+ 4 031 431 1115
  + 4 0723 179 259


Ciocolata “Le Noir”, pentru patiserie/cofetarie, 61% Cacao, in bloc, 1 Kg - Valrhona
Fotografiile nu creeaza obligatii contractuale

Ciocolata “Le Noir”, pentru patiserie/cofetarie, 61% Cacao, in bloc, 1 Kg - Valrhona

BOS 37629

 

Pret: 135,00 Lei

*Pretul include TVA

Cere info stoc

+

Ai nevoie de ajutor?

  + 4 031 431 1115
  + 4 0723 179 259

Ciocolata “Le Noir”, pentru patiserie/cofetarie, 61% Cacao, in bloc, 1 Kg - Valrhona

Valrhona este furnizor de referinta, in materie de Grand Chocolat, pentru restaurantele cele mai prestigioase din lume. 

Acest bloc de ciocolata, cu un continut de cacao de 61%, are gust si aroma foarte echilibrate si se poate folosi pentru toate tipurile de aplicatii culinare.

Este ideala pentru glasat si decorat produsele de cofetarie/patiserie. Deasemenea, excelenta si pentru umpluturi si creme, mousse…  

Ingrediente: Ciocolata neagra (cel putin 61% cacao, numai unt de cacao pur): boabe de cacao, zahar, unt de cacao, emulgator: lecitina de soia, extract natural de vanilie.

Poate contine urme de nuci, proteine din lapte, gluten si arahide.

Tableta/Bloc: 1 Kg

A se pastra in loc racoros si uscat, la 16 - 18°C.

Producator: Valrhona, Franta

Nicio postare gasita

Clientii care au Vazut acest Produs au Vazut si:
Clientii care au Cumparat acest Produs au mai Cumparat si:
Recomandari - Produse din aceeasi Categorie
Produse gourmet din toata lumea: delicatese, bucatarie moleculara, produse bio, ingrediente, cutite, accesorii bucatarie, vase de gatit, condimente, mirodenii, foie gras, trufe, caviar, stridii, homar, mezeluri, jamon de bellota, branzeturi, pahare cristal, vin, cognac, champagne, tacamuri, cafea, ceai, ciocolata, vanilie, sofran, otet balsamic, vesela, BBQ, carne, peste, accesorii bar, carti culinare esentiale.
Dr. Nicolae D. Staicovici nr. 24, Bucuresti, sector 5, 050559
Tel: 031 431 1115