+ 4 031 431 1115
  + 4 0723 179 259


Ciocolata Couverture Neagra Macae “Grand Cru”, callets, 62% Cacao, Brazilia, 3 Kg - VALRHONA
Fotografiile nu creeaza obligatii contractuale

Ciocolata Couverture Neagra Macae “Grand Cru”, callets, 62% Cacao, Brazilia, 3 Kg - VALRHONA

BOS 27434

 

Pret: 380,00 Lei

*Pretul include TVA

Cere info stoc

+

Ai nevoie de ajutor?

  + 4 031 431 1115
  + 4 0723 179 259

Ciocolata Couverture Neagra Macae “Grand Cru”, callets, 62% Cacao, Brazilia, 3 Kg - VALRHONA

 

Valrhona este furnizor de referinta, in materia de Grand Chocolat, pentru restaurantele cele mai prestigioase din lume.

Pentru ciocolata couverture Valrhona Grand Cru de Terroir se folosec numai boabe de cacao din anumite regiuni delimitate. In acest caz din Brazilia.

Ciocolata Macaé se caracterizeaza prin capacitatea de topire exceptionala si prin prospetime si finete. Are note incantatoare de caise uscate si arome lemnoase, de piper, cu tonuri tostate. Finalul este delicat, amarui, cu note de ceai verde.

Callets sunt un fel de chips-uri de ciocolata usor sferici si turtiti, ideali pentru topit in cantitati mici deoarece sunt perfect portionati.

Recomandari de folosire: in patiserie/cofetarie, umpluturi de ciocolata, mulaje, acoperiri, glazuri, praline, decoruri, inghetata si mousse.

A se pastra la loc uscat si racoros, intre 16 si 18oC. 

Ingrediente: Boabe de cacao, zahar, unt de cacao, emulgator (lecitina din soia), extract natural de vanilie. Cacao 62% minimum.

Alergeni: urme de gluten, oua, lapte. Contine soia.

Temperarea adecvata este cruciala. Ciocolata trebuie topita timp de 12 ore pentru a asigura topirea perfecta a untului de cacao. Se incalzeste ciocolata la + 55°C / + 58°C. Se rezerva o parte (aprox. 1/3). Cantitatea de care este nevoie se lasa sa se raceasca pana la + 28°C / + 29°C, amestecand regulat. Apoi, se incalzeste din nou pana la + 31°C / + 32°C adaugand ciocolata fierbinte la temperatura de + 55°C / + 58°C (la bain-marie).

Ciocolata se poate topi si la cuptorul cu microunde (max. 400/500 W pentru a preveni arderea). Trebuie sa ajunga la temperatura de + 31°C / + 32°C amestecand in mod regulat pentru a obtine aceeasi temperatura in toata masa si cristalizarea uniforma.

Pachet: 3 kg

 

Producator: VALRHONA, Franta

 

Clientii care au Vazut acest Produs au Vazut si:
Recomandari - Produse din aceeasi Categorie
Produse gourmet din toata lumea: delicatese, bucatarie moleculara, produse bio, ingrediente, cutite, accesorii bucatarie, vase de gatit, condimente, mirodenii, foie gras, trufe, caviar, stridii, homar, mezeluri, jamon de bellota, branzeturi, pahare cristal, vin, cognac, champagne, tacamuri, cafea, ceai, ciocolata, vanilie, sofran, otet balsamic, vesela, BBQ, carne, peste, accesorii bar, carti culinare esentiale.
Dr. Nicolae D. Staicovici nr. 24, Bucuresti, sector 5, 050559
Tel: 031 431 1115