Atenție Utilizam cookies pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna si pentru a analiza traficului website-ului (vezi Despre cookies si Confidentialitate). Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie. Accept

Ciocolata Couverture Neagra Abinao “Grand Cru”, callets, 85% Cacao din Africa, 3 Kg - VALRHONA

DISPONIBIL LA COMANDA Ce inseamna Disponibil la Comanda?
B21021
|  Producator: Valrhona

403 Lei TVA inclus

Ciocolata Couverture Neagra Abinao “Grand Cru”, callets, 85% Cacao din Africa, 3 Kg - VALRHONA Valrhona este furnizor de referinta, in materia de Grand Chocolat, pentru restaurantele cele mai prestigioase din lume. Pentru ciocolata couverture Valrhona Grand Cru de Terroir se...
+

Ciocolata Couverture Neagra Abinao “Grand Cru”, callets, 85% Cacao din Africa, 3 Kg - VALRHONA

Valrhona este furnizor de referinta, in materia de Grand Chocolat, pentru restaurantele cele mai prestigioase din lume.

Pentru ciocolata couverture Valrhona Grand Cru de Terroir se folosec numai boabe de cacao din anumite regiuni delimitate. In acest caz din Africa.

Este un blend de doua variante ale soiului Forastero, cu un continut de 85% cacao care-i confera gust amarui pronuntat datorita taninilor pe care-i contine.

Recomandari de folosire: in patiserie/cofetarie, umpluturi de ciocolata, mulaje, acoperiri, glazuri, praline, decoruri si mousse.

A se pastra la loc uscat si racoros, intre 16 si 18oC. 

Ingrediente: Boabe de cacao, zahar, unt de cacao, emulgator (lecitina din soia), aroma naturala de vanilie. Cacao 85% minimum.

Alergeni: poate contine urme de gluten, oua, fructe cu coaja lemnoasa, lapte. Contine soia.

Temperarea adecvata este cruciala. Ciocolata trebuie topita timp de 12 ore pentru a asigura topirea perfecta a untului de cacao. Se incalzeste ciocolata la + 55°C / + 58°C. Se rezerva o parte (aprox. 1/3). Cantitatea de care este nevoie se lasa sa se raceasca pana la + 28°C / + 29°C, amestecand regulat. Apoi, se incalzeste din nou pana la + 31°C / + 32°C adaugand ciocolata fierbinte la temperatura de + 55°C / + 58°C (la bain-marie).

Ciocolata se poate topi si la cuptorul cu microunde (max. 400/500 W pentru a preveni arderea). Trebuie sa ajunga la temperatura de + 31°C / + 32°C amestecand in mod regulat pentru a obtine aceeasi temperatura in toata masa si cristalizarea uniforma.

Pachet: 3 Kg

Producator: VALRHONA, Franta

Valori Nutritionale (Per 100g/100ml produs)

Valoare Energetica: 2451 kJ/593kcal

Grasimi: 48 g

din care, acizi grasi saturati: 30 g

Carbohidrati: 21 g

din care, zahar: 12 g

Proteine: 12 g

Sare: 0,01 g

Producator:
Valrhona

Pretul produselor, afisat in pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.

Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier).

Timpul de livrare:

  • pentru produsele etichetate cu mesajul "ÎN STOC", timpul de livrare este de 24-48 ore (zile lucratoare).
  • pentru produsele etichetate cu mesajul "DISPONIBIL LA COMANDA", timpul de livrare poate sa fie mai mare de 3 zile (lucratoare), depinzand de stocul furnizorului. Aceasta informatie va fi furnizata odata cu confirmarea telefonica a comenzii. 

Cost expediere Fan Courier:

  • in Bucuresti - 20 lei
  • in tara (in toate localitatile din tara) - 25 lei

Pentru BUCURESTI si Ilfov exista posibilitatea livrarii in aceeasi zi, alegand serviciul Express Loco (Fan Courier). Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteti obtine la unul dintre urmatoarele numere de telefon:

- 0723 179 259 / 031 431 1115.

AVANTAJE

Profita de Reduceri