Utilizam cookies pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna si pentru a analiza traficului website-ului (vezi Despre cookies si Confidentialitate). Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie. Accept

Ciocolata Couverture cu Lapte, Jivara Lactée "Grand Cru", callets, 40% Cacao, 3 Kg - VALRHONA

0.00
(0 Review-uri) Scrie un review
B10470

Info STOC: STOC FURNIZOR


46383 Lei
+
Adauga in cos
Ai nevoie de ajutor?
CONSULTANTA de specialitate la tel:
Produse ORIGINALE
  • Garantat 100%
  • Mai mult de 11.000 de Produse ORIGINALE
Plăți Securizate prin iPay BT
Livrare Curier RAPID
  • Livrare produse

Descriere produs

Ciocolata Couverture cu Lapte, Jivara Lactée "Grand Cru", callets, 40% Cacao, 3 Kg - VALRHONA

Valrhona este furnizor de referinta, in materia de Grand Chocolat, pentru restaurantele cele mai prestigioase din lume.

Ciocolata couverture cu lapte integral, din boabe de cacao Forasteros. Are un gust pronuntat de cacao cu note de malt si vanilie in postgust.

  • Compozitie: 41% cacao, 33% zahar, 41,3% continut de grasimi, 23,5% lapte integral.

Callets sunt un fel de chips-uri de ciocolata usor sferici si turtiti, ideali pentru topit in cantitati mici deoarece sunt perfect portionati.

Recomandari de folosire: in patiserie/cofetarie, umpluturi de ciocolata, mulaje, acoperiri, glazuri, praline, inghetata, decoruri si mousse.

A se pastra la loc uscat si racoros, intre 16 si 18oC. 

  • Ingrediente: unt de cacao, lapte praf integral, zahar, cacao, zahar brun, extract natural de vanilie, emulgator (lecitina din soia), extract din malt de orz.
  • Caracteristici: contine protein din lapte de origine animala.
  • Alergeni: contine lapte, soia, gluten (orz). Poate contine urme de oua si fructe cu coaja lemnoasa.

Ciocolata se topeste timp de 12 ore astfel incat untul de cacao sa se topeasca perfect, aceasta etapa este crucial. Se incalzeste ciocolata la + 45°C / +48°C. Se pastreaza o parte la aceasta temperatura. Restul se lasa sa se racoreasca pana la + 27°C / +28°C, amestecand in mod regulat. Apoi se creste din nou temperatura la +29°C / +30°C, adaugand ciocolata pastrata la + 45°C / +48°C - amestecul se incalzeste la bain-marie sau la microunde (max. 400/500W pentru a preveni arderea). Ciocolata trebuie sa ajunga temperatura de lucru de +29°C / +30°C, amestecand in mod regulat pentru ca temperature (si implicit cristalizarea) sa ramana constanta. 

Producator: VALRHONA, Franta

Valori Nutritionale (Per 100g/100ml produs)

  • Valoare Energetica: 2436 kJ/586kcal
  • Grasimi: 41 g
  • din care, acizi grasi saturati: 25 g
  • Carbohidrati: 47 g
  • din care, zahar: 45 g
  • Proteine: 7,3 g
  • Sare: 0,17 g

Detalii speciale

Info STOC:
STOC FURNIZOR

Informatii Utile

FT-Shop.ro face eforturi permanente pentru a pastra acurateatea informatiilor de pe site.

Imaginile produselor au caracter informativ si sunt afisate cu titlu de prezentare.

Ambalajele si unele specificatii sau elemente din descriere pot fi modificate de catre producator fara o instiintare prealabila sau pot contine erori de operare, astfel ca nu putem fi raspunzatori de eventuale diferente (in ceea ce priveste culoarea, forma, aspectul) intre imaginea afisata si cea a produsului livrat.

De aceea va rugam sa consultati intotdeauna ambalajul produsului.

Promotiile prezente pe site sunt valabile in limita stocului disponibil.

Reviews

Review-uri:
0.00 (0 Review-uri total)
  • 5 stele
    0
  • 4 stele
    0
  • 3 stele
    0
  • 2 stele
    0
  • 1 stea
    0
Ai folosit acest produs?
Spune ceva despre el pentru a-i ajuta si pe altii sa ia decizia corecta
Arata review-uri cu:
5 stele (0 Review-uri)
4 stele (0 Review-uri)
3 stele (0 Review-uri)
2 stele (0 Review-uri)
1 stea (0 Review-uri)

Inca nu au fost scrise Review-uri pentru acest produs