.00 (0 Review-uri total)
  • 5 stars
    0
  • 4 stars
    0
  • 3 stars
    0
  • 2 stars
    0
  • 1 star
    0
Have you used the product?
Tell us something about it and help others make the right decision
Show reviews with:
5 stars (0 Review-uri)
4 stars (0 Review-uri)
3 stars (0 Review-uri)
2 stars (0 Review-uri)
1 star (0 Review-uri)

No reviews found