Ciocolata Couverture Neagra Itakuja, callets, 55% Cacao, Brazilia, 3 Kg - VALRHONA

DISPONIBIL LA COMANDA
BOS 42838

520 Lei cu TVA

Ciocolata Couverture Neagra Itakuja, callets, 55% Cacao, Brazilia, 3 Kg - VALRHONA Valrhona este furnizor de referinta, in materia de Grand Chocolat, pentru restaurantele cele mai prestigioase din lume. Pentru ciocolata couverture Valrhona Grand Cru de Terroir se folosec numai...
+

Ciocolata Couverture Neagra Itakuja, callets, 55% Cacao, Brazilia, 3 Kg - VALRHONA

Valrhona este furnizor de referinta, in materia de Grand Chocolat, pentru restaurantele cele mai prestigioase din lume.

Pentru ciocolata couverture Valrhona Grand Cru de Terroir se folosec numai boabe de cacao din anumite regiuni delimitate. In acest caz din Brazilia.

Ciocolata Itakuja se caracterizeaza prin explozia initiala de arome fructate care, incet-incet, face loc notelor rotunjite de cacao braziliana.

Callets sunt un fel de chips-uri de ciocolata usor sferici si turtiti, ideali pentru topit in cantitati mici deoarece sunt perfect portionati.

Recomandari de folosire: in patiserie/cofetarie, umpluturi de ciocolata, mulaje, acoperiri, glazuri, praline, decoruri, inghetata si mousse.

A se pastra la loc uscat si racoros, intre 16 si 18oC. 

Ingrediente: zahar, boabe de cacao din Brazilia fermentate cu pulpa, unt de cacao, emulgator (lecitina din soia), extract natural de vanilie. Cacao 55% minimum.

Alergeni: Contine soia. Poate contine urme de oua, arahide, fructe cu coaja lemnoasa.

Temperarea adecvata este cruciala. Ciocolata trebuie topita timp de 12 ore pentru a asigura topirea perfecta a untului de cacao. Se incalzeste ciocolata la + 55°C / + 58°C. Se rezerva o parte (aprox. 1/3). Cantitatea de care este nevoie se lasa sa se raceasca pana la + 28°C / + 29°C, amestecand regulat. Apoi, se incalzeste din nou pana la + 31°C / + 32°C adaugand ciocolata fierbinte la temperatura de + 55°C / + 58°C (la bain-marie).

Ciocolata se poate topi si la cuptorul cu microunde (max. 400/500 W pentru a preveni arderea). Trebuie sa ajunga la temperatura de + 31°C / + 32°C amestecand in mod regulat pentru a obtine aceeasi temperatura in toata masa si cristalizarea uniforma.

Pachet: 3 kg

Producator: VALRHONA, Franta

Pretul produselor, afisat in pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.

Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier sau TNT).

Timpul de livrare:

  • pentru produsele etichetate cu mesajul "in stoc", timpul de livrare este de 24-48 ore (zile lucratoare).
  • pentru produsele etichetate cu mesajul "disponibil la comanda", timpul de livrare poate sa fie mai mare de 3 zile (lucratoare). Aceasta informatie va fi furnizata odata cu confirmarea telefonica a comenzii. 

Cost expediere Fan Courier:

  • in Bucuresti - 20 lei
  • in tara (in toate localitatile din tara) - 25 lei

Cost expediere TNT:

  • in Bucuresti - 30 lei
  • in tara (in toate localitatile din tara) - 40 lei

Pentru BUCURESTI si Ilfov exista posibilitatea livrarii in aceeasi zi, alegand serviciul Express Loco (Fan Courier). Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteti obtine la unul dintre urmatoarele numere de telefon:

- 0723 179 259 / 031 431 1115.

  

AVANTAJE

Profita de Reduceri