+ 4 031 431 1115
  + 4 0723 179 259


Ciocolata Couverture cu Lapte, Bahibe "Grand Cru", din Republica Dominicana, callets, 46% Cacao, 3 Kg - VALRHONA
Fotografiile nu creeaza obligatii contractuale

Ciocolata Couverture cu Lapte, Bahibe "Grand Cru", din Republica Dominicana, callets, 46% Cacao, 3 Kg - VALRHONA

BOS 37174

 

Pret: 475,00 Lei

*Pretul include TVA

Cere info stoc

+

Ai nevoie de ajutor?

  + 4 031 431 1115
  + 4 0723 179 259

Ciocolata Couverture cu Lapte, Bahibe "Grand Cru", din Republica Dominicana, callets, 46% Cacao, 3 Kg - VALRHONA

Valrhona este furnizor de referinta, in materia de Grand Chocolat, pentru restaurantele cele mai prestigioase din lume.

Obtinuta din boabe de cacao 100% din Republica Dominicana, ciocolata Bahibe a fost denumita dupa “Bayahibe Rose”, floarea unui cactus specific Caraibelor, iar aroma ei reflecta terroir-ur din care provin boabele de cacao folosite la producerea acesteia. Ciocolata cu lapte, dar aflata la limita ciocolatei amarui, Bahibe pune in evidenta finetea laptelui, datorita notelor intense de cacao cu tente de fructe uscate, inainte de a-si releva intensitatea fructata si usor amaruie.

Compozitie: cacao 46% mínimum, zahar 30%, lapte 23%, grasimi 43%.

Callets sunt un fel de chips-uri de ciocolata usor sferici si turtiti, ideali pentru topit in cantitati mici deoarece sunt perfect portionati.

Recomandari de folosire: in patiserie/cofetarie, umpluturi de ciocolata, mulaje, acoperiri, glazuri, praline, inghetata, sorbet, bauturi din ciocolata, decoruri si mousse.

Datorita texturii cremoase si a notelor profunde de cacao, aceasta ciocolata Grand Cru cu lapte se asociaza perfect cu fructele dulci (banane, ananas, portocale, mandarine, pere si fructe uscate), pralin, condimente (vanilie, piper, fleur de sel), cafea, caramel, biscuiti, cereale si susan prajit.

A se pastra la loc uscat si racoros, intre 16 si 18oC. 

Ingrediente: boabe de cacao din Republica Dominicana, zahar, unt de cacao, lapte praf integral, emulgator (lecitina din soia), extract natural de vanilie.

Poate contine urme de nuci, coji de fructe, proteine din lapte si oua, susan, gluten si alune.

Producator: VALRHONA, Franta

Nicio postare gasita

Clientii care au Vazut acest Produs au Vazut si:
Recomandari - Produse din aceeasi Categorie
Produse gourmet din toata lumea: delicatese, bucatarie moleculara, produse bio, ingrediente, cutite, accesorii bucatarie, vase de gatit, condimente, mirodenii, foie gras, trufe, caviar, stridii, homar, mezeluri, jamon de bellota, branzeturi, pahare cristal, vin, cognac, champagne, tacamuri, cafea, ceai, ciocolata, vanilie, sofran, otet balsamic, vesela, BBQ, carne, peste, accesorii bar, carti culinare esentiale.
Dr. Nicolae D. Staicovici nr. 24, Bucuresti, sector 5, 050559
Tel: 031 431 1115