+ 4 031 431 1115
  + 4 0723 179 259


Ciocolata Couverture Neagra Mananka, callets, 62% Cacao, Madagascar, 3 Kg - VALRHONA
Fotografiile nu creeaza obligatii contractuale

Ciocolata Couverture Neagra Mananka, callets, 62% Cacao, Madagascar, 3 Kg - VALRHONA

BOS 42837

 

Pret: 520,00 Lei

*Pretul include TVA

Cere info stoc

+

Ai nevoie de ajutor?

  + 4 031 431 1115
  + 4 0723 179 259

Ciocolata Couverture Neagra Mananka, callets, 62% Cacao, Madagascar, 3 Kg - VALRHONA

Valrhona este furnizor de referinta, in materia de Grand Chocolat, pentru restaurantele cele mai prestigioase din lume.

Mananka este o ciocolata cu gust intens si amarui: aromele florale subtile sunt invaluite in note intense de ciocolata care-i confera o forta distincta.

Recomandari de folosire: in patiserie/cofetarie, umpluturi de ciocolata, mulaje, acoperiri, glazuri, praline, decoruri si mousse.

A se pastra la loc uscat si racoros, intre 16 si 18oC. 

Ingrediente: Boabe de cacao din Madagascar fermentate, zahar, unt de cacao, emulgator (lecitina din soia), extract natural de vanilie. Cacao 62% minimum.

Alergeni: poate contine urme de oua, arahide, fructe cu coaja lemnoasa, lapte. Contine soia.

Temperarea adecvata este cruciala. Ciocolata trebuie topita timp de 12 ore pentru a asigura topirea perfecta a untului de cacao. Se incalzeste ciocolata la + 55°C / + 58°C. Se rezerva o parte (aprox. 1/3). Cantitatea de care este nevoie se lasa sa se raceasca pana la + 28°C / + 29°C, amestecand regulat. Apoi, se incalzeste din nou pana la + 31°C / + 32°C adaugand ciocolata fierbinte la temperatura de + 55°C / + 58°C (la bain-marie).

Ciocolata se poate topi si la cuptorul cu microunde (max. 400/500 W pentru a preveni arderea). Trebuie sa ajunga la temperatura de + 31°C / + 32°C amestecand in mod regulat pentru a obtine aceeasi temperatura in toata masa si cristalizarea uniforma.

Pachet: 3 Kg

Producator: VALRHONA, Franta

Valori Nutritionale (Per 100g/100ml produs)

Valoare Energetica: 2365 kJ/569kcal

Grasimi: 39 g

din care, acizi grasi saturati: 24 g

Carbohidrati: 44 g

din care, zahar: 40 g

Proteine: 6,9 g

Sare: 0,01 g

Nicio postare gasita

Clientii care au Vazut acest Produs au Vazut si:
Recomandari - Produse din aceeasi Categorie
Produse gourmet din toata lumea: delicatese, bucatarie moleculara, produse bio, ingrediente, cutite, accesorii bucatarie, vase de gatit, condimente, mirodenii, foie gras, trufe, caviar, stridii, homar, mezeluri, jamon de bellota, branzeturi, pahare cristal, vin, cognac, champagne, tacamuri, cafea, ceai, ciocolata, vanilie, sofran, otet balsamic, vesela, BBQ, carne, peste, accesorii bar, carti culinare esentiale.
Dr. Nicolae D. Staicovici nr. 24, Bucuresti, sector 5, 050559
Tel: 031 431 1115