Atenție Utilizam cookies pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna si pentru a analiza traficului website-ului (vezi Despre cookies si Confidentialitate). Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie. Accept

Dragi clienti,

Pentru a preintampina raspandirea coronavirus (COVID-19), va rugam sa acceptati livrarea numai prin curier si sa limitati la minimum vizitele la showroom-ul nostru. Astfel vom fi toti mai bine protejati. Tinem sa va anuntam ca purtarea mastii este obligatorie in incinta showroom-ului nostru. Va multumim pentru intelegere!

Ciocolata Couverture Neagra Macae “Grand Cru”, callets, 62% Cacao, Brazilia, 3 Kg - VALRHONA

PRECOMANDĂ Ce înseamnă Precomandă?
B27434
|  Producator: Valrhona

440 Lei (TVA inclus)

Ciocolata Couverture Neagra Macae “Grand Cru”, callets, 62% Cacao, Brazilia, 3 Kg - VALRHONA Valrhona este furnizor de referinta, in materia de Grand Chocolat, pentru restaurantele cele mai prestigioase din lume. Pentru ciocolata couverture Valrhona Grand Cru de Terroir se folosec...
+

Ciocolata Couverture Neagra Macae “Grand Cru”, callets, 62% Cacao, Brazilia, 3 Kg - VALRHONA

Valrhona este furnizor de referinta, in materia de Grand Chocolat, pentru restaurantele cele mai prestigioase din lume.

Pentru ciocolata couverture Valrhona Grand Cru de Terroir se folosec numai boabe de cacao din anumite regiuni delimitate. In acest caz din Brazilia.

Ciocolata Macaé se caracterizeaza prin capacitatea de topire exceptionala si prin prospetime si finete. Are note incantatoare de caise uscate si arome lemnoase, de piper, cu tonuri tostate. Finalul este delicat, amarui, cu note de ceai verde.

Callets sunt un fel de chips-uri de ciocolata usor sferici si turtiti, ideali pentru topit in cantitati mici deoarece sunt perfect portionati.

Recomandari de folosire: in patiserie/cofetarie, umpluturi de ciocolata, mulaje, acoperiri, glazuri, praline, decoruri, inghetata si mousse.

A se pastra la loc uscat si racoros, intre 16 si 18oC. 

Ingrediente: Boabe de cacao, zahar, unt de cacao, emulgator (lecitina din soia), extract natural de vanilie. Cacao 62% minimum.

Alergeni: urme de gluten, oua, lapte. Contine soia.

Temperarea adecvata este cruciala. Ciocolata trebuie topita timp de 12 ore pentru a asigura topirea perfecta a untului de cacao. Se incalzeste ciocolata la + 55°C / + 58°C. Se rezerva o parte (aprox. 1/3). Cantitatea de care este nevoie se lasa sa se raceasca pana la + 28°C / + 29°C, amestecand regulat. Apoi, se incalzeste din nou pana la + 31°C / + 32°C adaugand ciocolata fierbinte la temperatura de + 55°C / + 58°C (la bain-marie).

Ciocolata se poate topi si la cuptorul cu microunde (max. 400/500 W pentru a preveni arderea). Trebuie sa ajunga la temperatura de + 31°C / + 32°C amestecand in mod regulat pentru a obtine aceeasi temperatura in toata masa si cristalizarea uniforma.

Pachet: 3 kg

Producator: VALRHONA, Franta

Producator:
Valrhona

Prețul produselor, afișat în pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.

Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier).

Timpul de livrare:

  • pentru produsele etichetate cu mesajul "ÎN STOC", timpul de livrare este de 24-48 ore (zile lucrătoare).
  • pentru produsele etichetate cu mesajul "PRECOMANDĂ", timpul de livrare poate să fie mai mare de 3 zile (lucrătoare), depinzând de stocul furnizorului. Această informație este furnizată odată cu confirmarea telefonică a comenzii. 

Cost expediere Fan Courier:

  • în București - 20 lei
  • în restul localităților din țară - 25 lei

Pentru BUCUREȘTI și Ilfov există posibilitatea livrării în aceeași zi (pentru produsele aflate ÎN STOC), alegând serviciul Express Loco (Fan Courier).

Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteți obține la unul dintre următoarele numere de telefon:

- 0787 348 274 / 0723 179 259.

AVANTAJE

Profita de Reduceri