+ 4 031 431 1115
  + 4 0723 179 259


Ciocolata Couverture Neagra Alpaco “Grand Cru”, callets, 66% Cacao din Ecuador, 3 Kg - VALRHONA
Fotografiile nu creeaza obligatii contractuale

Ciocolata Couverture Neagra Alpaco “Grand Cru”, callets, 66% Cacao din Ecuador, 3 Kg - VALRHONA

BOS 21019

 

Pret: 385,00 Lei

*Pretul include TVA

Cere info stoc

+

Ai nevoie de ajutor?

  + 4 031 431 1115
  + 4 0723 179 259

Ciocolata Couverture Neagra Alpaco “Grand Cru”, callets, 66% Cacao din Ecuador, 3 Kg - VALRHONA

Valrhona este furnizor de referinta, in materia de Grand Chocolat, pentru restaurantele cele mai prestigioase din lume.

Pentru ciocolata couverture Valrhona Grand Cru de Terroir se folosec numai boabe de cacao din anumite regiuni delimitate. In acest caz din Ecuador. In mijlocul triunghiului de aur format de satele Vinces, Quevedo si Babaio, exista plantatii foarte vechi in care se cultiva soiul local “Nacional” - cunoscut si sub denumirea de Arriba.

Alpaco este o ciocolata care combina forta si finetea: aromele florale subtile (iasomie, flori de portocal) sunt invaluite in note intense de ciocolata care-i confera o forta distincta.

Recomandari de folosire: in patiserie/cofetarie, umpluturi de ciocolata, mulaje, acoperiri, glazuri, praline, decoruri si mousse.

A se pastra la loc uscat si racoros, intre 16 si 18oC. 

Ingrediente: Boabe de cacao, zahar, unt de cacao, emulgator (lecitina din soia), aroma naturala de vanilie. Cacao 66% minimum.

Alergeni: poate contine urme de gluten, oua, fructe cu coaja lemnoasa, lapte. Contine soia.

Temperarea adecvata este cruciala. Ciocolata trebuie topita timp de 12 ore pentru a asigura topirea perfecta a untului de cacao. Se incalzeste ciocolata la + 55°C / + 58°C. Se rezerva o parte (aprox. 1/3). Cantitatea de care este nevoie se lasa sa se raceasca pana la + 28°C / + 29°C, amestecand regulat. Apoi, se incalzeste din nou pana la + 31°C / + 32°C adaugand ciocolata fierbinte la temperatura de + 55°C / + 58°C (la bain-marie).

Ciocolata se poate topi si la cuptorul cu microunde (max. 400/500 W pentru a preveni arderea). Trebuie sa ajunga la temperatura de + 31°C / + 32°C amestecand in mod regulat pentru a obtine aceeasi temperatura in toata masa si cristalizarea uniforma.

Pachet: 3 Kg

Producator: VALRHONA, Franta 

Valori Nutritionale (Per 100g/100ml produs)

Valoare Energetica: 2306 kJ/556kcal

Grasimi: 39 g

din care, acizi grasi saturati: 24 g

Carbohidrati: 37 g

din care, zahar: 27 g

Proteine: 7,6 g

Sare: 0,01 g

Nicio postare gasita

Clientii care au Vazut acest Produs au Vazut si:
Recomandari - Produse din aceeasi Categorie
Produse gourmet din toata lumea: delicatese, bucatarie moleculara, produse bio, ingrediente, cutite, accesorii bucatarie, vase de gatit, condimente, mirodenii, foie gras, trufe, caviar, stridii, homar, mezeluri, jamon de bellota, branzeturi, pahare cristal, vin, cognac, champagne, tacamuri, cafea, ceai, ciocolata, vanilie, sofran, otet balsamic, vesela, BBQ, carne, peste, accesorii bar, carti culinare esentiale.
Dr. Nicolae D. Staicovici nr. 24, Bucuresti, sector 5, 050559
Tel: 031 431 1115