+ 4 031 431 1115
  + 4 0723 179 259


Ciocolata Couverture Neagra BIO Andoa “Grand Cru”, callets, 70% Cacao, 3 Kg - VALRHONA
Fotografiile nu creeaza obligatii contractuale

Ciocolata Couverture Neagra BIO Andoa “Grand Cru”, callets, 70% Cacao, 3 Kg - VALRHONA

BOS 26393

 

Pret: 460,00 Lei

*Pretul include TVA

Cere info stoc

+

Ai nevoie de ajutor?

  + 4 031 431 1115
  + 4 0723 179 259

Ciocolata Couverture Neagra BIO Andoa “Grand Cru”, callets, 70% Cacao, 3 Kg - VALRHONA

Valrhona este furnizor de referinta, in materia de Grand Chocolat, pentru restaurantele cele mai prestigioase din lume.

Prospetime subtila. Ciocolata couverture din agricultura biologica, cu note foarte proaspete si aroma puternica. Excelenta pentru toate aplicatiile de patiserie/cofetarie.

Arome puternice de coaja de lamaie, fructe exotice, piper si tonuri complexe de miere de mana si castane.

Recomandari de folosire: in patiserie/cofetarie, umpluturi de ciocolata, mulaje, acoperiri, glazuri, praline, decoruri si mousse.

FR-BIO-01

A se pastra la loc uscat si racoros, intre 16 si 18oC. 

Ingrediente: Boabe de cacao, zahar, unt de cacao, emulgator (lecitina din soia), extract natural de vanilie. Cacao 70% minimum.

Poate contine urme de nuci, coji de fructe, proteine din lapte si oua, susan, gluten si alune.

Producator: VALRHONA, Franta

Nicio postare gasita

Clientii care au Vazut acest Produs au Vazut si:
Clientii care au Cumparat acest Produs au mai Cumparat si:
Recomandari - Produse din aceeasi Categorie
Produse gourmet din toata lumea: delicatese, bucatarie moleculara, produse bio, ingrediente, cutite, accesorii bucatarie, vase de gatit, condimente, mirodenii, foie gras, trufe, caviar, stridii, homar, mezeluri, jamon de bellota, branzeturi, pahare cristal, vin, cognac, champagne, tacamuri, cafea, ceai, ciocolata, vanilie, sofran, otet balsamic, vesela, BBQ, carne, peste, accesorii bar, carti culinare esentiale.
Dr. Nicolae D. Staicovici nr. 24, Bucuresti, sector 5, 050559
Tel: 031 431 1115