+ 4 031 431 1115
  + 4 0723 179 259


Ciocolata Neagra, 66% Cacao, Caraibe, pentru patiserie/cofetarie
Fotografiile nu creeaza obligatii contractuale

Ciocolata Neagra, 66% Cacao, Caraibe, pentru patiserie/cofetarie, 250 g - VALRHONA

BOS 37228

 

Pret: 60,00 Lei

*Pretul include TVA

Cere info stoc

+

Ai nevoie de ajutor?

  + 4 031 431 1115
  + 4 0723 179 259

Ciocolata Neagra, 66% Cacao, Caraibe, pentru patiserie si cofetarie, 250 g - VALRHONA

Valrhona este furnizor de referinta, in materia de Grand Chocolat, pentru restaurantele cele mai prestigioase din lume.

Tableta de ciocolata neagra echilibrata si matasoasa.

Ciocolata neagra: continut minim de cacao 66%, unt de cacao pur.

 Echilibrata & Voluptoasa

Este caracterizeaza de gustul boabelor de cacao din Caraibe, este armonioasa si senzuala.

Din cele mai bune boabe de cacao Trinitarios. Aromata, cu gust lung, note de migdale si arome de torefiat.

Este ideala pentru glasat si decorat produsele de cofetarie/patiserie. Deasemenea, excelenta si pentru umpluturi si creme, decoruri din ciocolata, mousse. 

A se pastra la loc uscat si racoros, intre 16 si 18oC. 

 Ingrediente: boabe de cacao, zahar, unt de cacao, emulgator (lecitina din soia), extract natural de vanilie.

Poate contine urme de nuci, proteine din lapte si oua, gluten si alune.

 Producator: VALRHONA, Franta

Nicio postare gasita

Clientii care au Vazut acest Produs au Vazut si:
Clientii care au Cumparat acest Produs au mai Cumparat si:
Recomandari - Produse din aceeasi Categorie
Produse gourmet din toata lumea: delicatese, bucatarie moleculara, produse bio, ingrediente, cutite, accesorii bucatarie, vase de gatit, condimente, mirodenii, foie gras, trufe, caviar, stridii, homar, mezeluri, jamon de bellota, branzeturi, pahare cristal, vin, cognac, champagne, tacamuri, cafea, ceai, ciocolata, vanilie, sofran, otet balsamic, vesela, BBQ, carne, peste, accesorii bar, carti culinare esentiale.
Dr. Nicolae D. Staicovici nr. 24, Bucuresti, sector 5, 050559
Tel: 031 431 1115