+ 4 031 431 1115
  + 4 0723 179 259


Ciocolata Couverture Neagra, Extra Amer, callets, 67% Cacao, 3 Kg - VALRHONA
Fotografiile nu creeaza obligatii contractuale

Ciocolata Couverture Neagra, Extra Amer, callets, 67% Cacao, 3 Kg - VALRHONA

BOS 10449

 

Pret: 325,00 Lei

*Pretul include TVA

Cere info stoc

+

Ai nevoie de ajutor?

  + 4 031 431 1115
  + 4 0723 179 259

Ciocolata Couverture Neagra, Extra Amer, callets, 67% Cacao, 3 Kg - VALRHONA

Valrhona este furnizor de referinta, in materie de Grand Chocolat, pentru restaurantele cele mai prestigioase din lume.

EXTRA AMER - o ciocolata cu arome foarte puternice si gust amar.

Compozitie: 67,5% cacao, 32% zahar si 38% continut de grasimi.

Callets seamana cu niste mici dropsuri din ciocolata si sunt ideale atunci cand se foloseste o cantitate mica de ciocolata pentru a fi topita, deoarece sunt perfect proportionate.

Recomandari de folosire: in patiserie/cofetarie, umpluturi de ciocolata, mulaje, acoperiri, glazuri, praline, inghetata, decoruri si mousse.

A se pastra la loc uscat si racoros, intre 16 si 18oC. 

Ingrediente: Boabe de cacao, zahar, unt de cacao, emulgator (lecitina din soia), extract natural de vanilie. Cacao 67% minimum.

Alergeni: Poate contine urme de nuci, coji de fructe, proteine din lapte si oua, susan, gluten si alune.

Temperarea adecvata este cruciala. Ciocolata trebuie topita timp de 12 ore pentru a asigura topirea perfecta a untului de cacao. Se incalzeste ciocolata la + 55°C / + 58°C. Se rezerva o parte (aprox. 1/3). Cantitatea de care este nevoie se lasa sa se raceasca pana la + 28°C / + 29°C, amestecand regulat. Apoi, se incalzeste din nou pana la + 31°C / + 32°C adaugand ciocolata fierbinte la temperatura de + 55°C / + 58°C (la bain-marie).

Ciocolata se poate topi si la cuptorul cu microunde (max. 400/500 W pentru a preveni arderea). Trebuie sa ajunga la temperatura de + 31°C / + 32°C amestecand in mod regulat pentru a obtine aceeasi temperatura in toata masa si cristalizarea uniforma.

Pachet: 3 Kg 

Producator: VALRHONA, Franta 

Nicio postare gasita

Clientii care au Vazut acest Produs au Vazut si:
Recomandari - Produse din aceeasi Categorie
Produse gourmet din toata lumea: delicatese, bucatarie moleculara, produse bio, ingrediente, cutite, accesorii bucatarie, vase de gatit, condimente, mirodenii, foie gras, trufe, caviar, stridii, homar, mezeluri, jamon de bellota, branzeturi, pahare cristal, vin, cognac, champagne, tacamuri, cafea, ceai, ciocolata, vanilie, sofran, otet balsamic, vesela, BBQ, carne, peste, accesorii bar, carti culinare esentiale.
Dr. Nicolae D. Staicovici nr. 24, Bucuresti, sector 5, 050559
Tel: 031 431 1115